Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

lastflipper

Üye
nokia 5800 aldım once hard fromat nasıl atılıor onu bılmem lazım bırde su gps yukleme olayını yardım edersenız sevınırım

nazmi48

Üye
Meraba Ben 5800xm aldım kablosuz modemim var ona bağlanmak istiyorum wep anahtarı istiyor ben nasıl bulacam bu şifreyi nerden öğrencem

Revengeful

Emekli Yönetici
Meraba Ben 5800xm aldım kablosuz modemim var ona bağlanmak istiyorum wep anahtarı istiyor ben nasıl bulacam bu kodu nerden öğrencem

Modemi kurarken senden şifre oluşturmanı istemiştir...

jooot

jooot

Üye
arkadaşım ben n79 kullanıyorum 5800 almayı düşünüyorum mesaj yazımında veya diğer özelliklerde zamanla kasmaya başlıyormu symbian olduğu için kasma felan olur mu acaba.. bilgilendirirseniz sevinirim

el_zenel

Üye
merhabalar
ben 5800 v40 attım sorunsuz bir şekilde 3 hafta falan kullandım fakat son 4 gündür müzik çalar ve radyo açıldığında hanhi ana ekranda ne çaldığını bildiren ve şarkıları durdurma ileri geri gibi tuşlar vardı şu anda onlar yok onları nasıl geri getirebilirim acaba ?

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
ya birader bana python proğramlarını nasıl yükler ve kullanırım yardımcı olurmusun. teşekkürler

python uygulamalarını s60 v5 bölümünde bulabilirsin forumda mevcut bu uygulamalar diğerlerinden pek farklı olduğu söylenemez aynı adımları izle...

--------------- Ekleme ---------------

nokia 5800 aldım once hard fromat nasıl atılıor onu bılmem lazım bırde su gps yukleme olayını yardım edersenız sevınırım

soft fotmat = *#7370#

hard format = telefon kapalıyken kırmızı tuş + yeşil tuş + kamera tuşu ve telefonu acma kapama tuşuna sırasıyla basılı tut 10 saniye kadar bu kadar sonra yönlendirmeleri izle...

gps denen kavram 5800 da zaten dahili var yardımlı çebeke tabanlı tümleşik olarak 3 çeşit hatta...

sadece bunun içine turkiye ve şehirleri sonrada sesli yönlendirme dilleri indirmen gerek

bunları telefonla yapabileceğin gibi ovi suit lede otomatik bir şekilde yapabilirsin sadece ovi suitin en son versiyonunu kurduktan sonra haritaları göreceksin sana birtek tıklamak kalacak zaten yüklemeleri ovi suit kendısı yapıp telefona aktarıyor...

Meraba Ben 5800xm aldım kablosuz modemim var ona bağlanmak istiyorum wep anahtarı istiyor ben nasıl bulacam bu kodu nerden öğrencem

modeminin şifresini senin bilmen gerek sen ve modemi kuran şahıs dışında kimse bilemezki bunu :) yani şifre istiyo diyosun iyi güzel şifreyi girip nete gireceksin fakat bu şifre sende olması gerek eğerki modem sana aitse...

arkadaşım ben n79 kullanıyorum 5800 almayı düşünüyorum mesaj yazımında veya diğer özelliklerde zamanla kasmaya başlıyormu symbian olduğu için kasma felan olur mu acaba.. bilgilendirirseniz sevinirim

arkadaşım telefonun msj yazımında veya kullanımıda herhangi bir kasma yok fakat bunların olmıycak olmasına tabiki garanti veremem bilgisarı düşün hor kullanırsan o bile kasabiliyo değilmi?

buda bnun gibi bişi sana bağlı yani işe yarar programların dışında gereksiz şeyler yüklemezsen sorun cıkmaz bende 76 program 48 oyun yüklü ve gayet memnunum....

merhabalar
ben 5800 v40 attım sorunsuz bir şekilde 3 hafta falan kullandım fakat son 4 gündür müzik çalar ve radyo açıldığında hanhi ana ekranda ne çaldığını bildiren ve şarkıları durdurma ileri geri gibi tuşlar vardı şu anda onlar yok onları nasıl geri getirebilirim acaba ?

