Merhabalar telefonumu navi koduyla güncellemeye başladım (4.0). Güncelleme bulundu ve 137 mb lık bi dosya yüklendi bittiğinde yazılım güncelle yerinde 15 dkda kaldı bu esnada tel kendiliğinden kapandı güncelleme yapılamadı hatası oldu. Yazılanları yaptım ( usbden çıkarın,teli kapatıp açın,tekrar takın vs.) ama ne kadar denesemde başarılı olmadım,her seferinde aynı hatayı aldım. Telefonun bütün güncellemeleri yüklü windows 7 kullanıyorum.. Acilen yardımlarınızı bekliyorum... Bide güncellemeden hard forma lazımmış bunu nasıl yapabilirim sim deki numaralar siliniyomu hard format attıktan sonra? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
2 yol var sorunu gidermenin pc suitle ilgili herseyı kaldır bilgisarından driverleri dahil sonra nokia nın sitesinden ovi suit in son versiyonu cıkmış windows 7 desteği sunan onu ındır sonra updater ı ındır bilgisayarına tekrar kur fakat tekrar söyluyorum eski pc suitin bilgisayarda hiç bir artık dosyası olmaması gerek yoksa telefonu tanımaz hata verır veya işi garantiye almak ıstıyorsan daha önce hiç pc suit yada ovi suit kurulmamış farklı bir bilgiyara indir dediklerimi farklı bir bilgisayardan dene yoksa kendı bılgısayarına format atmak zorunda kalırsın benım öyle oldu hep farklı bılgısayardan guncelleme yapacağıma attım format bılgısayara en son ovi suit ve software updater sürümünü kurdum tekrar guncelleme yaptım başarılı oldu sende aynı durumdasın sanırım yazılanları tekrar uygula usb cıkar telefonu tak vs vs diyor ya onu
senın hatan windows 7 desteğini eski ovi suitler desteklemiyor bundan kaynaklanıyo olabilir fakat şanslısın 7 desteği sunanın şuan nokianın sitesinde mevcut ...dediğim gibi son sürüm ovi ve updater ı yükle öyle dene sorunun hallolacaktır..fakat eski ovi ve updater dosyalarını denetım masasından kaldırmayı unutma...
hard format atmak gerekli işlem sonunda telefonun fabrikadan cıkmış gibi olur hafıza kartını ve sim kartını cıkart öyle format at format atmak ıcın yeşil tuşa bas ve basılı tut sonra kırmızı tuşa bas ve basılı tut sonra fotoğraf çekme tuşuna bas basılı tut sonra telefonu ac-kapat tuşuna basılı tut 10 sanıye kadar bekle ekrana bölgeni seç ayarları gelecek sonrasını telefon yönlendirir seni...
--------------- Ekleme ---------------
sunucu baglantı sorunu yaşıyorum lütfen yardım
sorununu detaylandırır mısın? açıkla biraz.
merhabalar...ovi'den SKYPE kurdum fakat tanıtımında WLAN ile kullanıyor dediği halde ya İNTERNET yada WAP bağlantısı ile bağlanıyor...İNTERNET bağlantı seçeneğini seçip WLAN açtığım halde direk turkcell internete bağlanıp açılıyor SKYPE...bu konuda yardım edebilirmisiniz...WLAN ile SKYPE nsl çalışır...
teşekkürler...
1- ayarlar
2-bağlantı
3-hedefler
4-internet
5- erişim noktalarından wirelees ağını öncelik bir yap seceneklerden öncelik değiştir de öyle bi dene benim öyle ve sorun yok...wireleess le giriyorum.
beyler bu telefonla film izleyen varmı avi formatında eğer varsa filmler donuyormu
format factory adlı ücretsiz dönüştürme programıyla Ndvd kalitesinde film izliyorum donma yok zaten telefon avi..vmw gibi formatları desteklemiyo dostum dediğim programda 5800 seceneği var basit bir şekilde dvd kalitesinde dönüştürüp film izleyebilirsin.
Madem konu açılmış sorumu yönelteyim ben bazı oyunları indirirken download dosyası olarak indirdiğimi gördüm sis , sisx değildi bu dosyaları telefonuma atınca yükleme yapamıyorum yardımcı olabilirsen sevinirim şimdiden teşekkürler
bu arada cihazım 5800
5800 a uygun oyun indirdiğine eminmisin download dosyası ne oluyo onu anlamadım ama eğer oyunlar 5800 oyunuysa sis yada sisx olması gerek değilse kendin .sis yap bakalım olacakmı örnek veriyorum spiderman.sis gibi...
Çok Teşekkür Ederim Hallettim =)
rica ederim sorununu çözmene sevindim.
Sevgili dostlar;
İnternetten nokia 5800 için uyumlu film indirdim winRAR şeklindeydi,
ama bi türlü filmi açamıyorum desteklenmeyen dosya biçimi diye uyarı veriyor
winrar la ilgili diger dostlara belirttiginiz programıda indirdim uygulamalarda winrar görünüyor fakat bundan sonra nasıl bir yol izleyecegimi bilemiyorum.
lütfen cok özürdileyerekten ayrıntılı bir şekilde ne yapacagımı yazabilirseniz cok sevinecegim
winrar içersinde
select
rename
delate
info
path
list
add folder
confing
abaut
exit
back
yazıyor herbirini denedim bi sonuc yok :S
indirdiğin dosyayı bilgisayarda winrar programıyla klasöre cıkartıp telefona cıkarttığın dosyayı atmayı dene?
bilgisayarın yoksa ...
select seceneği ile dosyayı secio extract demen gerek fakat ben winrar programı kurmadım tele bılgısayarda halledıyorum o tür işlerimi ondan fakat dediğim gibi uğraşmaktansa herhangi bir bilgisayarda aç dosyayı daha sonra usb kablo yardımıyla telefonuna aktar videoyu...