5800 kullanıcıları bakabilir mi??

Sponsorlu Bağlantılar

eses262626

Üye
orjinal batarya kullanıyorum 3 gün rahat gidiyor..hergün radyo,müzik ve gps kullandığım halde..kullanma biçimi ve doldurma şekli önemli tabii..

aynen benimde 3-4 günü buluyo......

aliry52

aliry52

Üye
arkadaslar ben 5530 alın derim

astraufuk

Üye
arkadaşlar 1 aydır bende kullanıyorum aslında memnunum fakat wireless den baglanıyorum 5 dakika sonra durduk yere kopuyor ayarı falanmı var anlamadım.versiyonuda yukselltttımki aldıgım gun yukseltme işlemini yaptım.download yaparken kesiliyo.hadi ilk seferinde modeme uzaktım diyelim evde modeme 5 cm uzakta nasıl kopuyo kendiliğinden wirelessi kapatıyo bileniniz varsa yardımcı olabilirmi...

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
guzl telefon ama dokunmatıgı hasar gordunmu 100$ ıstıyo ypılması ıcın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar 1 aydır bende kullanıyorum aslında memnunum fakat wireless den baglanıyorum 5 dakika sonra durduk yere kopuyor ayarı falanmı var anlamadım.versiyonuda yukselltttımki aldıgım gun yukseltme işlemini yaptım.download yaparken kesiliyo.hadi ilk seferinde modeme uzaktım diyelim evde modeme 5 cm uzakta nasıl kopuyo kendiliğinden wirelessi kapatıyo bileniniz varsa yardımcı olabilirmi...
bağlantı ayarlarından yönetim ayarlarına gir veri aramasını sınırsız yap büyük ihtimal senin ki 5 dakka ayarlı..

eses262626

Üye
bağlantı ayarlarından yönetim ayarlarına gir veri aramasını sınırsız yap büyük ihtimal senin ki 5 dakka ayarlı..

çoook teşekkürler....aynı sorun bendede wardı hallettim şimdi saol.......:)

mterzioglu

Üye
ksrdeşim çok güzel bir telefon alalı 1 ay bile olmadı dokunmatik ekranı kaleme ihtiyaç bile duymadan kullanabiliyosun.internette iken kalem sart yalnız.ayrıca arkadaşlarında bahsettiği sorunların 1 tanesi bile yaşamadım yüklediğim programlardan kaynaklanan ufak sorunum oldu kaldrıdım gitti.bence almalısın ama eğer maddi durumun iyi ise n97 tercih edebilirsin karşılaştırmalı da bakabilirsin telefoncuda hadi selametle.....

black_mamba34

Üye
evet bendede donma oluyo kendılıgınden kapanıyo guzel telefon ama bu sekılde kapanması sogutuyo kendınden
belkıde kaana nın dedgı gıbıdır uygulamalardan dırekt cıkılınca oluyo genelde

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet bendede donma oluyo kendılıgınden kapanıyo guzel telefon ama bu sekılde kapanması sogutuyo kendınden
belkıde kaana nın dedgı gıbıdır uygulamalardan dırekt cıkılınca oluyo genelde
ben hiç yaşamadım..kesinlikle uyumsuz program var...

to1g4

Üye
5800 kullanıyorum.iphone ve n97 kullandım. şekil şemal boyut işlev herşeyiyle mükemmel.düşünerek çalışan tel çıkana kadar değiştirmeyi düşünmüyorum cihazı

rico32

Üye
Hocam ben de alalı 3 gün oldu her şey çok güzel ama gerek nokıanın ulead gerek format factory programları video seyretmemdeki sorunu çözemedi sorun şu seyrederken ses var görüntü var fakat hareketli sahnelerde donmalar çok oluyor bu durumda can sıkıcı yardımcı olabilecek varsa sevinirim..

turkuazaxu

Üye
dostum ben beylikdüzü mediamrkta calısıyorum ben 699 tl ye aldım ama 1 ay mediamarkt dogum günü sebebyle 529 tly verdiler cihaz güzel bi sıkıntı yok ama bendekndede sag üst köşesi tam oturmamıs sıkıntı yok ama gece ışık vurunca belli oluyo zaten onun dışında gayet güzel bir cihaz ...

imkansiz

Üye
mesaj yazarken nasıl yazılaak bnla ya kalemle zor oluo hızlı yazılmıo

Deflamat

Deflamat

Üye

fonbir

Üye
Hocam ben de alalı 3 gün oldu her şey çok güzel ama gerek nokıanın ulead gerek format factory programları video seyretmemdeki sorunu çözemedi sorun şu seyrederken ses var görüntü var fakat hareketli sahnelerde donmalar çok oluyor bu durumda can sıkıcı yardımcı olabilecek varsa sevinirim..

5800'da bahsettiğiniz sorun genel olarak yok. Sizin şanssızlığınıza size arızalı telefon gelmiş. Ben filmlerde hiçbir sorun yaşamıyorum.

mesaj yazarken nasıl yazılaak bnla ya kalemle zor oluo hızlı yazılmıo

Tam ekran QWERTY klavye var. Süper hızlı yazabilirsiniz.

onrdmrci67

Üye
arkadaşlar ben teli alalı 2 ay oldu ilk başlarda teli aldığımdan çok memnundum sonra belli bi süre sonra tel kapanmaya donmaya başladı hatta hafıza kartı warken tel açılmıodu bile düşünün yani sonra tele format attım we bütün güncellemeleri yaptım we telden çok memnunum şimdi. bazı arklar dio msj yazarken yawaşlıo felen die yeni yazılımında bu sorunu gidermişler sürümün adı 31.0.101.c01.01 bunu indirmek için Nokia Software Updater programını netten indirin we teli bağlayın sonra 134 mb lık bi güncelleşirme war onu indirsin pc sonra kendiliğinden kuruo ztn sürümü we tel ilk aldığınız halden çok ii bi hale gelio...

--------------- Ekleme ---------------

format atmak içinde *#7370# tuşlayın we ewete basın arklar...

ersanderya35

Üye
arkadaşlar bende telefonumu alalı 3 ay oldu telefonumdan menunum ama telefon hakikaten donuyor.
nasıl donuyor telefonumu açıyorum beyaz ışık yanıyor ve ardından nokia yazısı geliyor ve işte ondan sonra ne yaparsan yap o şekilde kalıyor şifre istemeye geçmiyor telefon ancak bataryasını çıkartıp takıyorum tekrar açıyorum ondan sonra düzeliyor.bir kaç seferde şu sağ üst kısma bastığımızda çıkan kenardaki kırmızı menü den müzik listesine giriyordum bikeresinde 1/2sefer donma yaptı ve hiç bir şekilde görüntüyü kapatamadım bataryayı sökmek zorunda kaldım

kayserili_kerim

Üye
arkadaşlar bu siteye 5800 aldıkdan sonra üye oldum almaz olaydım orjinal 8 gb hafıza kartıyla birlikde aldım ikinci gün kendi kendine kapandı nokia ana bayiye götürdüm kartda virüs var dediler o yüzden dediler kartı takmadım bayramın 3 günü yine kapandı,acıldı şimdi tamirde yine format atacaklar en son mahkemeye kadar gider bilmiyorum internete girmedim bulututu acmadım müzik alış verişi yapmadım ben memnun degilim almayın derim

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
Bence al fiyatı şu aralar çok ucuz ben 509 a aldım ve bir sorun çıkmadı

Üst Alt