N70 Hücre Yayını Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_fatixx

by_fatixx

Üye
    Konu Sahibi
N70 Hücre Yayını Yardım
Arkadaşlar uzun süredir n70 kullanıcısıyım.Telefonun tüm özelliklerinden faydalanıyorum fakat biri hariç.Fanatik bir galatasaraylı olarak sürekli maç skorlarını takip ediyorum.Fakat ne yaptıysam gelen bilgi mesajlarını, sese veya titreşime açamadım.Demek istediğim bilgi mesajı gelince telefonun titremesi gerekiyor ama titremiyor.Ses ise hiç yok.Normalde "bipp" gibi bir ses gelmesi gerekiyor ama gelmiyor.Bilgi mesajı geldiğinde ana ekran görünüyor hemen, ama ne ses ne de titreşim !Ee bende bilgi mesajı gelip gelmediğini anlamıyorum.İkide bir telefonumu çıkarıp ekrana bakıyorum mesaj gelmişmi diye.

Düzeltmek için tercihlerden uyarı seslerini ve titreşimi açtım olmadı.
Hücre yayınları bölümünden konuyu önemli olarak işaretliyorum ve abone ol a tıklıyorum ama yinede olmuyor.N70 kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Acaba benmi yapamıyorum yoksa böyle bir özellikmi yok n70 de.

seaghost

seaghost

Üye
kardes ya bu hucre yayınını nasıl acıyorsun ben hıc bılmıyorum yardımcı olurmusun??

by_fatixx

by_fatixx

Üye
    Konu Sahibi
oluruz abicim kime niyet kime kısmet :D Yardıma ihtiyacı olana yardım edelim ki yardım görelim değilmi :D

Abicim ilk önce mesaj-seçenekler-hücre yayını-seçenekler-alım:açık, dil:tümü , konu algılaması:kapalıyı seçiyoruz.Sonra tekrar hücre yayını bölümüne geliyoruz.Konu-El ile ekle diyoruz.Konu ismine istediğimiz şeyi yazıyoruz burası pek önemli değil.Sonra alta geçip konu numarası bölümüne aşağıdaki kod numaralarından istediğimiz bir tanesini yazıyoruz ve onaylıyoruz.Ondan sonra eklediğimiz konu üstüne gelip saçaneklerden abone ol ve önemli olarak işaretlediyoruz ve işlem tamamlanıyor.

KOD ==== KONU ADI
-----------------------
000 ==== Konu dizini
001 ==== Turkcell bilgi/reklam
034 ==== Belediye (Bulunduğunuz bölgedeki belediyeden önemli günlerde bazı bilgiler gönderiliyor-Su kesinti duyurusu gibi)
050 ==== Şebeke bilgisi (Bölge)
055 ==== Futbol bilgileri
090 ==== Sim konusu

seaghost

seaghost

Üye
oluruz abicim kime niyet kime kısmet :D Yardıma ihtiyacı olana yardım edelim ki yardım görelim değilmi :D

Abicim ilk önce mesaj-seçenekler-hücre yayını-seçenekler-alım:açık, dil:tümü , konu algılaması:kapalıyı seçiyoruz.Sonra tekrar hücre yayını bölümüne geliyoruz.Konu-El ile ekle diyoruz.Konu ismine istediğimiz şeyi yazıyoruz burası pek önemli değil.Sonra alta geçip konu numarası bölümüne aşağıdaki kod numaralarından istediğimiz bir tanesini yazıyoruz ve onaylıyoruz.Ondan sonra eklediğimiz konu üstüne gelip saçaneklerden abone ol ve önemli olarak işaretlediyoruz ve işlem tamamlanıyor.

KOD ==== KONU ADI
-----------------------
000 ==== Konu dizini
001 ==== Turkcell bilgi/reklam
034 ==== Belediye (Bulunduğunuz bölgedeki belediyeden önemli günlerde bazı bilgiler gönderiliyor-Su kesinti duyurusu gibi)
050 ==== Şebeke bilgisi (Bölge)
055 ==== Futbol bilgileri
090 ==== Sim konusu

çok teşekkür ederim:oke:umarım aradığınız sorununuza cevap bulursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt