Praetor
Emekli Yönetici
İlk 7de 4 tane yönetici var doğal olarak böyle olduBenden ona,ondan onabiraz daha ertelenseydi koparırdık bişeyler
Şaka bi yana,katılanlara teşekkür ediyorum.Güzel bir yarışma oldu![]()

Teşekkürler Semih...
İlk 7de 4 tane yönetici var doğal olarak böyle olduBenden ona,ondan onabiraz daha ertelenseydi koparırdık bişeyler
Şaka bi yana,katılanlara teşekkür ediyorum.Güzel bir yarışma oldu![]()

Böyle güzel yorumları okumak gururlandırıyorMehmetce38™;1974478' Alıntı:Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler kazananlari tebrik ederim böyle güzel yarışmaların daha sık yapılması dileğiyle Teşekkürler Ata

melek hasan ve 1. olan enesimi tebrik ederim iyi günlerde kullanın arkadaşlarmümin senide tebrik ederim kardeşim
ata çok güzel bir yarışma oldu organizasyonda iyiydi seni tebrik ederim.une belle histoire![]()
herkesin müzik zevki farklı tabi siteninde ortalama müzik zevkini görmüş olduk böylece (bunu adil bir oylama yapıldığını düşünerek söylüyorum tabikide) ama en azından bir kişi bile merak edip parça ismini araştırıp dinlememiş ki 1 oy bile alamamışım yoksa oy almayacak bir parça değildi bu müzikten anlayana tabiteşekkür ederim halitcim önemli olan yarışmaktı çalışmayan müzik profilimle sonuncu olmam kadar doğal bişey yokherkesin müzik zevki farklı tabi siteninde ortalama müzik zevkini görmüş olduk böylece (bunu adil bir oylama yapıldığını düşünerek söylüyorum tabikide) ama en azından bir kişi bile merak edip parça ismini araştırıp dinlememiş ki 1 oy bile alamamışım yoksa oy almayacak bir parça değildi bu müzikten anlayana tabi
kardeşim katılıyorum sana ama belli olmuyor işte onu seni eleştirmek için koymadım yanlış anlama sen biliyosun beni az biraz almaması şaşırttı beni.benimde koyduğum parça hayatımın parçası dedim ama 30 puan aldı herkesim müzik zevki farklı oluyor.

™ мγdяєaм;1975150' Alıntı:Bana Devrettiğiniz İçin Teşekkür Ederim
Fakat Bendekınıde Enes'e Devredelım ..
Saçmalama leynn 
Saçmalama leynn
Devrede devrede birinci yaptınız zaten hak etmediğim halde ...

Birinci yapmadık birinci NegativeSaçmalama leynn
Devrede devrede birinci yaptınız zaten hak etmediğim halde ...

Bir üye ödülü almaz ise ödül ondan sonraki kişiye devrolur.™ мγdяєaм;1975169' Alıntı:Olsun Atacım İstemiyorum
Ben Haberın Olsun ..
melek hasan ve 1. olan enesimi tebrik ederim iyi günlerde kullanın arkadaşlarmümin senide tebrik ederim kardeşim
ata çok güzel bir yarışma oldu organizasyonda iyiydi seni tebrik ederim.une belle histoire![]()

anan burda değil yavrum yanlış yerde arıyosun

Biri beni tutsun aklıma kötü kötü şeyler geliyorNegative'den; birincilik ödülü olan 50 kontör, Nedved'e, ondan da Turkishcowboy'a devredilmiştir.
Turkishcowboy : 50 kontör
Janberg'den ikincilik ödülü olan 30 kontör bana, benden de Godfather'e devredilmiştir.
Godfather : 30 kontör
Üçüncülük ödülü olan 20 kontör ise İntifada arkadaşımızın olmuştur.
İntifada : 20 Kontör
Öncelikle bu değerli yarışmaya verdiği destekten ötürü sevgili yöneticimiz Negative'ye, ardından yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımıza, son olarak da kendilerine düşen ödülü devrederek büyük bir özveri sergileyen Negative, Nedved ve Janberg'e teşekkürlerimizi sunuyoruz
Ödül sahiplerine ödülleri, numaralarını Negative'ye bildirmelerinin ardından en kısa zamanda gönderilecektir.
![]()
Muzurluğum üzerimde bu günlerde 
anan burda değil yavrum yanlış yerde arıyosun

Daha aktif olmanızı tavsiye ederimYeni bir yarışma olursa bana haber verin lütfen hep yarışma bittiği zaman farkediyorum bende 1 yarışmaya katılmak istiyorum biriniz bana haber verirseniz sevinirim.Siteye 1.5 yıldır üyeyim bir türlü yarışmaları denk getiremiyorum![]()

Daha aktif olmanızı tavsiye ederim![]()