Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

maybe66

maybe66

Üye
s.a. konuyu açan arkadaş banada yardımcı olabilirsen sevinirim.Tel arızadan dolayı garantiye gönderdim geldiğinde sorun hallolmuş ve son versiyon olan v40 güncellemesi yapılmış vaziyette geldi fakat önceden çalışan navigasyon şimdi çalışmıyo.ovi mağazadan,nokia nın kendi sitesinden indirmediğim harita kalmadı ama olmuyo.boş bi ekran çıkıyo sadece.müşteri hizmetlerindekilerde harita indirin deyip duruyorlar.Ne yapmam gerekiyo,format falanmı atılması gerekiyo acaba,yardımlarınız için şimdiden tşk ler,iyi forumlar

saerox1

saerox1

Üye
5800 xM private klasörünü göremiyorum x-plore den filan görünmüyor bide galeriyi açıyorum 1 saniye duruyor kendiliğinden geri kapanıp menüye geliyor / 5800 xM şimdiden teşekkürler

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
s.a. konuyu açan arkadaş banada yardımcı olabilirsen sevinirim.Tel arızadan dolayı garantiye gönderdim geldiğinde sorun hallolmuş ve son versiyon olan v40 güncellemesi yapılmış vaziyette geldi fakat önceden çalışan navigasyon şimdi çalışmıyo.ovi mağazadan,nokia nın kendi sitesinden indirmediğim harita kalmadı ama olmuyo.boş bi ekran çıkıyo sadece.müşteri hizmetlerindekilerde harita indirin deyip duruyorlar.Ne yapmam gerekiyo,format falanmı atılması gerekiyo acaba,yardımlarınız için şimdiden tşk ler,iyi forumlar

dostum aynı sey benımde basıma geldı harıtalasrı actığımda arabayla eve dediğimde beyaz ekran gelıp öylece kalıyodu

sorunu şu şekilde halletttım
önce telefona hard format attım sonra telefonun uygulamar kısmında yeşil renkli yazılım güncelleme yazan simgesi var onu tıkla guncellemer bulcak 6-7 tane bunların arasında ücretsiz özellikli haritalar gelicek onu ve diğer güncellemeri yap daha sonra ovi suitin son versiyonunu indir telefonuna haritalar sekmesinden turkey harita ve sesli yönlendirmeleri indir zaten ındır deyınce ovi suitte hem ındırıp hem telefona atıyor tabi harıta ındırme ışlemı yaparken telefonu kablosuyla ovi suit modunda bılgısayarına bağla...kolay gelsın. sonucu yazarsan sevınırım takıldığın yerde yardım ederım....

--------------- Ekleme ---------------

5800 xM private klasörünü göremiyorum x-plore den filan görünmüyor bide galeriyi açıyorum 1 saniye duruyor kendiliğinden geri kapanıp menüye geliyor / 5800 xM şimdiden teşekkürler

silinmiş olabilir. klasör
diğer sorununuz ise hard format atarsanız sorun gider.

hard format : yeşil (arama tuşu) kırmızı ( arama kapatma tuşu) kamera ( foto cekme tuşu) ve telefonu acıp kapama tuşuna sırasıyla yeşilden başlayarak 10 sanıye kadar hepsıne basılı tutuyoruz bu kadar.

çalışıcı52

Üye
benimde 4 aydır 5800 'ım war ama bı turlu bundaki navıgasyon olayını cozemedim neden baglanamıyorum anlamadım ustelik ndrive programını yukle dediler ama yinede o net e baglanmaya calısıo nasıl yapacagım konusunda yarddımcı olursanız sewınırım herkez dıo ki tumleşik gps i sec bizde onu sectık yıne de olmuo

ahmet__1989

ahmet__1989

Üye
benim mesajlarda sorunum var v40 yükledim mesajları yazarken ı harfi kullanmıyorum aksi takdirde 7 karekter kadar mesaj yazma hakkım azlaıyor buna nasıl çözüm bulabiliriz:S

saerox1

saerox1

Üye
klasör silinmiş olabilir doğru diyosunda ben bu klasörü silinmiş olsa bile nasıl bulucam kendimmi oluşturucam ? daha yeni hard format attım yine yoktu klasör. Galeri sorununu çözdüm teşekkür ederim

