eses262626
Üye
orjinal batarya kullanıyorum 3 gün rahat gidiyor..hergün radyo,müzik ve gps kullandığım halde..kullanma biçimi ve doldurma şekli önemli tabii..
aynen benimde 3-4 günü buluyo......
orjinal batarya kullanıyorum 3 gün rahat gidiyor..hergün radyo,müzik ve gps kullandığım halde..kullanma biçimi ve doldurma şekli önemli tabii..
bağlantı ayarlarından yönetim ayarlarına gir veri aramasını sınırsız yap büyük ihtimal senin ki 5 dakka ayarlı..arkadaşlar 1 aydır bende kullanıyorum aslında memnunum fakat wireless den baglanıyorum 5 dakika sonra durduk yere kopuyor ayarı falanmı var anlamadım.versiyonuda yukselltttımki aldıgım gun yukseltme işlemini yaptım.download yaparken kesiliyo.hadi ilk seferinde modeme uzaktım diyelim evde modeme 5 cm uzakta nasıl kopuyo kendiliğinden wirelessi kapatıyo bileniniz varsa yardımcı olabilirmi...
bağlantı ayarlarından yönetim ayarlarına gir veri aramasını sınırsız yap büyük ihtimal senin ki 5 dakka ayarlı..

ben hiç yaşamadım..kesinlikle uyumsuz program var...evet bendede donma oluyo kendılıgınden kapanıyo guzel telefon ama bu sekılde kapanması sogutuyo kendınden
belkıde kaana nın dedgı gıbıdır uygulamalardan dırekt cıkılınca oluyo genelde
yeni aldıysan alışması zor..alıştıktan sonra kolay gelir..mesaj yazarken nasıl yazılaak bnla ya kalemle zor oluo hızlı yazılmıo
5800da 4 farklı şekilde mesaj yazabilirsiniz, hızlı yazabilmek için qwerty klavyeyi kullanabilirsiniz.mesaj yazarken nasıl yazılaak bnla ya kalemle zor oluo hızlı yazılmıo
Hocam ben de alalı 3 gün oldu her şey çok güzel ama gerek nokıanın ulead gerek format factory programları video seyretmemdeki sorunu çözemedi sorun şu seyrederken ses var görüntü var fakat hareketli sahnelerde donmalar çok oluyor bu durumda can sıkıcı yardımcı olabilecek varsa sevinirim..
mesaj yazarken nasıl yazılaak bnla ya kalemle zor oluo hızlı yazılmıo