Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

ozgenccoskun

Üye
Selam 3 Gündür 5800 kullanıcısıyım ve çok memnunum v40 yüklemeside yaptırttım Kvk ya dahada güzel olduğunu söyleyebilirim,Bugün wireless ile facebooka girdim ancak videolar vs şeyler gözükmüyordu sanırım Flash player lazım ne yüklemeliyim telefonum daha hackli değil ona göre bir program linki verebilirseniz sevinirim Yada ovistore den hangi programı kullanmalıyım,Msn olarakta ne önerirsiniz Wireles ile bağlanabilceğim şimdiden teşekkürler, Ovi Storeden içerik nasıl indirilir bunuda kısaca açıklarsanız gerçekten memnun olurum

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Selam 3 Gündür 5800 kullanıcısıyım ve çok memnunum v40 yüklemeside yaptırttım Kvk ya dahada güzel olduğunu söyleyebilirim,Bugün wireless ile facebooka girdim ancak videolar vs şeyler gözükmüyordu sanırım Flash player lazım ne yüklemeliyim telefonum daha hackli değil ona göre bir program linki verebilirseniz sevinirim Yada ovistore den hangi programı kullanmalıyım,Msn olarakta ne önerirsiniz Wireles ile bağlanabilceğim şimdiden teşekkürler, Ovi Storeden içerik nasıl indirilir bunuda kısaca açıklarsanız gerçekten memnun olurum

burdann ınternet tarayıcısı var dokunmatık telefonlar ıcın olanı ındır s60 v5 yazar tüm sitelerdeki tüm videoları acar ayrıca flash uygulamalarını...hackli olmasına gerek yok direk kur.
msn olarak çeşitli programlar var windows live messenger da var onu kurabılırsınız...yada fring var ovi mağazada nimbuzz da olabilir.

oviden uygulama ındırmek cok basıt ovi mağaza simgesine tıkla üyelik al ücretsiz. daha sonra ındırmek ıstedığın uygulamayı tıkla telefona otomatık ındırıp kurulumu otomatık yapar sana sadece başlatmak kalır.

yufrii

Üye
mesajları tel hafızasından hafıza kartına nasıl aktarabılırım??

halo8975

Üye
teş

ozgenccoskun

Üye
Bugün alışveriş merkezinde wireless ile bağlanarak ovi storeyi kullandım ve harika gerçekten bu arada flash açması için opera adlı internet tarayıcısını indirdim ama kullanamadım daha denemedim bu olur mu ve oyun vs programlar indirdim dediğiniz msn yi de yükledim teşekkürler,

emirkan25

emirkan25

Üye
selam kardeşim ben opda dan cer ve imi aldım ama daha sonra napcam tele mi atcam yoksa pc yemi bana yardımcı olurmusun bu işte acemiyim şimdiden teşekkürler

DolunayHatz

Üye
arkadaşım telinin sesi nasıl , hoperlör sesi n73 gibi n95 kadar mı net mi

kadircanim

kadircanim

Üye
slm herkese . bende v.40 var . menuye tusladıgımda ekrarnın sarj gostergesının oldugu kızımda rakamlar belırıyor ve 1-2 sn ıcınde de kayboluyor . kullanan arkdaslara sordum onlarda yok . bu nedır bılenınız varmı acaba sımdıden tskkurler

cbas

Üye
Microsoft’un, Silverlight isimli mültimedya yazılımı artık Symbian isimli mobil işletim sistemlerinde boy gösterecek. Yaklaşık bir senedir Silverlight ve Symbian’ın isminin beraber anılmasıyla Symbian kullanıcılarını heyecanlandırmayı başaran bu olay, artık bir gerçek. Microsoft, gün içerisinde Silverlight Symbian için ilk betayı kullanıcıların indirimine sundu.
Maxicep.com - Microsoft Silverlight ( Symbian ) - ( İndir / Yükle / Download )
Haber, video, müzik, spor, borsa ve para gibi başlıklara bölünene yazılım, 5. Sürüm Symbian'lar ile uyumlu çalışabilecek. Microsoft tarafından gelen açıklamaya göre sadece; Nokia 5800XM, Nokia N97 ve Nokia N97 Mini desteği ile karşımıza çıkan uygulama, diğer 5. Sürüm Symbian işletim sistemine sahip olan cihazlarda da sorunsuz bir şekilde çalışabilecek
---------------------
buradaki uygulamayı yükledim ama menüde bulamıyorum...