Dostum bak bunu yeni farkettim dosya silinmemiş. Telefonu pc den depolama aygıtı olarak açınca private klasörünü görebiliyorum

ahmet__1989

ahmet__1989

Üye
bana yardımcı olabilecek birileri yokmu acaba:S:S mesaj yaarken özel karekterde mesaja az kalime geliyor bun nasıl çözebiliriz:S

ramozotti

Üye
arkadaşlar benim şöyle bir sıkıntım var.şimdi telefon çalarken eğer arayan kişi rehberde kayıtlı ise sesli komut o ismi söylüyor.bunu bi yerden açmıştım ama şimdi kapatmak istiyorum nerden kapatıcağımı bulamıyorum bir turlu.bu konuda yol gosterebilir misiniz lütfen.telefon çaldıgında sadece melodi çalsın istiyorum

erkanyilmaz80

erkanyilmaz80

Üye
arkadaşım öncelikle herkese yardımcı olmaya çalıştığın için HERKES ADINA TEŞEKKÜR EDERİM...

ben bu gün nokıa shop ta V40 yüklettim ücretsiz..sonra bir arama geldi,,,ekranda yeşil ve kırmızı oklar vardı..konuştum ve bir kaç arama daha geldi ama o renkli oklar çıkmadı bir daha nasıl ve hangi ayardan kaynaklanıyor biliyorsan yardımcı olur musun ?? teşekkürler..

murat_kk

Üye
merhaba,
5800 a office programını yüklemek istiyorum,yardımcı olurmusun.
bir-iki program buldum yükledim ama sertifika geçersiz dedi,
şimdiden teşekkürler.

seref_1907

seref_1907

Üye
arkadaşlar benim şöyle bir sıkıntım var.şimdi telefon çalarken eğer arayan kişi rehberde kayıtlı ise sesli komut o ismi söylüyor.bunu bi yerden açmıştım ama şimdi kapatmak istiyorum nerden kapatıcağımı bulamıyorum bir turlu.bu konuda yol gosterebilir misiniz lütfen.telefon çaldıgında sadece melodi çalsın istiyorum

kardeş ayarlar-kişisel-tercihler hangisini kullanıyosan onu seç açılan listeye bakarsan arayanın ismini söyle seçeneğini kapalı yap tamamdır

hüseyin5252

Üye
ya kardeşim kafayı yiyecem ya aranızda 5800 rm-356 v40.005 red versiyonu dosyası olan varmı ya yada indire bileceğim bi site bilen varsa söylerse çok sevinirim

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeşim kafayı yiyecem ya aranızda 5800 rm-356 v40.005 red versiyonu dosyası olan varmı ya yada indire bileceğim bi site bilen varsa söylerse çok sevinirim

kardeşim buraya bi göz at sorunun cevabı burada...http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html

benim mesajlarda sorunum var v40 yükledim mesajları yazarken ı harfi kullanmıyorum aksi takdirde 7 karekter kadar mesaj yazma hakkım azlaıyor buna nasıl çözüm bulabiliriz:S

telefon ayarlarından yazma dilini ingilizce yap sorun kalmaz.

klasör silinmiş olabilir doğru diyosunda ben bu klasörü silinmiş olsa bile nasıl bulucam kendimmi oluşturucam ? daha yeni hard format attım yine yoktu klasör. Galeri sorununu çözdüm teşekkür ederim

Dostum bak bunu yeni farkettim dosya silinmemiş. Telefonu pc den depolama aygıtı olarak açınca private klasörünü görebiliyorum

sistem klasörleri telefonda zaten gözükmez dostum sorun yok demekki. iyi forumlar.

bu konuda yapman gekenler yazıyor kardeş hazıra cvp beklemek yerıne azcık foruma göz atsan konu cok sayfadan olusuyo dıye göz atmaya üşeniyorsanız sorununuza cevap bulamazsınız...

yarbay58

Üye
5800 duvar kağıtları neden hareketli olmuyor kardeş bilgin varmı?

maybe66

maybe66

Üye
Alıntı: maybe66 göndermiş. >

dostum aynı sey benımde basıma geldı harıtalasrı actığımda arabayla eve dediğimde beyaz ekran gelıp öylece kalıyodu

önce telefona hard format attım sonra telefonun uygulamar kısmında yeşil renkli yazılım güncelleme yazan simgesi var onu tıkla guncellemer bulcak 6-7 tane bunların arasında ücretsiz özellikli haritalar gelicek onu ve diğer güncellemeri yap daha sonra ovi suitin son versiyonunu indir telefonuna haritalar sekmesinden turkey harita ve sesli yönlendirmeleri indir zaten ındır deyınce ovi suitte hem ındırıp hem telefona atıyor tabi harıta ındırme ışlemı yaparken telefonu kablosuyla ovi suit modunda bılgısayarına bağla...kolay gelsın. sonucu yazarsan sevınırım takıldığın yerde yardım ederım....
/QUOTE]