1- ayarlara gir
2-kişisel i tıkla
3- ev ekranı nı tıkla
4- ev ekranı temasını tıkla
5-seçimi rehber çubuğu olarak değiştir. bu kadar...

arkadaşlar bu forumun amacı sorulan her soruya çözüm olmasada cevap vermektir en azından ben kendi konum için öyle düşünüyorum ve bu zamana kadar bir soruyu atlamadan cevap verdim herkese bundan sonrada vermeye devam edicem fakat işim gereği bazen gece bazen gündüz giriyorum nete soru soran arkadaşlar konuyu takip etmesini dilerim yani aynı gün cevap gelmese bile en geç 2-3 gün içinde cevapları mutlaka gelir sağlıklı günler dilerim...

nazmi48

Üye
Alıntı: nazmi48 göndermiş. >

modeminin koduni senin bilmen gerek sen ve modemi kuran şahıs dışında kimse bilemezki bunu :) yani şifre istiyo diyosun iyi güzel kodu girip nete gireceksin fakat bu şifre sende olması gerek eğerki modem sana aitse...

Benim bi abim var o verdi modemi bende airties kablosuz vardı arıza yapmıştı bu modem geldi kurmadan modemi bağladım direk çalıştı öğrenmenin başka yolu yokmu

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi

modeminin koduni senin bilmen gerek sen ve modemi kuran şahıs dışında kimse bilemezki bunu :) yani şifre istiyo diyosun iyi güzel kodu girip nete gireceksin fakat bu şifre sende olması gerek eğerki modem sana aitse...

Benim bi abim var o verdi modemi bende airties kablosuz vardı arıza yapmıştı bu modem geldi kurmadan modemi bağladım direk çalıştı öğrenmenin başka yolu yokmu

kodunu program vs ile bulabilirsin fakat bu program o kadar basit bir program değil ve her yerde bulabileceğin bişi de değil hadi buldun diyelim programı kullanmak ölüm hadi kullandın diyelim kodu yüzde yüz bulacak diyede bişi yok...yani senin tek çaren o kodu modemın sahıbınden öğrenmen veya tt neti ara bi danış derim...nasılsa telefon size yani aile bireylerine ait zorluk cıkaracaklarını sanmam...

pandemia

Üye
tercihler bölümünde yeni tercih oluşturamıyorum bazende herhangi bir tercih seciyorum etkinleşmiyor sizce nedir.

fadeze

Üye
selam 5800 v40 navi yaptım ama begenmedim geriye yönelik güncelleme yapa bilirmiyim

cbas

Üye
5800 la wirelles ağlara bağlanamıyorum geçen otogardaki şifresiz ağlara bağlanamadım güvenli bağlantı kurulamıyor diyor aceba benim telefonda mı sorun yoksa herkeste olan bi sorunmu?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

clltncr

clltncr

Üye

Ethernet kablosu ile laptopunu air ties`e bagla, sitesine git, sifre soracak, direk tamam butonuna bas. Acilan yan menuden kablosuz yada wireless(tam olarak nasil yazildigini bilemiyorum) bolumune gir, alt basliklari tek tek tara bulursun. Modemim yanimda olmadigi ve 20 gun kadar olamayacagi icin, daha aciklayici yazamadim. Ama ben boyle bulmustum. Umarim senin isine yarar

ocistanbul

Üye
arkadaşlar ben telefonun font^unu değiştirmek istiorum ama hafıza kartında ki bi yere dosya açın falan filan dio ancak ben ne açabiliorum ne de atabiliorum yardım pls :SS

clltncr

clltncr

Üye
Sesli arama yapabilecegim, msn programi var mi? Fringe ve Nimbuzz u kurdum, sesli arama yapabiliyordum, ama son 4-5 gundur, sesli aramaya/aranmaya izin vermiyor bu programlar, onun icin yeni bir program ariyorum ya da nimbuzz ile fringe bir care ariyorum

alfonso2307

Üye
merhaba ben bugn nokia 5800 aldım aslında benim birkaç sorum olcak 1,bu telefonda tv nasıl izleyebilirim 2,oyunları nasıl oynayabilirim ( mesela araba yarışı oyunu açtım sağa sola nasıl gidecem yapamadım) 3,sayı tuşlarını açmak zor oluyor mesaj yazarken bile bulmak zor oldu

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
tercihler bölümünde yeni tercih oluşturamıyorum bazende herhangi bir tercih seciyorum etkinleşmiyor sizce nedir.

