Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Mavi2580

Mavi2580

Üye
telefonu pcye bağladığımda, telefon hafızasındaki system, resource gibi gizli dosyaları nasıl görebilirim?

Bir de işe yaramayan şu bonuce ve diğer oyunları, zil seslerini (yani boşa yer tutan herşeyi) en kolay yoldan nasıl kaldırabilirim

zakharion

zakharion

Üye
telefonumu flaşladıktan sonra haritalar kısmında bulunan giriş kısmına giremiyorum. Format attım yine olmadı. Giriş kısmından girip facede yer paylaşımı yapacağım. Ne yapabilirim

problemboy3

problemboy3

Üye
Qt yanlislıkla sildım geri yukleyemiyorum napmalıym .s

tanrianubis

Üye
Kardes Merhaba. Ya bana en son 5800 firmware lazim. Stock olani. Bir türlü bulamadim bildiğin bur yer var mi acaba

Sefa_418

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]hacım benim oyunlarda gereksiz yere telefon tuşlar koyuyo nasıl halledebilirim[/SIZE][/COLOR]

Emrgncy

Emrgncy

Üye
hacım benim oyunlarda gereksiz yere telefon tuşlar koyuyo nasıl halledebilirim

Ayarlar > Uyg. Yöneticisi > Yüklü uygulamalar.. sırayla tıkla ve oyunu bul, sonra Seçenekler > Suit ayarları > Ekran üstü klavye yi kapalı yap tamamdır..

ahmet0306

Üye
kardeş benim müzik çalar müzikleri hiç görmiyo ne yapıcaz

yadn

Üye
slm iyi geceler kardeşim bnim bir sorum olacak telefona kurdugum programlarda bazen sertifika hatası veriyor bazende günü geçmiş diyor programı kuramıyorum yardım ederseniz sevinirim...Tşkrler

- - - Eklendi - - -

slm günaydın bnm sorum olacak tı telefonu hacklerken nelere dikkat etmemiz gerekiyor...Kurulu olan programlar hafıza kartı ve telefon numaraları zarar görürmü tşkrler...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
slm iyi geceler kardeşim bnim bir sorum olacak telefona kurdugum programlarda bazen sertifika hatası veriyor bazende günü geçmiş diyor programı kuramıyorum yardım ederseniz sevinirim...Tşkrler

- - - Eklendi - - -

slm günaydın bnm sorum olacak tı telefonu hacklerken nelere dikkat etmemiz gerekiyor...Kurulu olan programlar hafıza kartı ve telefon numaraları zarar görürmü tşkrler...
hack, kurulu olan uygulamalara zarar vermez. yalnız hack işlemini yaparken hata yapmamaya dikkat et, yoksa format atmak zorunda kalırsın ve format ta kurulu uygulamaları siler..

veritigo

Üye
kardeş x6 daki nokia messaging sorunuyla ilgilide yardımcı olabilirmisin

999asker

Üye
hcamama

heriy poter

Üye
kardeş ben mini alfasayısal klavye istiyorum ya varmı elinde ? ? ?

Üst Alt