Adım Adım iPhone iOS4 - 3G Jailbreak&Unlock - Redsn0w ile...

Sponsorlu Bağlantılar

elfoyt

Üye
kardeş ilk linkte verdiğin ios 4 2g ile uyumlu değilmiş itunes kabul etmiyor

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
dostum bende 2G olmadığı için bilmiyordum. Şimdi fark ettim 2G lerde zaten iOS4 yokmuş. Bu ipod 2g içinmiş. Uyardığın için saol

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
arkadaşım denemediysen bilmiyorsan burda bişey paylaşma senin yüzünden baseband yükseldi düşüremedim 400 ee satmak zorunda kaldım 3g 8gb tımı

ordan burdan almış yapıştırmış paylaşım yaptım sanıyorrr

KİMSE ÜSTE VERSİYONLARA YÜKSELTMESİN BAZI TELEFONLARDA BASEBAND YÜKSELİYOR TELEFON AÇILSA DAHİ SERVİS YOK DİYORRRRRR!!!

BU JB İLE VEYA UNLOCK İLE OLACAK ŞEY DEĞİLL

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım denemediysen bilmiyorsan burda bişey paylaşma senin yüzünden baseband yükseldi düşüremedim 400 ee satmak zorunda kaldım 3g 8gb tımı

ordan burdan almış yapıştırmış paylaşım yaptım sanıyorrr

KİMSE ÜSTE VERSİYONLARA YÜKSELTMESİN BAZI TELEFONLARDA BASEBAND YÜKSELİYOR TELEFON AÇILSA DAHİ SERVİS YOK DİYORRRRRR!!!

BU JB İLE VEYA UNLOCK İLE OLACAK ŞEY DEĞİLL

Bak arkadaşım ben 3G yurt içi & 3G yurt dışı iki adet iPhone 16 gb ile denedim. % 100 çalıştı. Yurtdışı cihazda Unlock da çalıştı.

Ben konuyu ilk açtığımda 2G ve 3GS ile de uyumlu biliyordum ama değilmiş. 3GS ile uyumlu olmadığını çok geçmeden anladım ama 2G bizde kimsede yok. Farkındaysan 2G ile uyumlu değilmiş dedim 3G ile bazılarında uyumlu yada değil gibi birşey kesinlikle demedim. Yapamayanlar için başka bir firmware bile verdim. (golden master). Ben herşeyi yazdım sizin için ama siz yapamadıysanız daha doğrusu yapmayı bilmiyor ve kafadan atıyorsanız benim sorunum deil.

ayrıca burada 3G de baseband değişmiyor ki Unlock da jb de sorunsuz çalışıyor.

Arkadaşlar redsn0w ile hayatında hiç Jailbreak yapmayanlara sesleniyorum. Siz bence biraz daha bekleyin Spirit 4 çıkmasını. Çünkü sizin için en iyi yol tek tıklama ile telefonu blackra1n gibi reboot etme yöntemi. Diğer yöntemler çok kafanızı karıştırıyor.

Eğer ki ben hallederim ve KOSKOCA REDSN0W firmasına %100 güveniyorum diyorsanız buyrun linkler sizin indirin ve yapın. Şahsen ben yaptım ve gönül rahatlığı ile kullanıyorum. Not: 3GS abimin telide custom firmware ile iOS4 e yükselttim. Oda süper oldu. İsteyenler imzamdaki linkten 3GS lerinide İOS4 yükseltebilirler.

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
YURT DIŞI 3G sahipleri kesinlikle FW yükseltmesinnnnnn

BASE BAND YÜKSELİYORRRR CUSTOMLARDA DA AYNI... DÜŞÜRÜLEMİYOR ANGUT GİBİ KALIYORSUNUZ SON KRALI GELSE DÜŞÜREMEZ

BENİ BİLGİSİZLİKLE BECERİKSİZLİKLE SUÇLAYACAĞINA SEN KENDİNE BAK SENİN BİLDİĞİN KADAR BENİM UNUTTUĞUM VAR

YABANCI SİTELERDE DAHİ BÖYLE BİR ŞEY YAZMIYOR MİLLET ÖNCE UNLOCK YOK DİYE BEKLİYORDU ŞİMDİ SERVİS YOK DİYE BEKLİYOR...

