MaxiVision / 1. MaxiCep Profil Müzikleri Yarışması [SONUÇLAR / HEDİYELER]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benden ona,ondan ona :ehe biraz daha ertelenseydi koparırdık bişeyler :ehe
Şaka bi yana,katılanlara teşekkür ediyorum.Güzel bir yarışma oldu :)
İlk 7de 4 tane yönetici var doğal olarak böyle oldu :)
Teşekkürler Semih...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler kazananlari tebrik ederim böyle güzel yarışmaların daha sık yapılması dileğiyle Teşekkürler Ata

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mehmetce38™;1974478' Alıntı:
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler kazananlari tebrik ederim böyle güzel yarışmaların daha sık yapılması dileğiyle Teşekkürler Ata
Böyle güzel yorumları okumak gururlandırıyor :)
Teşekkürler :oke:

Progressivity

Progressivity

Üye
melek hasan ve 1. olan enesimi tebrik ederim iyi günlerde kullanın arkadaşlar:) mümin senide tebrik ederim kardeşim:)

ata çok güzel bir yarışma oldu organizasyonda iyiydi seni tebrik ederim.une belle histoire:d:

teşekkür ederim halitcim önemli olan yarışmaktı çalışmayan müzik profilimle sonuncu olmam kadar doğal bişey yok :D herkesin müzik zevki farklı tabi siteninde ortalama müzik zevkini görmüş olduk böylece (bunu adil bir oylama yapıldığını düşünerek söylüyorum tabikide) ama en azından bir kişi bile merak edip parça ismini araştırıp dinlememiş ki 1 oy bile alamamışım yoksa oy almayacak bir parça değildi bu müzikten anlayana tabi

haltie

haltie

Üye
teşekkür ederim halitcim önemli olan yarışmaktı çalışmayan müzik profilimle sonuncu olmam kadar doğal bişey yok :D herkesin müzik zevki farklı tabi siteninde ortalama müzik zevkini görmüş olduk böylece (bunu adil bir oylama yapıldığını düşünerek söylüyorum tabikide) ama en azından bir kişi bile merak edip parça ismini araştırıp dinlememiş ki 1 oy bile alamamışım yoksa oy almayacak bir parça değildi bu müzikten anlayana tabi

kardeşim katılıyorum sana ama belli olmuyor işte onu seni eleştirmek için koymadım yanlış anlama sen biliyosun beni az biraz almaması şaşırttı beni.benimde koyduğum parça hayatımın parçası dedim ama 30 puan aldı herkesim müzik zevki farklı oluyor.

Progressivity

Progressivity

Üye
kardeşim katılıyorum sana ama belli olmuyor işte onu seni eleştirmek için koymadım yanlış anlama sen biliyosun beni az biraz almaması şaşırttı beni.benimde koyduğum parça hayatımın parçası dedim ama 30 puan aldı herkesim müzik zevki farklı oluyor.

yok be kardeşim yanlış anlar mıyım hiç o nasıl laf :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Tebrikler Herkese :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Şu işe bak yaa :ehe
Devir dairesine döndü yarışma :D

Sidretül Münteha

Üye
Bana Devrettiğiniz İçin Teşekkür Ederim :D
Fakat Bendekınıde Enes'e Devredelım ..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
™ мγdяєaм;1975150' Alıntı:
Bana Devrettiğiniz İçin Teşekkür Ederim :D
Fakat Bendekınıde Enes'e Devredelım ..

:ahSaçmalama leynn :ehe
Devrede devrede birinci yaptınız zaten hak etmediğim halde ...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ahSaçmalama leynn :ehe
Devrede devrede birinci yaptınız zaten hak etmediğim halde ...
Birinci yapmadık birinci Negative :)
Sadece ödülü devrettik, yöneticiler olarak almadığımız için :)
™ мγdяєaм;1975169' Alıntı:
Olsun Atacım İstemiyorum
Ben Haberın Olsun ..
Bir üye ödülü almaz ise ödül ondan sonraki kişiye devrolur.

