Adım Adım iPhone iOS4 - 3G Jailbreak&Unlock - Redsn0w ile...

Sponsorlu Bağlantılar

bycengiz

bycengiz

Üye
unlock nedir tam olarak ? bnm iphone 3gs 2 gün önce aldım bestbuy dan oraya 50 tl bayılıp sanırım unlock mu yaptırdım sanırım unlock yapılmış dimi? Birde eğer iphone umu unlock lu sayarsak jailbreak yapınca unlock gidiyormu bir dahamı unlock yaptırmam gerekicek?

maktama

maktama

Üye
unlock nedir tam olarak ? bnm iphone 3gs 2 gün önce aldım bestbuy dan oraya 50 tl bayılıp sanırım unlock mu yaptırdım sanırım unlock yapılmış dimi? Birde eğer iphone umu unlock lu sayarsak jailbreak yapınca unlock gidiyormu bir dahamı unlock yaptırmam gerekicek?

Şimdiii, daha sizin tam olarak ne yaptığınızı anlayamadım ama İzmirdeki bestbuydan aldıysanız unlock yaptırmanıza gerek yoktur, unlock olayı yurtdışı cihazlar için. Extra 50 kağıt verdiyseniz büyük ihtimal siz unlock değil de jailbreaak yaptırmışsınızdır ki bunu da telefonunuzda cydia adlı bir imge varsa anlarsınız.
Yanlışım varsa düzeltin.

......................
Ekleme, cihazın 4.1 imiş, ve izmirden almışsın,diğer forumların birinde yaxdıklarını gördüm de:) eğer FW'i 4.01e düşürebilirsen(ki düşürülebiliyor mu bilmiyorum) jailbreak yapabilirsin. Senin unlock ile sorunun yok, onu kafana takma yanii.
ama şimdilik 4.1in jailbreaki yok.
Eğer durum buysa Hala 50tlyi neye bayıldığını merak etmekteyim:D

cixim_1905

cixim_1905

Üye
arkadaşım sana bişey danışmak istiyorum ben sorunun nerde oldugunu bulmalıyorum redsnow indirdim şimdi programı başlattıgımda brosve diyo ya ordan hani yazılımı gösterecem ona oraya gelince ios4.0 gösteriyorum ama yine brosve yazıyor ios un formatı ipsw ondada sorun yok ama redsnowa gösteremiyorum bir türlü deli oldum bilgisarın yazlım windows 7 ondan olabilirmi acaba

lazokandemir

Üye
kardeş bende ıphone 3gs var ve ben bimeden ona 4.02 yükledim kırmama için bana yardımcı ola bilir misin

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar, 3Gs hakkında daha bilgisizim, benim telim 3G. Ama bu forumlarda her 2nizin sorularına da defalarca cevap verilmiş, resimli anlatımlarla açıklanmış. Araştırırsanız bulucaksınız.
Dediğim gibi, ben redsnow kullanmadım hiç ve temel aşamalarını bilsemde detaylarını bilmiyorum. Bendeki 3G 3.1.2 firmwareli ve blackrain ile 2 dakkada jailbreak oluyor:D:D
Bu rahatlıktan da taviz vermeye niyetim yok:D

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :)

kayabilal

Üye
hocam ben yükledim ama telefon araması yapamıyorum.

elizkundura

elizkundura

Üye
selam elimde 3g var imei klonlanmış diye mesaj geldi faturalı garantiliydi bu iphoneye fakeimei atamazmıyz

maktama

maktama

Üye
selam elimde 3g var imei klonlanmış diye mesaj geldi faturalı garantiliydi bu iphoneye fakeimei atamazmıyz
Telefonun faturası elinizdeyse şebekeye başvurabilirsiniz, prosedürü bilmiyorum.
Fake imei iphone FWlerinin eskileri için(tam haturlamıyorum, 1.2 mi 2.1 FW miydi neydi) vardı, şimdiki versiyonlara fake imei atılamıyor.
Yanlışsam düzeltin.

elizkundura

elizkundura

Üye
2 glerde 1.1.4 sürüme düşürüp imei değiştirelebiliyoniyordu ama 3g lerde nasıl olacak o lazım saygılar

maktama

maktama

Üye
2 glerde 1.1.4 sürüme düşürüp imei değiştirelebiliyoniyordu ama 3g lerde nasıl olacak o lazım saygılar

