turkman50
Üye
Animation menu v0.1 Kastor UI -N79, N81, N78, N85, 6220, N96
Ekran Görüntüsü
Animation Menu V0.1 [English]
Destekledigi Modeller: N81,N78,N79,N85,6220,N96 ,digerlerini deneyin!
Gerekli Yazılım:Python platform
Nasıl Yüklerim??:İlk öncelikle telefonunuz hackli ve python s60,script shell,Animation Menu.sis programları c/:de yuklu olmalı
Talimatlar:
1. Telefonu hackleyin
2. Animation Menu V0.1 [English] translation by cupinthemud.sis ,PythonForS60_1_4_1_3rdEd.SIS, PythonScriptShell_1_4_1_3rdEd.sis kurun
3. rompatcher ile,c2z.rmp, installserver'telefon modelınız'.rmp,ChangeSWIpolicyPath.rmp,open4all.rmp patchlarını autostart secenegı ıle yukleyın
4. Animation menu Programını acın tercıh ettıgınız anımasyonu secın
5. Telefonu yeniden baslatın yada tema efektini kapayın tekrar acın
NOT-1: Bütün dosyalar vs.alıntıdır ben sadece arastırıp kurdum ve memnun kaldım sizlerlede paylaşmak istedim,umarım begenirsiniz...
NOT-2: gerekli dosyalar.zip dosya kodu: maxicep.com
NOT-3: Programı N79(Nokia N79 v11.049-v20,175) versiyonu ile denedim test ettim,sorunsuz çalısıyor,Eger verdigim c2z.rmp sizde calısmazsa gerekli dosya klasorundekı C2ZMaker_v1.00en.sis telefonunuza kurun,programı acın sol tusa basın ve 'GENERATE' basın bıraz bekledıkten sonra hafıza kartınıza c2z.rmp diye bı dosya cıkacak o dosyayı kes yapın pathes klasorune atın tamamdır..Sorularınız olursa cevaplamaya calısırım,saygılar..
TuRKmaN
extra not
:Efekt uygulanırken open4all.rmp path'lanmıs,kullanılan tema,python,animation menu programları telefon hafızasına yüklenmiş olmalı
efekt için örnek video
Animation Menu V0.1 [English]
Destekledigi Modeller: N81,N78,N79,N85,6220,N96 ,digerlerini deneyin!

Gerekli Yazılım:Python platform
Nasıl Yüklerim??:İlk öncelikle telefonunuz hackli ve python s60,script shell,Animation Menu.sis programları c/:de yuklu olmalı
Talimatlar:
1. Telefonu hackleyin
2. Animation Menu V0.1 [English] translation by cupinthemud.sis ,PythonForS60_1_4_1_3rdEd.SIS, PythonScriptShell_1_4_1_3rdEd.sis kurun
3. rompatcher ile,c2z.rmp, installserver'telefon modelınız'.rmp,ChangeSWIpolicyPath.rmp,open4all.rmp patchlarını autostart secenegı ıle yukleyın
4. Animation menu Programını acın tercıh ettıgınız anımasyonu secın
5. Telefonu yeniden baslatın yada tema efektini kapayın tekrar acın
NOT-1: Bütün dosyalar vs.alıntıdır ben sadece arastırıp kurdum ve memnun kaldım sizlerlede paylaşmak istedim,umarım begenirsiniz...
NOT-2: gerekli dosyalar.zip dosya kodu: maxicep.com
NOT-3: Programı N79(Nokia N79 v11.049-v20,175) versiyonu ile denedim test ettim,sorunsuz çalısıyor,Eger verdigim c2z.rmp sizde calısmazsa gerekli dosya klasorundekı C2ZMaker_v1.00en.sis telefonunuza kurun,programı acın sol tusa basın ve 'GENERATE' basın bıraz bekledıkten sonra hafıza kartınıza c2z.rmp diye bı dosya cıkacak o dosyayı kes yapın pathes klasorune atın tamamdır..Sorularınız olursa cevaplamaya calısırım,saygılar..
TuRKmaN
extra not
:Efekt uygulanırken open4all.rmp path'lanmıs,kullanılan tema,python,animation menu programları telefon hafızasına yüklenmiş olmalıefekt için örnek video
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
VE BNM Kİ 9.1
ÇÜNKÜ BİZDE TEMA EFEKTİ DİE BİŞİ YOK