*#7370# yapmayı dene...

5800 la wirelles ağlara bağlanamıyorum geçen otogardaki koduz ağlara bağlanamadım güvenli bağlantı kurulamıyor diyor aceba benim telefonda mı sorun yoksa herkeste olan bi sorunmu?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

bazı wireleess ler şifresiz olmasına rağmen ağ isimleri ve wep (güvenlik ayarları modem üzerindeki) ayarları yüzünden bağlanamayabilirsin bu senın telefonundan kaynaklanan birşey değil tamamen dağıtıcıdan kaynaklanan birşey merak etme. sorun yok.

arkadaşlar ben telefonun font^unu değiştirmek istiorum ama hafıza kartında ki bi yere dosya açın falan filan dio ancak ben ne açabiliorum ne de atabiliorum yardım pls :SS

telefonu bilgisayara kablosu ile bağla hafıza kartının içine gir bilgisayardan öyle aç dosyayı...telefonun fontunu derken ne demek ıstedın tam anlamadım ama buna gerek yoksa fazlada takma orjinal kalsın telefon...daha güzel...

Sesli arama yapabilecegim, msn programi var mi? Fringe ve Nimbuzz u kurdum, sesli arama yapabiliyordum, ama son 4-5 gundur, sesli aramaya/aranmaya izin vermiyor bu programlar, onun icin yeni bir program ariyorum ya da nimbuzz ile fringe bir care ariyorum

5800 için şuan bunların dışında sesli ve görüntülü sohbet edebileceğin bir program görmedım ben ancak ovi mağazada skype programı gelmiş onu bi dene derim birde normal msn istiyorsan s60 v5 9.4 uygulamalarda paylaşmış olduğum ve sorun cıkarmayan msn programını kur derim. ben onu kullanıyorum süper. bağlantı kopması yok kasma yok bildirim sesleri orjinal aynen bılgısayardakı gıbı...

merhaba ben bugn nokia 5800 aldım aslında benim birkaç sorum olcak 1,bu telefonda tv nasıl izleyebilirim 2,oyunları nasıl oynayabilirim ( mesela araba yarışı oyunu açtım sağa sola nasıl gidecem yapamadım) 3,sayı tuşlarını açmak zor oluyor mesaj yazarken bile bulmak zor oldu

1- tv izlemek ıcın programlar vardır veya ınternet uzerınden ızlersın mesela sbl tv dıye bır program var s60 v5 9.4 uygulamalar kısmında forumda mevcut onu dene...
2-oyunları ekrana dokunarak sensörle ve sanal tuş takımı sayesınde rahatlıkla oynayabılırsın...

senın bahsettığın araba yarışı kendı uzerındekı ise sensörle oynana bir oyundur o yanı telefonu sağa yatırırsan sağa sola yatırırsan sola sapar araba dıreksıyon gıbı çeviriceksin yani telefonu...

3- msj yazarken arama yaparken tuş takımlarına zamanla alışırsın merak etme...

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
Güncellemeyı sonunda yaptım efektıde actım sadece menulerde gecısler degıstı. kinetic kaydırma yapamıyor olmadı sanırım nasıl olcak. bazı menulerde asagı yukarı kaydırıorm zıplar gıbı oluo ama baska menuye gecmıyor..

Revengeful

Emekli Yönetici
sadece liste şeklindeki menülerde o özellik var

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
tablo deılde lıste yapıp denedım saga sola gecıs olmuyor ıphone gıbı.. sadece efektler var

Revengeful

Emekli Yönetici
mesaj, müzik, gibi listelerde kaydırılabiliyorsa sorun yok. Ama bir sorun olduğunu düşünüyosan hard format atman lazım

Arkadaşlar 5800 ın yedeğini alıp hard format atmıştım. sonra yedeği geri yükledim fakat uygulamarın üzerinde küçün bir anahtar resmi var ve açılmıyolar yardım lütfennn. Daha önce şifreleme programı falanda kullanmadım...:vur

Üst Alt