yardımın için tsk ederim.. sanırım güncelleme lazm bnm tlfna ama anlamadm ki ben nasıl olcak 
sizi bir konuya yönlendirdim oraya bakınız...ben teşekkür ederim ayrıca...
--------------- Ekleme ---------------
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Benim şöyle bi sorunum var; kontör gitmemesi için sadece tümleşik gps kullanıyorum. Uyduya bağlanarak yer konumlama vs. yi ücretsiz ve sorunsuz olarak yapıyor cihazım. Fakat navigasyon hizmeti almak istediğimde, yani bir rota gösterip oraya "sür" seçeneği ile yol tariflemesi almak istediğimde, 1 dakika felan hizmet veriyor. Ardından şöyle bir uyarı veriyor:
"10 günlük ücretsiz kullanım hakkınızın 0 gününü kullandınız. 1 ücretsi günü şimdi mi kullanacaksınız?"
Hayırı seçince de navigasyonu durduruyor ve lisans satın almak için beni mağazaya yönlendiriyor...
Oysa ovi maps ücretsiz diye biliyordum. Zaten cihazımda built-in gps varken ve harita da yüklüyken neden ayrıca para ödemem gerektiğini anlamıyorum...
Yardımcı olursanız çok sevinirim; yokmudur bu yol tarifini ücretsiz kullanmanın bi yolu?
sanırım senın ovi maps sürümün eski ve ücretli olandan yapacağın bi çok yöntem varda ben sana şunu önereyim ya telefona hard format at sonra uygulamardan yazılım güncelleme var yeşil renki simge ordan ücretsiz ovi maps sürümünü otomatik görüyo sana birtek haritaları atmak kalıyo yani
1- hard format at
2- uygulamardan yazılım güncelleme var yeşil renk onu tıkla
3- yazılım güncellemeden ovi maps haritaları ındır.
4- ovi suit son sürüm kur bilgisayarına ve turkey harıtasını ındır telefona direk atıyo zaten tabi telefonun bilgisayara bağlı ve ovi suit modunda olması gerek. bu kadar..
slm telefonumun hareket sensörü sağ tarafa daha hassas bunu eşitleyebilirmiyim yada düzeltebilirmiyim oyun oynarken telefonu düz tutuyorum arba yada oyundaki herneyse sağa kayıyor bu oyn dışındada böyle ne yapabilirim yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
haraket sensörü dediğimiz olay telefonun içinde bulunan civa türü bir maddedir bildiğim kadarıyle bunun sağa ve sola akması ve iletkenliği sağlamasıyla sensör çalışmakta belki uyumsuzluk vardır dıycem yanlış bilgilendirmek istemiyorum
hard format atmayı dene
hafıza kartınıda biçimlendir.
olmazsa yeni yazılım yükle belki yazılımsaldır.
veya farklı bir oyunda dene belki oyunla alakalıdır dıycemde oyun dışındada böyle diyosunuz ilginç
dediklerimi bi deneyiniz...
buyur arkadaşım programı sertifikalandır telefonun hackli değilse...öyle kur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok sağol kardeş nasıl türkçe yapıyoruz
kardeş seçeneklerde turkish yoksa turkceyi desteklemıyordur suanlık...
fotoğraf modundan video çekim moduna aldığımda sanki zoom yapmış gibi yakınlaşma oluyor bu normal mi sizde de böyle mi? birde kırmızı ışık yanıyor flaşın ortasında. bunu kapatabiliyor muyuz?
alarmda sorun yaşıyorum birde. alarm bazen zamanında çalarken bazen ise 3-4 dakika geç çalıyor. bunun sebebi ne olabilir?
1- video cekım moduna aldığınızda cekim kalitesi Ndvd olduğundan ve kaliteli çekim (dikkat ederseniz mb. şeklinde kayıt eder ) yüksek kalite... olduğundan yakım çekim gibi durur aslında orjinali budur yani sizlik bişi yok telefonun özelliği böyle fotoğraf modunda biraz daha uzakmış gibi durur normal yani telefonda sorun yok...normal bi durum. bunu geçelim 2. sorununuza gelelim...kırmızı ışık kayıt modunda otomatik yanar video kayıt ederken kapatma programları var forumda bulabilirsiniz...ama ne gerek varki? bunu anlamadım bence gayet şık duruyor.
alarm sorununu ilk kez sizden duyuyorum bi bilgim yok tşk ederim. yanlışta bilgilendirmek istemıyorum bilmediğim konu hakkında...