Animation menu v0.1 Kastor UI -N79, N81, N78, N85, 6220, N96

Sponsorlu Bağlantılar

unrivaled

unrivaled

Üye
saolasın ark

kaan48300

kaan48300

Üye
Herşeyi yaptım enson restart'da yaptım telefon açılınca otomatik kendini resetliyor daha sonra açılınca orta hiç bi efekt yok.. Telefonum 5320 XpressMusic v4.13 Hackli..

tekno005

tekno005

Üye
Kardes tel n79 süper oldu tesekkürler

furkan_gul_44

furkan_gul_44

Üye
Teşekkürler

aliöz

Üye
benim n81 8gb hiçbir dosyayı açmıyo yardım edin

haltie

haltie

Üye
eline sağlık

sevecen41

Üye
6120 de işe yarıyor mu yapamadımda

teknopat

teknopat

Üye
rompacther ınstallserver_nokıa5800 dosyasına çarpı atıyor üstüne bu nasıl düzelcek

exmurat

exmurat

Üye
bu ne demek kardeş ne yaptıysam olmadı.
gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyor :(
rompatcher ile,c2z.rmp, installserver'telefon modelınız'.rmp,ChangeSWIpolicyPath.rmp,open4all.rm p patchlarını autostart secenegı ıle yukleyın
cevabını bilen varmı arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

biraz acıklayıcı yazsaydın bari tek kelime anlamadım şu yukarıda dediklerinden.

ramco54

ramco54

Üye
n96 da sorunsuz calisiyor super birsey cok sagol telefon ayri bir goruntu kazandi sayende tesekkurler .

dursuncan

Üye
n95 çalışmadı

fmt01

fmt01

Üye
sınır olacam bırısı yardım etsın telım 5320 yaptım herseyı tele yukledım nıe bu menu de bı degısım yok anlamadım gıttı yardım edın:off:

--------------- Ekleme ---------------

n96 da sorunsuz calisiyor super birsey cok sagol telefon ayri bir goruntu kazandi sayende tesekkurler .

ya nasıl yaptın bnm tel 5320 herseyı tm olarak yaptım acaba rompatcher e de ondan daolyımı olmuyor
:S

serkanacar25

serkanacar25

Üye
Tşkkrler :D

fmt01

fmt01

Üye
ya mıllet ya telım 5320 bı yerde gordum vıdeosunu adam yapmıstı menu gecıs efektını fılan ama bn bulamıyorum ve forumdakı programları da denedım olmuyor bna yardımcı olabılrmısınz

emre-4444

emre-4444

Üye
eline sağlık...

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

gomek

Üye
ya installserver n79 da onay vermiyo bir de c2z.rmp dosyasını pach yapınca telefon kilitlenyo telefonum n79 niye olmadı yardımcı olurmusunuz

byilmazZ

byilmazZ

Üye
OS 9.1 işletim sisteminde animasyonlu tema yok kardeş kusura bakma. Olması için de bu kadar zahmet çekemem :oke:
Paylaşım için sağol :oke:

action9mm

Üye
yaaa müdür bu c2z.rmp innov8 de çalışmıyor.hack li olduğu halde c2zMaker ıda kuramıyorum netten bi üst versiyonunuda indirdim onuda kuramadım

cptalperen

cptalperen

Üye
süper teşekkürler :oke:

Üst Alt