Bildiğim kadarıyla yapılamıyor. Artık fake imei atılamıyor iphone'a.
Tabii ben derinlemesine araştırmadım hiç, belki de bi yolu vardır(sanmıyorum ama...,olsa da astarı yüzünden pahalıya gelir sanırım).

bycengiz

bycengiz

Üye
Şimdiii, daha sizin tam olarak ne yaptığınızı anlayamadım ama İzmirdeki bestbuydan aldıysanız unlock yaptırmanıza gerek yoktur, unlock olayı yurtdışı cihazlar için. Extra 50 kağıt verdiyseniz büyük ihtimal siz unlock değil de jailbreaak yaptırmışsınızdır ki bunu da telefonunuzda cydia adlı bir imge varsa anlarsınız.
Yanlışım varsa düzeltin.

......................
Ekleme, cihazın 4.1 imiş, ve izmirden almışsın,diğer forumların birinde yaxdıklarını gördüm de:) eğer FW'i 4.01e düşürebilirsen(ki düşürülebiliyor mu bilmiyorum) jailbreak yapabilirsin. Senin unlock ile sorunun yok, onu kafana takma yanii.
ama şimdilik 4.1in jailbreaki yok.
Eğer durum buysa Hala 50tlyi neye bayıldığını merak etmekteyim:D

Ahahaa aynen neden bayıldım bi bilsem :D ya şey galiba app store üyelik müyelik aldılar o sanırım =) 4.1 JB çıksada JB yapıp Cydia yüklesem ya :vur

dargure

Üye
Merhaba Arkadaşlar;
Cihazım yurtdışından gelme 3G.
Dalgınlığımdan olsa gerek itunestan versiyon yükseltmeye bastın ardında da işlem esnasında kapatmanın riskli olacağını düşündüğüm için dokunmadım.
Menü tuşu ve açma tuşuyla ilgili işlemi yoptım bişey değişmedi. Restore ettim olmadı.
Şu an cihazın durumu ilk açılışta elma çıkıyor sonra ortada işlem yapıldığını gösterir imleç dönmeden sabit bi şekilde kalıyor. Açma tuşu ve menü tuşuna basında itunes USB konumuna geçiyor.
Çözüm için tam oalrak ne yapmam gerekiyor.
Nereden başlamam gerektiğiyle ilgili işlemleri sırasıyla yazarsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba? Pek çok yöntem denedim ama olmadı.

iPhonumuzu PC ye bağlıyoruz ve Redsn0w u çalıştırıyoruz.
Browse tıklayıp indirdiğimiz 4.0 Golden Master firmware dosyasını gösteriyoruz.

Gösteriyorum ama dosya uzantısı sanırım farklı olduğu için aranan dosyayı bulamıyorum. Yani .jpsw uzantılı herhangi bir dosyayı bulamıyor.

Sorun nereden kaynaklanıyor ve ne yapmam gerekiyor.

veyselgulen

Üye
arkadaşlar iyi akşamlar hatta geceler
yurtdışı 3g modem 05.13.04 iphone var ama bir türlü onlock yapamıyorum cydia dan ultrasn0w dediğimde
note: the reguested modifications cannot be appilied due to reguired dependencies or conflicts that cannot be outomatically found or fixed uyarısı alıyorum yardımcı olabilecek var mı selamlar

goki27

Üye
çok uğraştım ama halloldu teşekkürler

wrongdoer_19

Üye
abi ben yapamadım ios4.1 var bi türlü ios4 de indiremedim yok 3195 hatası yok 1015 hatası verip duruyo. mecburen 4.1 inkini beklicez hayırlısı

anjelique85

anjelique85

Üye
ya ben cydia işlemi yaptım tlefonum açılmıyo hıcbı sekılde ???? ltfen yardmm
ekran yeşil böle kaldı pcye bagladm yokk
tık yok telefon kaldı öle arkadaşlar yokmu bi yardım ya

sorunu hallettım ama sımdıde hattı görüyor 2snye sonra sınırlandırılmış ağ diye bı yazı cıkıyo ve servis yok diyo

iphonekilavuzu

iphonekilavuzu

Üye
Şuradan da iOS ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

turkuaz12

Üye
eklediğin ve anlatımın için tesseklurler.
bnm cihaz 3g ve anlatımın biraz karısık geldi msnde oldugun bi zaman yardım edebilirmisin?

ramowarr

Üye
peki ne gibi güzelligi var

Üst Alt