Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
Benim gözümde ustasın navigatörde başka programa gerek yok ama ovi maps radarları söylemiyo ceza yiyiyorum.Ovi maps ın poi leri varmı varsa eger koyarmısın İlgi ve alakadan dolayı çok teşekür ediyorum.

ARGEMAN

ARGEMAN

Üye
arkadaşlar 1 hafta önce bir 5800 xm aldım telefonuma uygun temalarını ve oyunları kurabiliyorum fakat programlarda sertifika sorunu alıyorum bunun için secman diye bir program varmış benim tele uygun olanı varmı varsa paylaşabilirmisiniz bir sorunum daha var telefonum ilk aldığım kendi versiyonu versiyon yenilersem artı ve eksileri nelerdir nasıl yeniliyicem şimdiden teşşekür ediyorum bütüm arkadaşlara..

ekrem456

Üye
arkadaşlar 5800 vardı bende v.40 uptade etmeye çalıştım olmadı hard formattan sonra tlfon açılışında siyah ekran geldi.eğer kapattıktan sonra bataryayı çıkarmazsam yine siyah ekran gelio lütfen yardım edin

fatihhalac

Üye
telefonumu hackleyeceğim ancak xplore yüklenmio ayrıca çin sitesindende ****** alamıom çünkü temasını değiştirmiş galiba adamlar...yardımcı olabilirmisiniz?

xmannnnn

Üye
Arkadaşlar mp3lerimi pc'den teldeki hangi klasöre yüklemem lazım ve hangi programla bunu en basit şekilde yapabilirim?

Hiç bir program kullanmadan direk görülebilecek bir klasöre atmam mümkün mü?
Teşekkürler

Abstract_Loco

Üye
belki acemice olacak ama x plore tarzı bi dosya yöneticide istediğim klasörlerin yerini bulamıyorum mesela yüklü olan temalar var uygulama yöneticisinden gitmiş silemiyorum bunun gibi temaları sonra mesajları nasıl bulabilirim 6630 da kolaydı skin mail v.s bunda nasıl bulcam bi yardımcı olursan sevinirim

blnt44

blnt44

Üye
5800 aldım harıtayı daha kullanamadım bendekı acılmıyo neyse o o kadar onemlı deıl :) sadece oyunlarını nerden bulabılırım tabıkıde ucretsız olmak sartıyla :) sımdıden tesekkurler

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 15.04.2010 tarihine kadar yokum döndüğümde tüm sorulara yanıt vericem...anlayışınıza tşk ederim.

empalaz

Üye
benim hiç bir sorunum yok allahtan oda bu forum sayesinde..yardımcı olan herkeze teşekür etmeyi borç bilirim..takipçinizim..gözüm üzerinizde..:)))))

ethan_1492

Üye
arkadaşlar bende 5800 ı yeni aldım aldığımda dükkandan v40 yüklediler fakat ana sayfa yan dönmüyor ne yapmalıyım.. ayrıca alarmı kapatamıyorum ekran üstünden kırmızı tuşa basınca erteliyor sadece..
birileri yardım edebilirse çok sevinirim...
teşekkürler.

Silver_Surfer

Üye
esas cocuk 49 sayfanın 49 'unu da okudum.keşke insanlar da sormadan önce bi okusa cevaplarını bulamazlarsa sorsalar.. herneyse benim henüz belirgin bir problemim yok telefonumla.Henüz 1 hafta bile olmadı ama sorun çıkarsa neler yapmam gerektiğini öğrendim. çok yardımcı oldun, teşekkür ederim. yalnız ben bu tür sitelerde teşekkür butonuna basmayı falan bilmem. onu nerden bulucam? :D

mito1172

mito1172

Üye
esas cocuk 49 sayfanın 49 'unu da okudum.keşke insanlar da sormadan önce bi okusa cevaplarını bulamazlarsa sorsalar.. herneyse benim henüz belirgin bir problemim yok telefonumla.Henüz 1 hafta bile olmadı ama sorun çıkarsa neler yapmam gerektiğini öğrendim. çok yardımcı oldun, teşekkür ederim. yalnız ben bu tür sitelerde teşekkür butonuna basmayı falan bilmem. onu nerden bulucam? :D
İLK sayfaya gel konuyu açan arkadaşın yazısının altına doğru in ve sağ altta köşede teşekkür et buutonnu var onu tıkla yani alt resimdeki gibi :D

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar mp3lerimi pc'den teldeki hangi klasöre yüklemem lazım ve hangi programla bunu en basit şekilde yapabilirim?

Teşekkürler
pcye kablosuylla depolama moduyla bağlanıp atarsın hafıza kartını ac pcden telin yada pcye depolama moduyla bağlanınca pc kendi sorar nereyi açmak istiyorsun diye sorarsa sen dosyaları gösteri seç sonra ister oraya yeni klosör aç ister music klosörüne at mp3lerini son olarakta telin müzik kütüphanesindeyken seçeneklerden kütüphaneyi yenile dersen yeni atılan mp3lerinide görür bunuda yapman şart.:oke:

Silver_Surfer

Üye
İLK sayfaya gel konuyu açan arkadaşın yazısının altına doğru in ve sağ altta köşede teşekkür et buutonnu var onu tıkla yani alt resimdeki gibi :D

teşekkür ederim. Butona tıkladım sonunda :D
bu sertifika işleminden anlamayan arkadaşlara yardımcı olabiliceğimi düşünüyorum bu arada. Eğer lazım olursa buraya yazmanız yeterli.

yasak42

Üye
slm hersey için teşekkürler benim bi sorunum var yeni aldıgım 5800 xm ye program yükleyemiyorum ayrıca sertifika hatası veriyor güvenilmeyen sağlayıcadan yükleme yapılmaz diye uyarı veriyor ne yapmalıyım hersey için teşekkürler...

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Benim gözümde ustasın navigatörde başka programa gerek yok ama ovi maps radarları söylemiyo ceza yiyiyorum.Ovi maps ın poi leri varmı varsa eger koyarmısın İlgi ve alakadan dolayı çok teşekür ediyorum.

arkadaşım poi leri sanırım yok ve şu bilgiyide söyliyim radar yakalam cihazları kullanımı yasak evet bazı programlar duydum ama tenezl etmedim örnek vericek olursam

5800 a yükledin diyelim senın nasıl radar saptamam programın varsa polislerdede radar cıhazlarını yakalayan cıhazları yakalama programları var onlarınkılerın cekım alanları geniş sen 400 metre önce radarı yakaladın diyelim onlarınkı senınkınden 2-3 kat daha önce uyarı verır onlara ve durdukduklerında radarı yakalan cıhazı gösterene kadar bırakmıyolarmış dıye duydum ve bulana kadar arabayı arıyorlarmış söylemezsen arabada en ufak vida kalamayana kadar da söküyorlarmış bulmak ıcın :) benden uyarması...bu tür programları yuklemeyın.

arkadaşlar 1 hafta önce bir 5800 xm aldım telefonuma uygun temalarını ve oyunları kurabiliyorum fakat programlarda sertifika sorunu alıyorum bunun için secman diye bir program varmış benim tele uygun olanı varmı varsa paylaşabilirmisiniz bir sorunum daha var telefonum ilk aldığım kendi versiyonu versiyon yenilersem artı ve eksileri nelerdir nasıl yeniliyicem şimdiden teşşekür ediyorum bütüm arkadaşlara..

arkadaşım sertifika sorunu için ya telefonu hackelemelısın yada sertıfıka almalısın...bu konular forumda mevcut 5800 fun club var orda bulabılırsın tekrar tekrar yazmaya gerek yok...ıkıncı sorununa gelıcek olursak telefonu guncellersen kinetic scooling gıbı bır özellikle tanışırsın buda gayet guzel bişi dir guncellemezsen aldığın gunku gıbı kullanmaya devam edersın...

arkadaşlar 5800 vardı bende v.40 uptade etmeye çalıştım olmadı hard formattan sonra tlfon açılışında siyah ekran geldi.eğer kapattıktan sonra bataryayı çıkarmazsam yine siyah ekran gelio lütfen yardım edin

arkadaşım senın flash ının tazelenmesı gerek flash sorunun var (yanı yazılım eksık yuklendığı cın bu durum cıkıyo) burdan sorununu gıderebılırsın

http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html

mito1172

mito1172

Üye
teşekkür ederim. Butona tıkladım sonunda :D
bu sertifika işleminden anlamayan arkadaşlara yardımcı olabiliceğimi düşünüyorum bu arada. Eğer lazım olursa buraya yazmanız yeterli.
rica ederim:oke:evet sertifikadan anlamayan bi arkadaş sormuş sayfada:evet:

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu hackleyeceğim ancak xplore yüklenmio ayrıca çin sitesindende alamıom çünkü temasını değiştirmiş galiba adamlar...yardımcı olabilirmisiniz?

burdan ındır kur arkadasım...

tşk ederim...