kadircanim

kadircanim

Üye
özel msj atamıyorum . umarım en kısa zamanda cvp gelır soruna ..
[email protected]

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
mesajları tel hafızasından hafıza kartına nasıl aktarabılırım??

kopyala yapıştır yöntemiyle veya ovi suit kullanarak bilgisayara kopyalarsın ordan telefona veya hafıza kartına alabilirsiniz...

--------------- Ekleme ---------------

Bugün alışveriş merkezinde wireless ile bağlanarak ovi storeyi kullandım ve harika gerçekten bu arada flash açması için opera adlı internet tarayıcısını indirdim ama kullanamadım daha denemedim bu olur mu ve oyun vs programlar indirdim dediğiniz msn yi de yükledim teşekkürler,

opera ındırme konusunda cok basarılı örnek verıyorum rapidshare den vb. sitelerden filmden tutun part part herseyı ındırebılırsınız fakat dediğim gibi tüm videoları skyfire den baskası acmıyo suanlık skyfire adlı tarayıcıya buradan ulaşabilirsiniz... rica ederim ayrıca...

selam kardeşim ben opda dan cer ve imi aldım ama daha sonra napcam tele mi atcam yoksa pc yemi bana yardımcı olurmusun bu işte acemiyim şimdiden teşekkürler

cer ve dosyasını aldın şimdi signis dıye bır program var sitede arat bulursun veya 5530 5800 ve n97 fun club var burada mevcut o programı ındır bılgısayarına

yeni bir klasör aç cer ve dosyasını ve programı yeni klasörün içine at daha sonra telefona kuramadığın programı veya telefona kurmak ıstedığın programı at signiss programını calıstır orada 1-2-3 şeklinde secenekler var bırıncıye sis. ıkıncıye cer. üçüncü seceneğe dosyasını secıp okey liyosun program gerısını kendısı yapıyo...unutmadan program sertifikalandıracağın programın adını buyuk harflerle aynı klasöre cıkartıyo bu kadar.

Microsoft’un, Silverlight isimli mültimedya yazılımı artık Symbian isimli mobil işletim sistemlerinde boy gösterecek. Yaklaşık bir senedir Silverlight ve Symbian’ın isminin beraber anılmasıyla Symbian kullanıcılarını heyecanlandırmayı başaran bu olay, artık bir gerçek. Microsoft, gün içerisinde Silverlight Symbian için ilk betayı kullanıcıların indirimine sundu.
Maxicep.com - Microsoft Silverlight ( Symbian ) - ( İndir / Yükle / Download )
Haber, video, müzik, spor, borsa ve para gibi başlıklara bölünene yazılım, 5. Sürüm Symbian'lar ile uyumlu çalışabilecek. Microsoft tarafından gelen açıklamaya göre sadece; Nokia 5800XM, Nokia N97 ve Nokia N97 Mini desteği ile karşımıza çıkan uygulama, diğer 5. Sürüm Symbian işletim sistemine sahip olan cihazlarda da sorunsuz bir şekilde çalışabilecek
---------------------
buradaki uygulamayı yükledim ama menüde bulamıyorum...

bu menüye gelmez telefonun tarayıcısına kurulan bır yamadır bu...simge falan belirmez menüde...

slm herkese . bende v.40 var . menuye tusladıgımda ekrarnın sarj gostergesının oldugu kızımda rakamlar belırıyor ve 1-2 sn ıcınde de kayboluyor . kullanan arkdaslara sordum onlarda yok . bu nedır bılenınız varmı acaba sımdıden tskkurler

blootuthe ayarlarıyla ilgili bi durum bu hard formattan sonra sorun giderilebilir dıye bılıyorum.