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
tmm arkadaş ben söyliyeceğimi söyledim beğenen alır beğenmeyen almaz. Tmm sen baseband yükseliyor diyorsan öyle olsun ama ben şu an 3 tane iphoneda (yurtiçi ve yurt dışı 3G ve yurt dışı 3GS de) rahatlıkla kullanıyorum. Tamam sen o zaman kullanma. Madem öyle bekle senin yükseliyor dediğin basebanda unlock çıksın. ondan sonra yükle. ben hiç basebandla fln uğraşmadan yükledim.Çünkü 100.000 defa diyorum BASEBANDDDDD YÜKSELLLLMİYOORRR VE UNNLOCCKKK %100 ÇALIŞIYOR.

21thejackal

Üye
seLam hocam iLk msjLarda Multitasking oLayından Bahsetmişsin Bende onu arıyordum sende Yaptım faLan diince heycan bstı :D nasıL yaptın hocam hangi programı nereden nasıl İndrmem gerekiyor yardımcı oLrsan cok Sevınırım Sımdıden Thanks :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
3g lerde 4.0 redsnow ile jailbreak yapılıyor.birçok sitede anlatımı var.

maktama

maktama

Üye
YURT DIŞI 3G sahipleri kesinlikle FW yükseltmesinnnnnn

BASE BAND YÜKSELİYORRRR CUSTOMLARDA DA AYNI... DÜŞÜRÜLEMİYOR ANGUT GİBİ KALIYORSUNUZ SON KRALI GELSE DÜŞÜREMEZ

BENİ BİLGİSİZLİKLE BECERİKSİZLİKLE SUÇLAYACAĞINA SEN KENDİNE BAK SENİN BİLDİĞİN KADAR BENİM UNUTTUĞUM VAR

YABANCI SİTELERDE DAHİ BÖYLE BİR ŞEY YAZMIYOR MİLLET ÖNCE UNLOCK YOK DİYE BEKLİYORDU ŞİMDİ SERVİS YOK DİYE BEKLİYOR...

Nasıl Customlarda da aynı yahuu?!! Bilmeden konuşmayın, diğer birkaç değişikliğin yanısıra custom firmware'in temel amacı basebandi değiştirmeden yazılımı güncellemektir. Siz ANGUT gibi kaldınız diye herkes öyle kalmaz, çünkü sadece 1 yerden değil en az 3-4 farklı yerden araştırma yapılır ve bu işlere öyle girilir. Eğer araştırsaydınız bu güncellemeleri yapmadan her halukarda shsh kaydını yedeklemeniz gerektiğini bilirdiniz ve basebandi düşürecek o KRAL siz olurdunuz... siz hangi yabancı siteleri okuyorsunuz da bulamadınız merak ettim, çünkü bir çok sitede resimli açıklamaları mevcut.
Kendi eksikliklerinizi millete mal etmeyin. Ne biliyordunuz da ne unuttunuz çok merak ettim ben şimdi?!!!
Kalın sağlıcakla...

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
3G lerde shsh kaydı almamıza gerek yok sende sallama google da no service yaz 4.0 veya 4.1 kaç tane yabancı sitede aynı sorun olduğunu görürsün sen denedinmi bir öle onun bunun avukatlığına soyunmadan senin telefonun yurt dışımı sen denedinmi onu söyle simlocklu telefonlarda servis yok yazıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
değiştirende var değiştirmeyende ben her ikisinide yükledim.

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
sana alooooooooooooooo nerde görülmüss costum base yükseltdini
ilk defa senden duydum costum base yükseltini o kadar yerde okudum costum base yükseltmedini
ben kendim bile costum kullandim ama base yükselmedi sen costum yerine orjinal kullanmis olabilirsin
costum kullandindan emin misin

sendeki yurt disi dimi costum yükledikten sonra iphonun normal acildimi yoksa jailbreak yaptin mi

neyse dostum salla sattım teli verilen linlerdeki customu yükledim base band yükseldi

custom base bandı yükseltir ayrıca...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
tartışmaya devam eden olursa cezalandırılacaktır bilginiz olsun

