Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

clltncr

clltncr

Üye
ben n79'umu 5800'la takas yapıcam.Eski bi arkaşaımla sorduğumda Yazılım sürümü 40 dedi. 3 ay önce Darty'den almış. sorum şu , 3 ay önce alının bi telefon v40 olarak alınmış olabilir mi? yoksa kendimi güncellemiştir?

Ben de Aralik ortasinda aldim, yeni surum telefonumda vardi

GiggLes

GiggLes

Üye
msj yazarken cok yavslıo sanırım güncelleme ile alakası var.. güncelleme konusunda yardmcı olrsanz cok sevinirm =)

Pembe_patik

Üye
Herkese merhabalar....

Videoları tlfna atmak istiyorum ancak başaramıyorum :))) real player ile indirdiğim video veya filmleri nasıl izleyebilirim tlfnda ???? yardımcı olursanız sevinirimmm

Pembe patik

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Herkese merhabalar....

Videoları tlfna atmak istiyorum ancak başaramıyorum :))) real player ile indirdiğim video veya filmleri nasıl izleyebilirim tlfnda ???? yardımcı olursanız sevinirimmm

Pembe patik

Merhaba sorununuzun cevabı ;

telefonla birlikte gelen usb kablosunu bılgısayarına bağlayarak rahatlıkla film , video , mp3 atabilirsiniz... telefonu bilgisayara bağladıktan sonra depolama birimini seçerseniz hafıza kartı takılmış gibi algılar bilgisayar klasör şeklinde görebilirsiniz dosyalarınızı...

ancak uzantısı avi , mpeg , avi vb.. formatları aşağıda vereceğim programla mp4 veya h264 olarak dönüştürmen gerek örnek veriyorum film atmak istiyorsunuz telefona dönüştürmeden atarsanız izleyemeyebilirsiniz...bunun için size kullanması ücretsiz ve klasmanında çok başarılı bir program olan format factory i öneririm çok hızlı dönüştürme yapmakla birlikte 5800 seçeneğide mevcurt menüsünde direk 5800 ı seçerek telefonunuza göre filmleri videoları dönüştürüp rahatlıkla çok yüksek kaliteli bir görüntü elde edebilirsiniz... linki aşağıda veriyorum...

teşekkür için lütfen cvp yazmak yerine teşekkür et butonunu kullanınız...

--------------- Ekleme ---------------

msj yazarken cok yavslıo sanırım güncelleme ile alakası var.. güncelleme konusunda yardmcı olrsanz cok sevinirm =)

msj ayarlarından yazma dilini türkçe den ingilizce olarak ayarla ve metin tahmini kapat

eğer olmazsa eski yazılım yüklü olabilir telefonun versiyonu düşükse v4 e güncelle bunuda nasıl yapacağın http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html bu konuda mevcut...

Ben de Aralik ortasinda aldim, yeni surum telefonumda vardi

yurt dışından geldiyse olabilir...

toligargala

toligargala

Üye
kardeş bi konuda ommina gibi ana ekran var demişsin yükleyebilirmisin buraya

maximami

Üye
slm admin kardesh bi sorunum var winrar yukledim dosya indiriyorum ama winrarla nasil acilacagini bilmiyorum yardimci olurmusun genish anlatimla tel 5800 smdden tskller

drakerock

Üye
Selamlar Öncelikle

Benim sorunum yaklasık 2 saat once telefonumu kapattım fakat su anda acılmıyor acma kapama tusuna basıyorum normal basta bır titeşim verıyor sonra beyaz ekran ve nokia yazısı cıkıyor fakat yaklasık 15 snye sonra dırek kapanıyor beyaz ekrandayken ne yapmam gerekiyor bılgısı olan bır arkadasım varsa sevınırım...

Telefonum nokia 5800 bu arada yazmayı unuttum

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bi konuda ommina gibi ana ekran var demişsin yükleyebilirmisin buraya

buyur arkadaşım programı sertifikalandır telefonun hackli değilse...öyle kur.

slm admin kardesh bi sorunum var winrar yukledim dosya indiriyorum ama winrarla nasil acilacagini bilmiyorum yardimci olurmusun genish anlatimla tel 5800 smdden tskller

telefonda winrar programını çalıştır open files ten winrar uzantılı dosya konumu seç extract de açılır.

Selamlar Öncelikle

Benim sorunum yaklasık 2 saat once telefonumu kapattım fakat su anda acılmıyor acma kapama tusuna basıyorum normal basta bır titeşim verıyor sonra beyaz ekran ve nokia yazısı cıkıyor fakat yaklasık 15 snye sonra dırek kapanıyor beyaz ekrandayken ne yapmam gerekiyor bılgısı olan bır arkadasım varsa sevınırım...

