OmegA Performans Kullanıcısı v3.0b - "Orjinalinden Daha Fazlasını İsteyin" - 77.61 MB RAM (5230 v40)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
var iyi bir fw için çünkğ başka bir dildeki fw yi indirip TR yama atmak biraz kötü olur

Beklemeye gerek var mı diyenlere: v50 çıktı :) Neden orjinalini beklemeyelim ki öyle değil mi = Sabrın sonu selamet :bigstar:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hızını kesmeyelim :) 5230 rüzgarı estirelim biraz da. 5800 cfw rüzgarlarından imrendik sıra 5230 larda ;)

ByRdv

Üye
çok mükkemmel bi çalışma teşekkürler bu arada

nokia 5800 77.61 mb rama kadar ulaştım orijinal fwde :oke:

orjinal cfw de nasıl 77 gösterdin? ben en fazla 64 ü gösterebildim.. yardım edersen bende göreyim o rami :)

mardok

mardok

Üye
orjinal cfw de nasıl 77 gösterdin? ben en fazla 64 ü gösterebildim.. yardım edersen bende göreyim o rami :)
ben yeni v50 ile hiçbir düzenleme yapmadan orjinal haliyle 72 yakaladım biraz oynayacam belki 80 görürüm :) Nokia performans artırmış

ByRdv

Üye
5800 için birşey çıkartacak mı acaba nokia? bi ben göremedim oyle ram değerleri.. suanda telefon 1 gündür açık hiç kapatmadım 95 tane oyun program v.s şeyler var 35 mb ve çıldırtıyor beni :) açılısta 53 felan sonra düşüyor nedense programlardan sonra düşüş oluyor hep. orjinal yani temizken 64 mb gördüm.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5800 içinde yeni yazılım güncellemesi yoldaymış. Onda ram de düzeltme yapılmış mı bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt