arkadaşlar bu programı da atmaya çalıştım,çevrimiçi sertifika kontrolu yapılamadı demekte ne yapmalıyım
--------------- Ekleme ---------------
bu arada teşekkürler helloxu kuramadığım için tlf na anlayamadım gitti

çok teşekkürler anlatım çok süperdi...sertifika almak için başlama saatim 13:32 sertifika onayı geldiğinde ertesi sabah 09:38 de geldi olsun deydi bence ... ben kurdum programı çalışıyor gayet iyi... herkese kolay gelsin
arkadaşlar unacking files... diyip kaldı telefon ''ÇÖZÜM BİLEN WARMI'' warsa ''YAZSIN''
arkadaşlar lancer adlı arkadaş bizim soruna çözümü bulmuş buyrun
Lancero:
Benim gibi böyle sorun yaşayanlar bu yazacağımı uygulasın
opda nın sayfasına girin login olunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyazan yerin yanındaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızvar ona tıklayın ve gelen sayfada telefonunuzun modelini ve imei numarasını göreceksiniz Select butonundan seçin ve aşağıda upload tan telefonunuza yükliyeceğiniz programı upload edin Remark bölümünede ben deneme yazdım Submit and Upload tıklayın upload yapacak ve sorna download çıkacak downloada tıklayın ve kaydedilecek yeri seçin sonra telefonunuza programı kurun ben böyle yaptım oldu

) media tuşu çalışmıyor artık ve işin kötü tarafı hala sertfika hatası veriyor bide üstüne mapslar haritalar yer ile ilgili hiçbirşey açamıyorum anlaycağınız pişman oldum üstelik eskiden kurduğum programlarıları şimdi kuramıyorum.... bu konuda ne yapmam gerekiyor birileri tüm bunlar değilde en azından tek tek (çözümleyenler varsa) cevap verirse sevinirim şimdiden teşkler arkdaşlar..
tamam gençler herşeyi çözüm telefonu aldığımdan beri kafayı tırlatcaktım ama sonunda çözdüm çok şükür ewet gençler programları kurarken werilen hatalara dikkat edelim örn: Çewrim içi sertifika sorunu çok kolay dediğim yolları takip edin bu sorunu ortadan kaldırıcaksınız : Menu- Ayarlar- Uygulama Yöneticisi- burdan yükleme ayarları- yazılım yükleme- BURDA SADECE İMZALI OLANI / TÜMÜ yapıyosunuz, Çevrimiçi sertifika konrolünü KAPALI yapıyosunuz ve sertifika hatasını kaldırıyosunuz...
Bide uygulama sayacıyla görüşün hatası alıyosanız bunun için arkadaşın anlattığı opda dan sertifika alıyosunuz ama o hellox fln kurmayın bence telefona. Hemen singsis v0.7 indirin pc ye bu şekilde halledin çok şükür ben kurtuldum sizlerde kurtulun...![]()

Yine olmadı ya![]()
usta ben bu dediğini yaptım benim v30 du oldu şimdi v40 atttım olmuyo herşeyini tamamlıyo son aşamada sürekli takılıyo lüttfen cok acilllll yardim
yaf abii kafayıı yiycemm nolur yardım
Yine olmadı ya![]()
yaff usta bana da yardım et nolur kafayı yiycem şimdi benim v30 du 5800 da güncellme yaptım v attırdım v40. oldu şimdi sertifikayı yüklüyorum opda daki heloxsu o inek işareti geliyo ona tıklıyorum sonra fulll öle bekliyoo ne yapcam :S nolur yardım ett

ve bu konuda yardımcı olucak arkadaş varsa sevinirim en azından bu yolllar dışında başka bir çözüm önerisi varsa
)