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
Arkadaşım olan bana oldu konuyu kitleyin ben yazmayacağım kimsede yazmasın zırt bırt mail geliyor

bu konu sağdan soldan aşırma bir konu çok eksik bilgiler var bence bu konu kitlenmeli

lacomparsita

Üye
neyse dostum salla sattım teli verilen linlerdeki customu yükledim base band yükseldi

buyur oku
yükseltiyor mu yükseltmiyormu diye
Baseband Update?
Bei sämtlichen 3G(S) Versionen wird kein Baseband-Update gemacht! Auch wenn dies mit dem aktuellen ultrasn0w kein Problem ist, gibt es keinen erheblichen Grund ein Baseband Update vorzunehmen.

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
buyur oku
yükseltiyor mu yükseltmiyormu diye
baseband update?
bei sämtlichen 3g(s) versionen wird kein baseband-update gemacht! Auch wenn dies mit dem aktuellen ultrasn0w kein problem ist, gibt es keinen erheblichen grund ein baseband update vorzunehmen.

tamam bilader sensin

moderatör cezayı kitleyecek şimdi yazma

lacomparsita

Üye
benim korkum yokki cezadan kitlenirsem kitlenirim vede acilmasini beklerim

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl Customlarda da aynı yahuu?!! Bilmeden konuşmayın, diğer birkaç değişikliğin yanısıra custom firmware'in temel amacı basebandi değiştirmeden yazılımı güncellemektir. Siz ANGUT gibi kaldınız diye herkes öyle kalmaz, çünkü sadece 1 yerden değil en az 3-4 farklı yerden araştırma yapılır ve bu işlere öyle girilir. Eğer araştırsaydınız bu güncellemeleri yapmadan her halukarda shsh kaydını yedeklemeniz gerektiğini bilirdiniz ve basebandi düşürecek o KRAL siz olurdunuz... siz hangi yabancı siteleri okuyorsunuz da bulamadınız merak ettim, çünkü bir çok sitede resimli açıklamaları mevcut.
Kendi eksikliklerinizi millete mal etmeyin. Ne biliyordunuz da ne unuttunuz çok merak ettim ben şimdi?!!!
Kalın sağlıcakla...

dostum hay parmaklarına sağlık be ne güzel yazdın :D

3G lerde shsh kaydı almamıza gerek yok sende sallama google da no service yaz 4.0 veya 4.1 kaç tane yabancı sitede aynı sorun olduğunu görürsün sen denedinmi bir öle onun bunun avukatlığına soyunmadan senin telefonun yurt dışımı sen denedinmi onu söyle simlocklu telefonlarda servis yok yazıyor

Arkadaşım olan bana oldu konuyu kitleyin ben yazmayacağım kimsede yazmasın zırt bırt mail geliyor

bu konu sağdan soldan aşırma bir konu çok eksik bilgiler var bence bu konu kitlenmeli

dostum senin sorunun ne anlamadım hem yapamamışsın hemde iphone ni satmışsın. Geçmiş gitmiş bak senin gibiler yüzünden burada birçok insan yapmaktan korkuyor. Sayın moderatör nadirin dediği gibi değişende var değişmeyende hangisini yüklersen yükle. Neyse ya daha fazla uzatmayalım.

tartışmaya devam eden olursa cezalandırılacaktır bilginiz olsun

Engin abi konuyu sabitlediğin için çok sağol. Böylece insanlar en azından doğru olduğunu anlar.

Evet arkadaşlar 3G lerde yurtiçi yurtdışı fark etmez %100 çalışıyor. 3GS ler için custom firmwarelerlede JB & Unlock yapabilirsiniz. Zaten yakında Spirit 4 çıkınca artık hiçbirşeye gerek kalmadan tek tıkla tüm iPhonelar kırılabilecek.

Arkadaşlar Lütfen Yapılan emeğe saygı gösteriniz...
Saygılarımla by Exceptional

drorbital

Üye
şimdi iphone 2 g için denemeye başlayacağım dilerim olumlu bir sonuc alırım :ehe

rapege

rapege

Üye
keşke 3gsde de çalışsa :D

Üst Alt