Alıntı: maybe66 göndermiş. >
s.a. konuyu açan arkadaş banada yardımcı olabilirsen sevinirim.Tel arızadan dolayı garantiye gönderdim geldiğinde sorun hallolmuş ve son versiyon olan v40 güncellemesi yapılmış vaziyette geldi fakat önceden çalışan navigasyon şimdi çalışmıyo.ovi mağazadan,nokia nın kendi sitesinden indirmediğim harita kalmadı ama olmuyo.boş bi ekran çıkıyo sadece.müşteri hizmetlerindekilerde harita indirin deyip duruyorlar.Ne yapmam gerekiyo,format falanmı atılması gerekiyo acaba,yardımlarınız için şimdiden tşk ler,iyi forumlar
dostum aynı sey benımde basıma geldı harıtalasrı actığımda arabayla eve dediğimde beyaz ekran gelıp öylece kalıyodu
sorunu şu şekilde halletttım
önce telefona hard format attım sonra telefonun uygulamar kısmında yeşil renkli yazılım güncelleme yazan simgesi var onu tıkla guncellemer bulcak 6-7 tane bunların arasında ücretsiz özellikli haritalar gelicek onu ve diğer güncellemeri yap daha sonra ovi suitin son versiyonunu indir telefonuna haritalar sekmesinden turkey harita ve sesli yönlendirmeleri indir zaten ındır deyınce ovi suitte hem ındırıp hem telefona atıyor tabi harıta ındırme ışlemı yaparken telefonu kablosuyla ovi suit modunda bılgısayarına bağla...kolay gelsın. sonucu yazarsan sevınırım takıldığın yerde yardım ederım....
/QUOTE]
--------------- Ekleme ---------------
Benmi yapamıyorum telefondamı bilmiyorum ama hard format atamıyorum dediklerinizi şu şekilde yapıyorum yanlışsa düzeltin lütfen;telefonu kapatıp,hafıza ve sim kartı çıkartıp,yeşile basıyorum,sonra kırmızıya,sonra kamera tuşuna son olarakda açma kapama tuşuna basılı tutarak eller gelene kadar basılı tutuyorum,sonuç boş normal ekran geliyor ve herşey aynı.Neyi yanlış yapıyorum acaba?
Bu arada ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkürler.Dikkat ettim herkese elinizden geldiği kadar yardım ediyorsunuz çok büyük bi özveri,allah razı olsun...
öncelikle elimden geldiği kadar yardımcı oluyorum teşekkür ederim dikkatinize...
format olayını sade ve anlaşılır bir şekilde bir daha izah edeyim....
1-yeşil tuşa bas ve basılı tut
2-kırmızı tuşa bas ve basılı tut
3- foto tuşuna bas onada basılı tut
4-tel aç-kapat tuşuna bas ve basılı tut
nokia logosu eller buluşma falan gelen kadar tut ekrana pin kodu acıkca pin kodunu soran ekran gelir format işlemi başarılıysa ülke sorar telefon ordan türkiye ve konumunu sorar ankara istanbul vs...
bunlar olduysa format işlemin başarılıdır. gerisi yukarıda yazdığım şekilde...