/QUOTE]

Benmi yapamıyorum telefondamı bilmiyorum ama hard format atamıyorum dediklerinizi şu şekilde yapıyorum yanlışsa düzeltin lütfen;telefonu kapatıp,hafıza ve sim kartı çıkartıp,yeşile basıyorum,sonra kırmızıya,sonra kamera tuşuna son olarakda açma kapama tuşuna basılı tutarak eller gelene kadar basılı tutuyorum,sonuç boş normal ekran geliyor ve herşey aynı.Neyi yanlış yapıyorum acaba?
Bu arada ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkürler.Dikkat ettim herkese elinizden geldiği kadar yardım ediyorsunuz çok büyük bi özveri,allah razı olsun...

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
5800 duvar kağıtları neden hareketli olmuyor kardeş bilgin varmı?

phyton uygulamarı dışında haraketli olmuyor diye bılıyorum ama bununla ilgili tam bilgim yok kusura bakma.

/QUOTE]

Benmi yapamıyorum telefondamı bilmiyorum ama hard format atamıyorum dediklerinizi şu şekilde yapıyorum yanlışsa düzeltin lütfen;telefonu kapatıp,hafıza ve sim kartı çıkartıp,yeşile basıyorum,sonra kırmızıya,sonra kamera tuşuna son olarakda açma kapama tuşuna basılı tutarak eller gelene kadar basılı tutuyorum,sonuç boş normal ekran geliyor ve herşey aynı.Neyi yanlış yapıyorum acaba?
Bu arada ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkürler.Dikkat ettim herkese elinizden geldiği kadar yardım ediyorsunuz çok büyük bi özveri,allah razı olsun...

öncelikle elimden geldiği kadar yardımcı oluyorum teşekkür ederim dikkatinize...

format olayını sade ve anlaşılır bir şekilde bir daha izah edeyim....

1-yeşil tuşa bas ve basılı tut
2-kırmızı tuşa bas ve basılı tut
3- foto tuşuna bas onada basılı tut
4-tel aç-kapat tuşuna bas ve basılı tut
nokia logosu eller buluşma falan gelen kadar tut ekrana pin kodu acıkca pin kodunu soran ekran gelir format işlemi başarılıysa ülke sorar telefon ordan türkiye ve konumunu sorar ankara istanbul vs...
bunlar olduysa format işlemin başarılıdır. gerisi yukarıda yazdığım şekilde...

asidev91

Üye
mesaj yazarken surat :hmmm kullanmak istiyorum ama öyle bir şey yok da çıkmıyor da yazılımsal mı bu durum yoksa ayar mı gerekiyor yardımcı olur musunuz

sonner82

Üye
oyunları nasıl yükleyeceğim bilmiyorum 5800xm daha yeni aldım acemilik işte :-)

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
oyunları nasıl yükleyeceğim bilmiyorum 5800xm daha yeni aldım acemilik işte :-)
Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 Oyunları burdan oyunları indir blootuthe ole telefona gönder msj lara gelicek ordan tıkla kurması gerek zaten.

mesaj yazarken surat :hmmm kullanmak istiyorum ama öyle bir şey yok da çıkmıyor da yazılımsal mı bu durum yoksa ayar mı gerekiyor yardımcı olur musunuz

msj yazarken alfanumareik klavye kullanıyosan * ' za bas orda iki nokta ust uste falan var ve yarım cember şeklinde şekiller var ordan yapabilirsin surat tam klavye kullanıyosan aynı sekilde...

maybe66

maybe66

Üye
phyton uygulamarı dışında haraketli olmuyor diye bılıyorum ama bununla ilgili tam bilgim yok kusura bakma.

/QUOTE]

öncelikle elimden geldiği kadar yardımcı oluyorum teşekkür ederim dikkatinize...

format olayını sade ve anlaşılır bir şekilde bir daha izah edeyim....

1-yeşil tuşa bas ve basılı tut
2-kırmızı tuşa bas ve basılı tut
3- foto tuşuna bas onada basılı tut
4-tel aç-kapat tuşuna bas ve basılı tut
nokia logosu eller buluşma falan gelen kadar tut ekrana pin kodu acıkca pin kodunu soran ekran gelir format işlemi başarılıysa ülke sorar telefon ordan türkiye ve konumunu sorar ankara istanbul vs...
bunlar olduysa format işlemin başarılıdır. gerisi yukarıda yazdığım şekilde...

Üst Alt