Teşekkürler

önce bi mp3 gönder telefonuna bluetoothle hafıza kartına otomatıkman bir klasör oluacak adı attachments şeklinde daha sonra bu klasörü bılgısayarın acıp ıstedığın mp3leri kopyala yapıştır seklınde ekleyebılırsın daha sonra telefondan müzik müzik çalara gir seçenekler de kütüphaneyi yenile sekmesini tıkla o kadar... attığın sarkılar kitalığa eklendi denecek.

5800 aldım harıtayı daha kullanamadım bendekı acılmıyo neyse o o kadar onemlı deıl :) sadece oyunlarını nerden bulabılırım tabıkıde ucretsız olmak sartıyla :) sımdıden tesekkurler

harıtayı acamamanın tek sebebi eski versıyonu yuklu olduğu ıcın...yenı surumunu kurman gerek ama yenı surum de son versıyon yazılım yuklu olması gerek telefonunda...

oyunları symbian os 9.4 oyunlar kısmında bulabılırsınız hepsi ücretsizdir. bu forumda mevcut.

Teşekkürler

bırıncı sorunun cevabı en son sayfada yazıyor.

ıkıncı soruna gelınce x-plore ile bile her dosyayı tek tek göremezsın uygulama yönetıcısınden kalktıysa kaldır seceneği hafıza kartına format atarsan bişi kalmaz...

slm hersey için teşekkürler benim bi sorunum var yeni aldıgım 5800 xm ye program yükleyemiyorum ayrıca sertifika hatası veriyor güvenilmeyen sağlayıcadan yükleme yapılmaz diye uyarı veriyor ne yapmalıyım hersey için teşekkürler...

sertifika al yada telefonu hacklemen gerek forumda mevcut tekrar yazmaya gerek yok.

arkadaşlar bende 5800 ı yeni aldım aldığımda dükkandan v40 yüklediler fakat ana sayfa yan dönmüyor ne yapmalıyım.. ayrıca alarmı kapatamıyorum ekran üstünden kırmızı tuşa basınca erteliyor sadece..
birileri yardım edebilirse çok sevinirim...
teşekkürler.

durdur a da tıklarsan ertelemez durdurur...

huseyin1974

Üye
slamlar arkadaşım benim sorum haritaya giriyorum5800 da araba nevigasyonu bu konumda başlatamıyor yazıyor sebebini ayarını bilen varsa yardımcı olabilirmi

spjet

Üye
arkadaşlar abd den gelme 5800 rm 428 türkce flash yüklemede sorun yaşıyorum RM428 0577454 40.2.005_010 yüklü su anda bu Dil kodunu gangisini yapsamda 428 oldugu icin dead flash yapmak istedigimdede yüklerken %99 dan sonra baglantı hatası alıyorum bir italyanca form da ( anladıgım kadarıyla ) 428 lerin donanımları farklıymış bunlar hakkında bilgisi olan varmı?

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
slamlar arkadaşım benim sorum haritaya giriyorum5800 da araba nevigasyonu bu konumda başlatamıyor yazıyor sebebini ayarını bilen varsa yardımcı olabilirmi

bu bir yazılımsal hata kesinlikle nerde olursa olsun açması gerek hatta yaya yürürken bile

size tavsiyem ovi maps son sürümü sitesinden indirin ve eski sürümü kaldırın ve daha sonra şehir ve turkey haritasını ovi suit in son versiyonu ile telefona atın zaten ovi suit i kurunca haritalar seçeneği var tıkla orda harıtaları göreceksin otomatık telefona atıyo zaten.

arkadaşlar abd den gelme 5800 rm 428 türkce flash yüklemede sorun yaşıyorum RM428 0577454 40.2.005_010 yüklü su anda bu Dil kodunu gangisini yapsamda 428 oldugu icin dead flash yapmak istedigimdede yüklerken %99 dan sonra baglantı hatası alıyorum bir italyanca form da ( anladıgım kadarıyla ) 428 lerin donanımları farklıymış bunlar hakkında bilgisi olan varmı?

arkadaşım 5800 rm356 red,siyah,blue...hariç bilgim yok özür dilerim...

Üst Alt