iPhone 1,2 3.0 7A259g Restore BETA2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

overtime

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 1,2 3.0 7A259g Restore BETA2
iPhone1,2_3.0_7A259g_Restore BETA 2 UPDATE!

Bugün çok araştırdım baktım herkes torrente saldırıyor. Rapid linklere aktardım hayırlı olsun!!!

Not: Biliyorsunuz UDID leriniz DEV listte kayıtlı değilse boşuna yapmayın. Yoksa tekrar restore 2.2.1 ile uğraşırsınız :) :pro::islik

Rapid Linkler:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bu ne arkadşım

overtime

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3g için ikinci beta

overtime

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bu 3.0 versiyonumu ok ama böyle yüklenmezki itunes uzerinde otomatik yüklenir:allalla::allalla:

ama BETA adı üstünde. Yani resmi olarak yayınlanan bir sürüm değil. Şu an resmi versiyon 2.2.1. 3.0 resmi sürüm yaz ayında çıkacak. Bunu da itunes üzerinden yüklersin ama update seçeneği ile değil. Gerçi uyarayım bu beta sürümleri yüklemen için developer listesinde kayıtlı olman lazım. Değilsen yüklesen dahi aktif olmaz yani boşuna yüklemiş olursun. Bir de eski versiyona dönmek için cebelleşirsin.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ama BETA adı üstünde. Yani resmi olarak yayınlanan bir sürüm değil. Şu an resmi versiyon 2.2.1. 3.0 resmi sürüm yaz ayında çıkacak. Bunu da itunes üzerinden yüklersin ama update seçeneği ile değil. Gerçi uyarayım bu beta sürümleri yüklemen için developer listesinde kayıtlı olman lazım. Değilsen yüklesen dahi aktif olmaz yani boşuna yüklemiş olursun. Bir de eski versiyona dönmek için cebelleşirsin.
developer listesi ney ya nedemek bu :allalla::allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt