arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim..
cehaletim işte kusura bakmayın...
peki bir sorum daha olacak bildiğiniz bir program varmı peki 5800 ın ana ekranı yan çevirebilmek için...
ilk sayfaya da teşekkürleri sundum..
bu formu oluşturduğunuz için de ayrıyeten çook teşekkürler sayenizde çok şey öğrendim sağolun...
5800 ın ana ekranını yana döndüren program görmedim fakat söylentiye göre yeni çıkacak güncellemede bu özellik mevcut olacakmış...
--------------- Ekleme ---------------
Merhaba, bir kaç sorum olacak
1- Wireless ile bağlantı kurarken TTNET-wifi noktalarından ya da web sayfası üzerinden kullanıcı adı ve şifre girerek bağlanılan noktalarda 5800 ile wlan bağlantı kuramıyorum.
2- Ovi mağazadan indirdiğim bir kaç uygulama var fakat telefona reset attım ve silindiler, tekrar ovimagazaya girdiğimde indir butonu aktif olmuyor, pc den siteye girip profilimden bendekiler kısmındaki uygulamaları kaldırdım fakat haala düzelmedi.
3- Version40 yükledikten sonra Gps sinyali bulunamıyor,Ndrive olsun ovi haritalar olsun hiçbirinden sonuç alamadım.(3.soruyu biraz önce baska bi konuda da sordum ordan cevap gelir muhtemelen, flood yapmak amacında değilim bilginize)
Teşekkürler.
1- öncelikle birinci soruna cevap veriyim telefonla wireless noktalarına bağlanamama problemi telefondan olduğu kadar bağlanmaya calıstığın yerlede alakalı olabilir guvenlık ayarları düşürülmesi gerekebilir farklı bir telefonla dene arkadaşlarında wireless özelliği olan bir arkadasın varsa o girebiliyosa ona göre hareket ederız.
2- soruna cevap ındır butonunun aktıf olmaması da telefondan kaynaklanmıyor fakat ovi mağazanın son sürümünün kurulu olmasına dıkkat et eskı versıyonlarda bu tip sorunlar cıkabılıyor ovi mağazayı uygulama yöneticisinden kaldırıp nokia nın sıtesınden ındırebılırsın
3- soruna cevap: v40 yükledikten sonra eskı surum haritalar kullanırsan verim alamazsın sana önerebileceğim hard format at telefonuna (böylelikle ovi mağaza sorununuda bu yolla halledicez bi taşla ıkı kuş vurmuş olacaksın) hard format attıktan sonra gerekli dil ve bölge saat ayarlarını yaptıktan sonra wireless olan bı yerde telefondan uygulamara gir ve orda yeşil renkli yazılım güncellemeleri simgesi göreceksin onu tıkla ve 6-7 adet guncelleme bulucak hepsını seç aralarında ovi mağaza ve ücretsiz navigasyon özellikli son sürüm haritalarda mevcut fakat bunları telefona yukledıkten sonra ovi suit ile harita atıcaksın bunu yapmak ıcınde ovi suitin son versiyonunu kur bılgısayarına telefonu pc suit modunda bağla zaten pc suit seceneklerınde harıtalar sekmesını göreceksın turkey harıtasını ındır otomatık atıcak telefona zaten şehirleride alıcak aynı zamanda bunları yaptıktan sonra acık alanda bi kere harıtaları çalıştır bekle sabırlı ol uyduya bağlanması 10 dk yı bıle bulabılır bulduktan sonra hemen kapat kontörün gitmesın şimdi
şu ayarı yap
1- harıtaları tıkla
2-seceneklerı tıkla
3-interneti tıkla
4-bağlantıyı çevrimdışı yap
5-dolaşım uyarısını aç çık ordan
harıtaları kapat telefondan uygulamalara gel
yer ' e tıkla
konumlamaya tıkla
konumlama yöntemlerinde tümleşik gps ve yardımlı gps acık kalsın diğerlerini kapat
geri de
konumlama sunucusunu kapat
bu kadar. ücretsiz navıgasyonun keyfını yaşa...