telefonumu hackleyeceğim ancak xplore yüklenmio ayrıca çin sitesindende alamıom çünkü temasını değiştirmiş galiba adamlar...yardımcı olabilirmisiniz?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan ındır kur arkadasım...
--------------- Ekleme ---------------
esas cocuk 49 sayfanın 49 'unu da okudum.keşke insanlar da sormadan önce bi okusa cevaplarını bulamazlarsa sorsalar.. herneyse benim henüz belirgin bir problemim yok telefonumla.Henüz 1 hafta bile olmadı ama sorun çıkarsa neler yapmam gerektiğini öğrendim. çok yardımcı oldun, teşekkür ederim. yalnız ben bu tür sitelerde teşekkür butonuna basmayı falan bilmem. onu nerden bulucam?
tşk ederim...
Arkadaşlar mp3lerimi pc'den teldeki hangi klasöre yüklemem lazım ve hangi programla bunu en basit şekilde yapabilirim?
Hiç bir program kullanmadan direk görülebilecek bir klasöre atmam mümkün mü?
Teşekkürler
önce bi mp3 gönder telefonuna bluetoothle hafıza kartına otomatıkman bir klasör oluacak adı attachments şeklinde daha sonra bu klasörü bılgısayarın acıp ıstedığın mp3leri kopyala yapıştır seklınde ekleyebılırsın daha sonra telefondan müzik müzik çalara gir seçenekler de kütüphaneyi yenile sekmesini tıkla o kadar... attığın sarkılar kitalığa eklendi denecek.
5800 aldım harıtayı daha kullanamadım bendekı acılmıyo neyse o o kadar onemlı deıl

sadece oyunlarını nerden bulabılırım tabıkıde ucretsız olmak sartıyla

sımdıden tesekkurler
harıtayı acamamanın tek sebebi eski versıyonu yuklu olduğu ıcın...yenı surumunu kurman gerek ama yenı surum de son versıyon yazılım yuklu olması gerek telefonunda...
oyunları symbian os 9.4 oyunlar kısmında bulabılırsınız hepsi ücretsizdir. bu forumda mevcut.
Arkadaşlar mp3lerimi pc'den teldeki hangi klasöre yüklemem lazım ve hangi programla bunu en basit şekilde yapabilirim?
Hiç bir program kullanmadan direk görülebilecek bir klasöre atmam mümkün mü?
Teşekkürler
bırıncı sorunun cevabı en son sayfada yazıyor.
ıkıncı soruna gelınce x-plore ile bile her dosyayı tek tek göremezsın uygulama yönetıcısınden kalktıysa kaldır seceneği hafıza kartına format atarsan bişi kalmaz...
slm hersey için teşekkürler benim bi sorunum var yeni aldıgım 5800 xm ye program yükleyemiyorum ayrıca sertifika hatası veriyor güvenilmeyen sağlayıcadan yükleme yapılmaz diye uyarı veriyor ne yapmalıyım hersey için teşekkürler...
sertifika al yada telefonu hacklemen gerek forumda mevcut tekrar yazmaya gerek yok.
arkadaşlar bende 5800 ı yeni aldım aldığımda dükkandan v40 yüklediler fakat ana sayfa yan dönmüyor ne yapmalıyım.. ayrıca alarmı kapatamıyorum ekran üstünden kırmızı tuşa basınca erteliyor sadece..
birileri yardım edebilirse çok sevinirim...
teşekkürler.
durdur a da tıklarsan ertelemez durdurur...