FP2 Telefonu Olanlar Buraya!! Tema Efektleri Harika!

Sponsorlu Bağlantılar

rkap

rkap

Üye
teşekkürler

buğra_burak

buğra_burak

Üye
benim tlf s60v5 onda çalışırmı??

pRime.

pRime.

Üye
Çok saol kardeşim emeğine sağlık sayende animenu plus la yapamadığımı bu dosyalarla yapabildim. N85te yapılmış ve çalışmıştır.

erkan_14_16

erkan_14_16

Üye
saol:evet:

cebim

Üye
N79 da zaten böle bişey var fp2 telefonlarda kendi özelliğinde olması lazım bildiğim kadarıyla ama bana göre çok gereksiz.

toprak12345

toprak12345

Üye
N79 da zaten böle bişey var fp2 telefonlarda kendi özelliğinde olması lazım bildiğim kadarıyla ama bana göre çok gereksiz.
Fakat bir şeyi atlıyorsun bunlar orjinal nokianın temaları değil farklı animasyonlar bence gerekli. Ayrıca bir sorum olacak bende rmp patch nin üzerine x işareti koyuyor nasıl düzeltebilirim??? yardım:ağlarım:

TatCeL

TatCeL

Üye
Tavsiye Ederim Arkadaşlar Süper Bir Efekt Görünümü Veriyor
Ama Kullanımı Sırasında Bazı Hatalarla Karşılaşıyorsunuz
Neticede Bakmaya Değerlendirmeye Yarayan Müthiş Programlardan Biriside Budur
Kullanımı Biraz Zor Gibi Anlaşılabilir Fakat Biraz Uğraşınca Nekadar Basit Olduğunu Göreceksiniz
Kesinlikle Deneyin Derim

RmznKy...

zorzi00

zorzi00

Üye
abi 2 güzndür bunu yapmaya calısyorum allah rızası için bi yardım edin
tel: e55
sertifika aldım, helloOX programını imzalayıp tel.e attım fakat programı actıgımda
what do you want to do?
-UnHack my phone
-Hack my phone again
yaıyor orda takıldım napıcam biri yardım etsin lütfen?

urbank

Üye
n82 de olmadı :S

--------------- Ekleme ---------------

bir sürü soru var konuyu açıp kaçmayalım biraz ilgi lütfen :off:

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
Arkadaşlar sadece cihazı fp2 olanlar denesin fp1 olanlar boşuna uğraşmasın olmaz. FP2 olup olmadığını bilmiyorsanız ayarlar temalara girin tema seçme yerinde seçeneklerde tema efektleri aç/kapa ayarı varsa FP2'dir. Hiçbir yerde tema efektleri diye bir ayar yoksa FP1 dir. [N73 FP1'dir N73'de çalışmaz]

Telefon Hackli Olmalıdır. Hacklemek için:

İşlemler:
Telefon hackli olduğuna göre Rompatcher uygulaması da yüklüdür. Rompatcherdan open4all yamasını etkinleştirin(apply). Seçeneklerden All patches apply diyebilirsiniz.
X-plore ile önce araçlar-ayarlar dan Sistem klasörlerini göster ve Rom disklerini gösteri tikleyin.

allah razı olsun oldu yahuuu süper sinnnnnnnnnn:pro::naughty::naughty::box:aha:

X-plore ile Z/sys/bin/EFSrv.dll dosyasını bulun. Bu dosyayı pcye aktarın.

PC'ye ilk eklentiyi indirip dosyasındakileri bir klasöre çıkartın. Pcye aldığınız EFSRv.dll'yi bu klasöre kopyalayın. Klasördeki c2z.exe dosyasını çalıştırın. Birşey açılmayacaktır sadece klasörde c2z.rmp dosyası oluşturulacaktır. O dosyayı telefona atın ve Hafıza Kartı/patches klasörüne kopyalayın. Rom patcherda şimdi c2z diye yeni bir yama görünür. (Görünmüyorsa c2z.rmp dosyasını yanlış klasöre kopyalamışsınız demektir. Telefon Hafızası/patches klasörünü de denersiniz.) Tekrar All Patches Apply deyin.
Son olarak da aşağıda verdiğim zip dosyasının içindeki rar veya zip dosyalarından birini seçin içindeki effects klasörünü C/Resource klasörünün içine kopyalayın. Komple effects klasörünü kopyalayacaksınız içindekileri değil.
Koyduğum dosyada 16 ayrı efekt var tek tek deneyebilirsiniz hangisini severseniz onu kullanırsınız değiştirmek istediğinizde istediğiniz efektin effects klasörünü C/Resource dizinine kopyalamanız yeterli overwrite/üzerine yazılsın mı sorularına evet deyin. Yalnız tema efektlerini değiştirmek istediğinizde değiştirmeden önce rompatcherdan patchleri apply etmeyi unutmayın. Ayrıca efekti her değiştirdiğinizde Ayarlar'dan tema efektlerini kapatıp açın yoksa efektler birbirine karışabiliyor.

tema efektleri eklenti 2 dedir..
Kendi n79umla denedim gayet iyi çalıştı bütün efektler çalıştı artık telefon müthiş oldu görsellikte sınır yok hayran kaldım buna.

Örnek Videolar:
Videolar sadece efektlerin nasıl olduğunu görmeniz için. Videodaki işlemleri yapmaya çalışmayın.

Video 1:

süpersin olduu:bann:

kozgel

kozgel

Üye
n86 30.009 hack olmuyor ki yapayım

sefiliz

Üye
hacklemek ne demek kardeşler nasıl yapacaz hacklemeyi lütfen cvp acill yapamadım

featnuri

Üye
arkadaşım bende n95 8gb var.son sürüm mevcut bende.ve temalarda tema efekti ayarı yok.(sadece menüde simge animasyonu diye birşey var.)KastorUI denedim ama c klasöründe skins dosyası olmadığından işe yaramadı.bi yardım etsen.

dericia

Üye
Güzel paylaşım, ama bu çok kastırıyor yaw :off:

halil_gs_94

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın bu siteyi fazla takip etmediğimden konuyla ilgilenemedim, yardım isteyenler olmuş, hala denemek isteyenler varsa konuya cevap yazsınlar yardımcı olurum.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bu tür tema efektleri batarya canavarıdır. efektsiz 5 gün kullandığınız batarya efektleri aktifleştirirseniz 3 gün bile gitmeyebilir. bilginize.

menzil957

menzil957

Üye
ya konuyu takip ettim de bi arkadaşta daha aynı sorun olmuş
rompatcher e gelen patch dosyası tıklandığında kırmızı çarpı oluyor yani kullanılamıyor
nedenini bilen varmı arkadaşlar

tugay42

Üye
abi yardım edin ya hepsini yaptım ama efecler caLısmıyor n95 v21 hacLi .s

USAForever

USAForever

Üye
telimi hacklemem

ayhanfa

Üye
konuyu açan piyasadan kaybolmuş .ben de hacklı e52 de uyguladım olmuyor.var mı başka yolu

Üst Alt