yufrii

Üye
mesajları ılk olarak pc suitle kopyalamayı denedım sonra snn dedıın gıbı yapmaya calıstım pc ye kopyaladım sonra telefonun msj hafızasını hafıza kartı olarak değitirip yapıştırmayı denedim ama hiç bir şekile yapıştır ibaresı cıkmadı.. başka bi yöntem varmı onerebılecegın??

cintrikus

cintrikus

Üye
ya rehberdeki kayıtlarıma resim ataması yaparken arama görüntüsü diye bişi yaptım ve kim ararsa arasın aynı resim çıkıo bunu nasıl kaldırabilirim?

muzo696

Üye
arkadaslar ben rehberde grup olusturdum ve daha sonra sıldım sımdı zıl sesımın bır sarkı olması ıcın kişiselden sarkıyı seçiyorum ama grup da olan daha soınra sıldıgım grupdakı kişilere nokia orjinal ton çalıyor bulamadım yardımmm... [email protected]

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
mesajları ılk olarak pc suitle kopyalamayı denedım sonra snn dedıın gıbı yapmaya calıstım pc ye kopyaladım sonra telefonun msj hafızasını hafıza kartı olarak değitirip yapıştırmayı denedim ama hiç bir şekile yapıştır ibaresı cıkmadı.. başka bi yöntem varmı onerebılecegın??

dostum seceneklerde kopyala seceneği mevcut. ovi suittte...

ya rehberdeki kayıtlarıma resim ataması yaparken arama görüntüsü diye bişi yaptım ve kim ararsa arasın aynı resim çıkıo bunu nasıl kaldırabilirim?

1- ayarlar
2-kişisel
3-temalar
4-arama görüntüsü
5- yok yaparsan sorun gider.

DolunayHatz

Üye
ses nasıl çokmu hoperlör

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
5800 siyahlar kod değiştirmeden güncelleme yapabiliyormuş.Doğruluk payı nedir?..
10a göre siyah modelini alacam..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
5800 siyahlar kod değiştirmeden güncelleme yapabiliyormuş.Doğruluk payı nedir?..
10a göre siyah modelini alacam..

siyah 5800 ı kullanmadım kullanmadığım cihaz hakkında yorum yapmak yanlış olur.

fakat sıyah 5800 ın guncelleme yaptığını okumuştum bi kaç yerde ama 5800 kırmızı ana rengi olduğu ıcın daha çekici durduğu şüphesiz ve güncelleme yapmak o kadarda zor değil. bana kalırsa sırf guncelleme yapıyor dıye gıdıpte sıyah alma ıyıce düşün telefonları eline al göz at ondan sonra al.

ses nasıl çokmu hoperlör

ses çıkış berrak tiz ve bass ları bile hissedebileceğin kalitede...dijital ses kalitesi var telefonda zaten fakat kulaklığı pek iç açıcı değil Senheiser x300 2 denen bir kulaklık var onunla sanki subwooferl ı dolu arabada müzik dinler gibi his veriyor insana kulaklığın fıyatı 79 ila 99 lira arasında değişiyo yalnız.

ozgenccoskun

Üye
Tekrar selam arkadaşlar yazılım güncellemesi için siyah alıcam demiş arkadaş bence hiç siyaha girişme kırmızı çok güzel duruyor bu arada yazılımıda Teknik servise attırabilirsin ben geçen 3-4 gün içinde Kvk ya götürdüm telefonu ve Yazılım güncellencek dedim v30 du 40 yaptılar 1 saatte tertemiz ücretsiz olarak yapıyorlar uğraşmayın yani telefonun sesine gelirsek ben beğeniyorum şahsen daha fazlasınada gerek yok zaten kulaklıktada dış ortamı rahatsız etmiyecek şekilde ve beni tatmin etcek şekilde ses çıkarttığı için hiç sorun yok tabiki daha iyisini isteyen arkadaşlar ayrı bir kulaklık alabilirler,
SAYGILAR,

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
cx 300 2 yi tek geçerim subwooferl ı dolu arabada müzik dinlermiş hissi veriyor adama bass tiz o kadar netki fiyatına değer.

Üst Alt