Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

serkan33fb

serkan33fb

Üye
çok teşekkürler anlatım çok süperdi...sertifika almak için başlama saatim 13:32 sertifika onayı geldiğinde ertesi sabah 09:38 de geldi olsun deydi bence ... ben kurdum programı çalışıyor gayet iyi... herkese kolay gelsin

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
nasıl yaptın anlat ya seltifikayı aldık pc ye neyi indiricez allahım yaa singsis i atıyorum pc ye acılmıyor hic birşey offf biri yardım etsin yahu !

gecenin_golgesi

gecenin_golgesi

Üye
iide ben bu programı kuruncada sertfika hatası veriyor şimdi ne yapmam gerekiyor yani anlaycağınız yine sertfika hatası verdii adminlerden ricam çok acil yardımda bulunsunlar

--------------- Ekleme ---------------

teşkler arkdaşım harikasınız ve bişey diicem bu programı silince bir sorun çıkar mı?

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
arkadaşlar bu programı da atmaya çalıştım,çevrimiçi sertifika kontrolu yapılamadı demekte ne yapmalıyım

bu arada teşekkürler helloxu kuramadığım için tlf na anlayamadım gitti

bendede aynı problem yardım et dostum çevrimiçi sertifika kontrolu yapılamadı dio sen bunu sertifikalayıp yollasanya hacı :D

çok teşekkürler anlatım çok süperdi...sertifika almak için başlama saatim 13:32 sertifika onayı geldiğinde ertesi sabah 09:38 de geldi olsun deydi bence ... ben kurdum programı çalışıyor gayet iyi... herkese kolay gelsin

sendeki o helloOx u buraya atsana he bu arada ben telefonu alalı 2 gün oldu yeni sürüm olduğu içinmi kabul etmio bunlarıda ?

primogen

Üye
arkadaşlar unacking files... diyip kaldı telefon ''ÇÖZÜM BİLEN WARMI'' warsa ''YAZSIN''

arkadaşlar lancer adlı arkadaş bizim soruna çözümü bulmuş buyrun

Lancero:
Benim gibi böyle sorun yaşayanlar bu yazacağımı uygulasın
opda nın sayfasına girin login olun yazan yerin yanında var ona tıklayın ve gelen sayfada telefonunuzun modelini ve imei numarasını göreceksiniz Select butonundan seçin ve aşağıda upload tan telefonunuza yükliyeceğiniz programı upload edin Remark bölümünede ben deneme yazdım Submit and Upload tıklayın upload yapacak ve sorna download çıkacak downloada tıklayın ve kaydedilecek yeri seçin sonra telefonunuza programı kurun ben böyle yaptım oldu

ctdlive

Üye
eline sağlık

bu sitede aradığım her bilgiyi buluyorum. Allah ne muradınız varsa versin

melih_cayli

Üye
arkadaşlar unacking files... diyip kaldı telefon ''ÇÖZÜM BİLEN WARMI'' warsa ''YAZSIN''

arkadaşlar lancer adlı arkadaş bizim soruna çözümü bulmuş buyrun

Lancero:
Benim gibi böyle sorun yaşayanlar bu yazacağımı uygulasın
opda nın sayfasına girin login olun yazan yerin yanında var ona tıklayın ve gelen sayfada telefonunuzun modelini ve imei numarasını göreceksiniz Select butonundan seçin ve aşağıda upload tan telefonunuza yükliyeceğiniz programı upload edin Remark bölümünede ben deneme yazdım Submit and Upload tıklayın upload yapacak ve sorna download çıkacak downloada tıklayın ve kaydedilecek yeri seçin sonra telefonunuza programı kurun ben böyle yaptım oldu

bunuda uyguladım ama bu seferde ''Installing root cert...'' diyo ve donuyo...bunun bi çözümü varmı ? :allalla:

COKOPRENSSS

Üye
Bendede aynı dıyo....olmadı yanii

Tskler üstad ama ben bunu telefona nasıl atıcam..yükle dıyorum pcden basarılı dıyoo..ondan sonra ne yapmam gerekıyo..yardımcı olurmuusnuz...

gecenin_golgesi

gecenin_golgesi

Üye
arkdaşlar benim 5800 hakkında bir kaç sorum olacaktı bana yardımcı olursanız sevirim :::: ilk başlarda telefon sertfika hatası falan veriyordu bende sizin önerdiğiniz gibi bir internet sitesinden telefonuma sertfika aldırdım.. bir kaç gün sonra bi arkdaşım telefonumun güncellenmesi gerektiğini sölemesi üzerine nokiaclup a telefonumu vererek güncelleme gerçekleştirdim.. senmisin onu yapan :)) media tuşu çalışmıyor artık ve işin kötü tarafı hala sertfika hatası veriyor bide üstüne mapslar haritalar yer ile ilgili hiçbirşey açamıyorum anlaycağınız pişman oldum üstelik eskiden kurduğum programlarıları şimdi kuramıyorum.... bu konuda ne yapmam gerekiyor birileri tüm bunlar değilde en azından tek tek (çözümleyenler varsa) cevap verirse sevinirim şimdiden teşkler arkdaşlar..