Telefonum nokia 5800 bu arada yazmayı unuttum

telefon kapalıyken yeşil tuşa bas ardından kırmızıya ardından kamera tuşuna bas sonra açma kapama tuşuna bas ve basılı tut tüm tuşları 10 - 15 sanıye kadar pin kodu sorduğunda bırak ve pini gir ayarlarını yap kullan. unutma tuşlara sırayla bas ve bastığın tuştan elini çekme basılı tut.

metalslug118

Üye
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Benim şöyle bi sorunum var; kontör gitmemesi için sadece tümleşik gps kullanıyorum. Uyduya bağlanarak yer konumlama vs. yi ücretsiz ve sorunsuz olarak yapıyor cihazım. Fakat navigasyon hizmeti almak istediğimde, yani bir rota gösterip oraya "sür" seçeneği ile yol tariflemesi almak istediğimde, 1 dakika felan hizmet veriyor. Ardından şöyle bir uyarı veriyor:
"10 günlük ücretsiz kullanım hakkınızın 0 gününü kullandınız. 1 ücretsi günü şimdi mi kullanacaksınız?"

Hayırı seçince de navigasyonu durduruyor ve lisans satın almak için beni mağazaya yönlendiriyor...

Oysa ovi maps ücretsiz diye biliyordum. Zaten cihazımda built-in gps varken ve harita da yüklüyken neden ayrıca para ödemem gerektiğini anlamıyorum...

Yardımcı olursanız çok sevinirim; yokmudur bu yol tarifini ücretsiz kullanmanın bi yolu?

GiggLes

GiggLes

Üye
yardımın için tsk ederim.. sanırım güncelleme lazm bnm tlfna ama anlamadm ki ben nasıl olcak :islik

Sonosmanlı_11

Sonosmanlı_11

Üye
slm telefonumun hareket sensörü sağ tarafa daha hassas bunu eşitleyebilirmiyim yada düzeltebilirmiyim oyun oynarken telefonu düz tutuyorum arba yada oyundaki herneyse sağa kayıyor bu oyn dışındada böyle ne yapabilirim yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

toligargala

toligargala

Üye
reactor1111

reactor1111

Üye
fotoğraf modundan video çekim moduna aldığımda sanki zoom yapmış gibi yakınlaşma oluyor bu normal mi sizde de böyle mi? birde kırmızı ışık yanıyor flaşın ortasında. bunu kapatabiliyor muyuz?
alarmda sorun yaşıyorum birde. alarm bazen zamanında çalarken bazen ise 3-4 dakika geç çalıyor. bunun sebebi ne olabilir?

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
yardımın için tsk ederim.. sanırım güncelleme lazm bnm tlfna ama anlamadm ki ben nasıl olcak :islik

sizi bir konuya yönlendirdim oraya bakınız...ben teşekkür ederim ayrıca...

Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Benim şöyle bi sorunum var; kontör gitmemesi için sadece tümleşik gps kullanıyorum. Uyduya bağlanarak yer konumlama vs. yi ücretsiz ve sorunsuz olarak yapıyor cihazım. Fakat navigasyon hizmeti almak istediğimde, yani bir rota gösterip oraya "sür" seçeneği ile yol tariflemesi almak istediğimde, 1 dakika felan hizmet veriyor. Ardından şöyle bir uyarı veriyor:
"10 günlük ücretsiz kullanım hakkınızın 0 gününü kullandınız. 1 ücretsi günü şimdi mi kullanacaksınız?"

Hayırı seçince de navigasyonu durduruyor ve lisans satın almak için beni mağazaya yönlendiriyor...

Oysa ovi maps ücretsiz diye biliyordum. Zaten cihazımda built-in gps varken ve harita da yüklüyken neden ayrıca para ödemem gerektiğini anlamıyorum...

Yardımcı olursanız çok sevinirim; yokmudur bu yol tarifini ücretsiz kullanmanın bi yolu?

sanırım senın ovi maps sürümün eski ve ücretli olandan yapacağın bi çok yöntem varda ben sana şunu önereyim ya telefona hard format at sonra uygulamardan yazılım güncelleme var yeşil renki simge ordan ücretsiz ovi maps sürümünü otomatik görüyo sana birtek haritaları atmak kalıyo yani

1- hard format at
2- uygulamardan yazılım güncelleme var yeşil renk onu tıkla
3- yazılım güncellemeden ovi maps haritaları ındır.
4- ovi suit son sürüm kur bilgisayarına ve turkey harıtasını ındır telefona direk atıyo zaten tabi telefonun bilgisayara bağlı ve ovi suit modunda olması gerek. bu kadar..

slm telefonumun hareket sensörü sağ tarafa daha hassas bunu eşitleyebilirmiyim yada düzeltebilirmiyim oyun oynarken telefonu düz tutuyorum arba yada oyundaki herneyse sağa kayıyor bu oyn dışındada böyle ne yapabilirim yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

haraket sensörü dediğimiz olay telefonun içinde bulunan civa türü bir maddedir bildiğim kadarıyle bunun sağa ve sola akması ve iletkenliği sağlamasıyla sensör çalışmakta belki uyumsuzluk vardır dıycem yanlış bilgilendirmek istemiyorum

hard format atmayı dene
hafıza kartınıda biçimlendir.
olmazsa yeni yazılım yükle belki yazılımsaldır.
veya farklı bir oyunda dene belki oyunla alakalıdır dıycemde oyun dışındada böyle diyosunuz ilginç
dediklerimi bi deneyiniz...

buyur arkadaşım programı sertifikalandır telefonun hackli değilse...öyle kur.

