samsung s3653 Corby kullanan arkadaslar biraz bilgi verebilirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
samsung s3653 Corby kullanan arkadaslar biraz bilgi verebilirmisiniz
merhaba arkadaşlar bugün bir mağazada yüzeysel olarak samsung s3653 Corby yi inceledim telefonun dış görüntüsü çok hoşuma gitti fiyatı da gayet makul tabii 295 tl ye dokunmatik ekran samsung görünce haliyle biraz çekindim eğer kullanan arkadaşlar varsa bana bu makina hakkında bilgi verebilirmi ne dersiniz alayım mı almayayımmı ilginiz için şimdiden teşekkürler

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
kavak yellerinde görmüştüm o telefonu :D

ezgi_16

ezgi_16

Üye
bende almayı düşünüyorum yalnız fiyatı 295 diil 380 tl... nerden sorduğunu öğrenebilirmiyim??:hmmm

Esenckk

Üye
evet ben o telefonu aldım fakat ona göre oyun bulamıyorummm... :/

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi

Esenckk

Üye
dıs görüsünüsünde aldınıız zaman 3 ayrı kapak veriolar 2 gruba ayrılmıs birinde siyah-beyaz-beyaz ama üzerinde deseni var
2. sini tam olarak bilmiorm onun hakkında bişi demicem
iç özellikleri ise internette var şimdi nelere girdiini söylemek istemiyorum reklam olmasın :D fotoğraf kişileri barındırıyor en cok görüstüün kişileri radyosu ve mp3 de var yanında 2gb lik hafıza kartı veriyorlar ses kaydediyor sözlükte var ama ingilizce bn pek anlamıyorum :D sonra RSS okuyucu var hesap makinesi,dönüştürücü,zamanlayıcı vb...
anlııcanız normal bi telefon gibi fakat dokunmatik.. onun dısında pek bişi yok oyunlarda tam sürüm deil oyunu oynuyorsun fakat sonra satın al yazısı cıkıyor... BU yüzden bu telefona göre oyun arıyorummmmm

--------------- Ekleme ---------------

dıs görüsünüsünde aldınıız zaman 3 ayrı kapak veriolar 2 gruba ayrılmıs birinde siyah-beyaz-beyaz ama üzerinde deseni var
iç özellikleri ise internette var şimdi nelere girdiini söylemek istemiyorum reklam olmasın :D fotoğraf kişileri barındırıyor en cok görüstüün kişileri radyosu ve mp3 de var yanında 2gb lik hafıza kartı veriyorlar ses kaydediyor sözlükte var ama ingilizce bn pek anlamıyorum :D sonra RSS okuyucu var hesap makinesi,dönüştürücü,zamanlayıcı vb...
anlııcanız normal bi telefon gibi fakat dokunmatik.. onun dısında pek bişi yok oyunlarda tam sürüm deil oyunu oynuyorsun fakat sonra satın al yazısı cıkıyor... BU yüzden bu telefona göre oyun arıyorummmmm

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi

--------------- Ekleme ---------------

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim anlaşılan ucuz etin yahnisi bukadar olur bu fiyata ancak bukadar özellik neyse ilgilenip cevap yazdığın için tekrar teşekkür ederim haa unutmadan forumda samsung için oyunlar ve nasıl yüklenecekleri var bende samsung olmadığı için deneme şansım olmadı ama senin işine yarayabilir tabii telefon java destekliyorsa :oke:

Azi_X_tr1907

Üye
Bende aldım bu telefonu gayette memnunum fakat kutusundan USB kablosu ve CD Çıkmadı.USB kablosunu bulamıyorum,bulan varsa bana ulaşabilir mi ? Bir de telefona gelen mesajlar neden 2 kere geliyo onu anlamadım :D

aslan-01

Üye
ben bugun aldım corby arkadaslar kısaca şöle dıyebılırım cok güzel bir cihaz star dan tek farkı sensör ve pıksel eksıkıgı bence dusunen arkadaslara tawsıyem kesınlıkle werdıgınız paraya deger özellikle kulaklıkta ses dehşet gerçekten tşk.

rinti

rinti

Üye
şu andaki 2 sene kvk garantili fiyatı 470 milyon daha 3 gün evvel aldım gerçekten çok basit bir kullanımı var :

Corby'm

Üye
Merhaba,
Ben bugun aldım telefonu. Gercekten harika bir telefon. Almanı kesinlikle tavsiye ederim. :) Ben 365 TL'ye aldım + 2 GB hafıza kartı hediye. :) Herhangi bir sorun olursa, sorabilirsin. :)

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,
Ben bugun aldım telefonu. Gercekten harika bir telefon. Almanı kesinlikle tavsiye ederim. :) Ben 365 TL'ye aldım + 2 GB hafıza kartı hediye. :) Herhangi bir sorun olursa, sorabilirsin. :)
tesekkur ederim... ha bu arada hayirli olsun:oke:

Corby'm

Üye
tesekkür ederim :)

Rikimaruu

Rikimaruu

Üye
arkadaşlar bende de corby var yeni aldım hattım avea fakat sürekli bana gelen mesajlar tekrar tekrar geliyor avea da çözemedi acaba telefondan olabilrmi varmı böyle sorun yaşayan ..?

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
tamamen avea dan kaynaklanan bir sorun bir ara benim bir arkadasa da olmustu sebekelerde sistem modernizasyonu yaparlarken ortaya cikiyor %90 ihtimal gecici bir durum

Rikimaruu

Rikimaruu

Üye
goliykorol çok teşşekkür ederim cvbın için :):)

themconcon

Üye
Arkadaşlar bende Samsung star'ı alalı 20 gün oluyor.Telefondan çok memnunum , benimki Kalemsiz yani Wi-Fi'siz Olanı.Ancak kalem olmadan da çok rahat mesaj yazıyorum.Tuşları kocaman , Kamerası gece net çekmiyor çünkü LeD FLash yok,gündüz çekimleri oldukça başarılı.İki farklı konuda sıkıntı yaşadım telefonu USB bağlayınca kamera kayıt hafızası hafıza kartınmdan telefon hafızasna dönüyor,birde radyosu çok ! Kendi elinizle Frekans Giremiyorsunuz,Bulunduğunuz şehirdeki tüm frekanslar geliyor siz birini seçiyorsunuz , ama içinde Favorilerim diye bir alan var kendi listenizi oluşturabiliyorsunuz.. Ben 367ye aldım alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun...

Rikimaruu

Rikimaruu

Üye
arkadaşlar bu resimlerin diğer dosyaların yanında kilit işareti var kapalı gri diğer-koruma tıklıyorum ama kilit açılmıyor sys yazıo SThumbDB.tdb die bişe var desteklenmio dio silinmioda napıcam ben onu ?

gustave38

Üye
arkadaşım bende samsung Corby gt-b3410 aldım yeni 1 ay oldu yandan açılır klavyesi var msj yazmak çok kolay çok memnumum 380 tl teknosa da

Üst Alt