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
dostum dediğin hepsini yaptım ama yine aynı çewrim içi sertifika kontrolü yapılmadı dio:off:

b3k0c4n^

Üye
emeğine sağlık bilaader

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
tamam gençler herşeyi çözüm telefonu aldığımdan beri kafayı tırlatcaktım ama sonunda çözdüm çok şükür ewet gençler programları kurarken werilen hatalara dikkat edelim örn: Çewrim içi sertifika sorunu çok kolay dediğim yolları takip edin bu sorunu ortadan kaldırıcaksınız : Menu- Ayarlar- Uygulama Yöneticisi- burdan yükleme ayarları- yazılım yükleme- BURDA SADECE İMZALI OLANI / TÜMÜ yapıyosunuz, Çevrimiçi sertifika konrolünü KAPALI yapıyosunuz ve sertifika hatasını kaldırıyosunuz...
Bide uygulama sayacıyla görüşün hatası alıyosanız bunun için arkadaşın anlattığı opda dan sertifika alıyosunuz ama o hellox fln kurmayın bence telefona. Hemen singsis v0.7 indirin pc ye bu şekilde halledin çok şükür ben kurtuldum sizlerde kurtulun... :D

sayika

Üye
Teşekkürler

Panzehirturk

Panzehirturk

Üye
tamam gençler herşeyi çözüm telefonu aldığımdan beri kafayı tırlatcaktım ama sonunda çözdüm çok şükür ewet gençler programları kurarken werilen hatalara dikkat edelim örn: Çewrim içi sertifika sorunu çok kolay dediğim yolları takip edin bu sorunu ortadan kaldırıcaksınız : Menu- Ayarlar- Uygulama Yöneticisi- burdan yükleme ayarları- yazılım yükleme- BURDA SADECE İMZALI OLANI / TÜMÜ yapıyosunuz, Çevrimiçi sertifika konrolünü KAPALI yapıyosunuz ve sertifika hatasını kaldırıyosunuz...
Bide uygulama sayacıyla görüşün hatası alıyosanız bunun için arkadaşın anlattığı opda dan sertifika alıyosunuz ama o hellox fln kurmayın bence telefona. Hemen singsis v0.7 indirin pc ye bu şekilde halledin çok şükür ben kurtuldum sizlerde kurtulun... :D

Yine olmadı ya |-)|-)|-)

uncanny00

Üye
usta ben bu dediğini yaptım benim v30 du oldu şimdi v40 atttım olmuyo herşeyini tamamlıyo son aşamada sürekli takılıyo lüttfen cok acilllll yardim

yaf abii kafayıı yiycemm nolur yardım

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye

yine olmadı derken sorun ney dostum çevrim içi sertifikamı, uygulama yöneticisiyle görüşmü , Python_1.9.7 ye yükseltinmi yada başka bi hata söle ona göre yardımcı olayım sana oky...

usta ben bu dediğini yaptım benim v30 du oldu şimdi v40 atttım olmuyo herşeyini tamamlıyo son aşamada sürekli takılıyo lüttfen cok acilllll yardim

yaf abii kafayıı yiycemm nolur yardım

sen updateyi nasıl yaptın nss ile product code yi değiştirerekmi yoksa başka bü şekildemi vede son aşamada takılıyo derken neden bahsediyosun yükleniyor derken yüklemenin ortasındamı takılıyo onuda bi açarsan ona göre yardımda bulunayım...

uncanny00

Üye

yaff usta bana da yardım et nolur kafayı yiycem şimdi benim v30 du 5800 da güncellme yaptım v attırdım v40. oldu şimdi sertifikayı yüklüyorum opda daki heloxsu o inek işareti geliyo ona tıklıyorum sonra fulll öle bekliyoo ne yapcam :S nolur yardım ett

yaff usta bana da yardım et nolur kafayı yiycem şimdi benim v30 du 5800 da güncellme yaptım v attırdım v40. oldu şimdi sertifikayı yüklüyorum opda daki heloxsu o inek işareti geliyo ona tıklıyorum sonra fulll öle bekliyoo ne yapcam :S nolur yardım ett

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye

Ya dostum ne işin war inekle fln ben ne diyorum telefona bişi kurma 1. telefonun yawaşlamasın
2. işine yarıyan şeyleri kur dediğim programı indir sertifika hatası werdiği gibi göm sis dosyasına cer le kalksın hata ortadan e ben daha ne yapim:bilmm
al linki verem bununla sertifikalıyon

http://www.maxicep.com/attachments/31892d1256998708/

gecenin_golgesi

gecenin_golgesi

Üye
5800 xm kullananan arkdaşlar eğer telefonunuzu güncelleştirip v40 yapmışsanız telefonunuza hellox kramıyor yada sertfika alamıyorsunuz.. şu ana kadar olan tüm yolları denedim fakat hiçbir sonuca ulaşamadım telefonumu güncelleştirmeden önce program bende kuruluydu fakat şimdi kuramıyorum ve maxicepteki tüm çözüm yollarını (( helloxu tekrar kurdum , telefon ayarlarından baktım , upload files yaptım)) denedim hellox kurulmuyor yada diğer yollar... size tavsiyem bırakın eski sürümü kalsın :) ve bu konuda yardımcı olucak arkadaş varsa sevinirim en azından bu yolllar dışında başka bir çözüm önerisi varsa :))

uncanny00

Üye
usta bişi sorcam benim 5800 v40.005.5 i attırdım şimdi o v kasıyo telefonu telefon 1,5 aylık daha garantiye yollasam eski sürümü yani v30 atarlarmı garanti dışı mı olur yoksa üretsiz mi yaparala r bi yardımcı oolsanaız

Üst Alt