çok sağol kardeş nasıl türkçe yapıyoruz

kardeş seçeneklerde turkish yoksa turkceyi desteklemıyordur suanlık...

fotoğraf modundan video çekim moduna aldığımda sanki zoom yapmış gibi yakınlaşma oluyor bu normal mi sizde de böyle mi? birde kırmızı ışık yanıyor flaşın ortasında. bunu kapatabiliyor muyuz?
alarmda sorun yaşıyorum birde. alarm bazen zamanında çalarken bazen ise 3-4 dakika geç çalıyor. bunun sebebi ne olabilir?

1- video cekım moduna aldığınızda cekim kalitesi Ndvd olduğundan ve kaliteli çekim (dikkat ederseniz mb. şeklinde kayıt eder ) yüksek kalite... olduğundan yakım çekim gibi durur aslında orjinali budur yani sizlik bişi yok telefonun özelliği böyle fotoğraf modunda biraz daha uzakmış gibi durur normal yani telefonda sorun yok...normal bi durum. bunu geçelim 2. sorununuza gelelim...kırmızı ışık kayıt modunda otomatik yanar video kayıt ederken kapatma programları var forumda bulabilirsiniz...ama ne gerek varki? bunu anlamadım bence gayet şık duruyor.

alarm sorununu ilk kez sizden duyuyorum bi bilgim yok tşk ederim. yanlışta bilgilendirmek istemıyorum bilmediğim konu hakkında...

ChoxeRox

ChoxeRox

Üye
telefonuma THE LEGEND OF SWORD AND FAIRY oyununu yükleyeceğim nasıl oldugnuu biliyorum fakat oyun çince . ingilizce yamasını buldum buldugum yerde ' yama dosyalarını telefonun ' Data\Pal ' dosyasına atmamı istiyor ama ben böyle bir dosya bulamadım . ben mi yaratıcagım öyle bir dosya anlamadım. depolama yaptıktan sonra gizli dosyarları göster dediğimdede bulamadım bi yardım edermisin.

caner90

caner90

Üye
sertifika

yunuss.10

yunuss.10

Üye
iphoto uygulamasını nasıl yüklybilirim :S
msajlardaki türkçe karakter birde nasıl düzltiriz

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
telefonuma THE LEGEND OF SWORD AND FAIRY oyununu yükleyeceğim nasıl oldugnuu biliyorum fakat oyun çince . ingilizce yamasını buldum buldugum yerde ' yama dosyalarını telefonun ' Data\Pal ' dosyasına atmamı istiyor ama ben böyle bir dosya bulamadım . ben mi yaratıcagım öyle bir dosya anlamadım. depolama yaptıktan sonra gizli dosyarları göster dediğimdede bulamadım bi yardım edermisin.

oyunu kurduğunda ' Data\Pal ' adlı dosya oluşması gerek ama gizlide oluşabilir gizli dosyaları görebilmen için dosya yöneticisi tarzında program veya programlar kurman gerekebilir atıyorum x-plore gibi...

oyunu ben kurmadım nası bişi olduğunuda bilmiyorum bu yuzden yanlış yönlendırmek ıstemem ama dedıklerımı bi dene...veya telefonu bilgisayara bağla ve gizli dosya ve klasörleri göster şeklinde bi dene...klasör seçeneklerinden.

iphoto uygulamasını nasıl yüklybilirim :S
msajlardaki türkçe karakter birde nasıl düzltiriz

sanıyorum sorununuz sertifika hatası programı sertifikalandırıp kurmayı deneyiniz...

msjlardaki turkce karakterleri düzeltmek ıcın ayarlardan dile ordanda yazma dilini ingilizce olarak seçiniz...

hassangg

Üye
yazılım yüklerken telefon gitti şimdi hard formatta atılmıyor ne yapıcam? :((

reactor1111

reactor1111

Üye
@esas_cocuk
cevap için teşekkürler.
alarm sorunu için acaba hard format atsam sorun çözülür mü?
telefonun sürümü v31. *#0000# den güncelleme gözükmüyor. prodükt kodu değiştirip v40 yüklersem bir sorun olur mu acaba? bazıları bu şekilde güncelleme yaparken telefonun bir daha açılmadığını söylüyor. v40 güncellemesinin *#0000# dan görünmesini bekleyeyim mi acaba?
bir soru daha soracağım. telefona bazı oyunlar yüklediğimde fotoğraf galerisine bir sürü saçma sapan fotoğraflar kaydediyor. bu fotoğrafları tek tek silmek büyük zaman kaybettiriyor. bu fotoğrafları hızlı silmenin bir yolu var mı? veya dosyaları daha çabuk işaretlemenin?

Üst Alt