İntifada adlı üyemiz 20 kontör kazanmıştır.
Eğer o da verdiğimiz hediyeyi elinin tersiyle itmek gibi bir hakarette bulunursa hediye bir sonraki üyeye devrolunacaktır.
Bu yarışmada MaxiCep tarafından verilen ödüle saygısızlık yapmayacak, onu gururla kabul edecek pek çok üye olduğu kanaatindeyim. O yüzden 40 kişiden elbet ödülü kabul edenler olacaktır.
Saygılarımla.

Godfather

Godfather

Üye
Ben daha yeni gördüm bu konuyu :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Ata teşekkür ederim ben Kabul ediyorum Zaten bunu kabul etmesem yarışmaya Katılmazdım katılan ve yarışan bütün arkadaşlara teşekkürler

Godfather

Godfather

Üye
melek hasan ve 1. olan enesimi tebrik ederim iyi günlerde kullanın arkadaşlar:) mümin senide tebrik ederim kardeşim:)

ata çok güzel bir yarışma oldu organizasyonda iyiydi seni tebrik ederim.une belle histoire:d:

Saol abim :ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
anan burda değil yavrum yanlış yerde arıyosun
:kop::kop:

--------------- Ekleme ---------------

Negative'den; birincilik ödülü olan 50 kontör, Nedved'e, ondan da Turkishcowboy'a devredilmiştir.
Turkishcowboy : 50 kontör
Janberg'den ikincilik ödülü olan 30 kontör bana, benden de Godfather'e devredilmiştir.
Godfather : 30 kontör
Üçüncülük ödülü olan 20 kontör ise İntifada arkadaşımızın olmuştur.
İntifada : 20 Kontör

Öncelikle bu değerli yarışmaya verdiği destekten ötürü sevgili yöneticimiz Negative'ye, ardından yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımıza, son olarak da kendilerine düşen ödülü devrederek büyük bir özveri sergileyen Negative, Nedved ve Janberg'e teşekkürlerimizi sunuyoruz :)

Ödül sahiplerine ödülleri, numaralarını Negative'ye bildirmelerinin ardından en kısa zamanda gönderilecektir.

:maxicep:
Biri beni tutsun aklıma kötü kötü şeyler geliyor :naughty: Muzurluğum üzerimde bu günlerde :D

ouSahin

ouSahin

Üye
anan burda değil yavrum yanlış yerde arıyosun
:kop::kop:

Öncelikle bu güzel yarışma için herkeze teşekkür ederim ... tabikide önemli olan eglenmek güzel bir yarışma geçirmekti .. kimsenin kontür yada derece almak için yarıştıgını sanmıyorum :)

Dereceyi giren arkadaşları tebrik ederim bana oy veren arkadaşlarada ayrı bir teşekkür etmek lazım ben bu kadar puan beklemiyordum :)

madalimert

madalimert

Üye
Yeni bir yarışma olursa bana haber verin lütfen hep yarışma bittiği zaman farkediyorum bende 1 yarışmaya katılmak istiyorum biriniz bana haber verirseniz sevinirim.Siteye 1.5 yıldır üyeyim bir türlü yarışmaları denk getiremiyorum:ağlarım:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni bir yarışma olursa bana haber verin lütfen hep yarışma bittiği zaman farkediyorum bende 1 yarışmaya katılmak istiyorum biriniz bana haber verirseniz sevinirim.Siteye 1.5 yıldır üyeyim bir türlü yarışmaları denk getiremiyorum:ağlarım:
Daha aktif olmanızı tavsiye ederim :)

madalimert

madalimert

Üye
Daha aktif olmanızı tavsiye ederim :)

haklısın zaten siteye daha yeni yeni aktif olmaya başladım. ilk defa bu ay paylaşım yaptım.Okul sebebiyle aktif olamıyordum ama artık önümde aktif olmak için yeterince zaman var elimden geleni yapacağım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt