arkadaşım denemediysen bilmiyorsan burda bişey paylaşma senin yüzünden baseband yükseldi düşüremedim 400 ee satmak zorunda kaldım 3g 8gb tımı
ordan burdan almış yapıştırmış paylaşım yaptım sanıyorrr
KİMSE ÜSTE VERSİYONLARA YÜKSELTMESİN BAZI TELEFONLARDA BASEBAND YÜKSELİYOR TELEFON AÇILSA DAHİ SERVİS YOK DİYORRRRRR!!!
BU JB İLE VEYA UNLOCK İLE OLACAK ŞEY DEĞİLL
YURT DIŞI 3G sahipleri kesinlikle FW yükseltmesinnnnnn
BASE BAND YÜKSELİYORRRR CUSTOMLARDA DA AYNI... DÜŞÜRÜLEMİYOR ANGUT GİBİ KALIYORSUNUZ SON KRALI GELSE DÜŞÜREMEZ
BENİ BİLGİSİZLİKLE BECERİKSİZLİKLE SUÇLAYACAĞINA SEN KENDİNE BAK SENİN BİLDİĞİN KADAR BENİM UNUTTUĞUM VAR
YABANCI SİTELERDE DAHİ BÖYLE BİR ŞEY YAZMIYOR MİLLET ÖNCE UNLOCK YOK DİYE BEKLİYORDU ŞİMDİ SERVİS YOK DİYE BEKLİYOR...
sana alooooooooooooooo nerde görülmüss costum base yükseltdini
ilk defa senden duydum costum base yükseltini o kadar yerde okudum costum base yükseltmedini
ben kendim bile costum kullandim ama base yükselmedi sen costum yerine orjinal kullanmis olabilirsin
costum kullandindan emin misin
sendeki yurt disi dimi costum yükledikten sonra iphonun normal acildimi yoksa jailbreak yaptin mi
neyse dostum salla sattım teli verilen linlerdeki customu yükledim base band yükseldi
custom base bandı yükseltir ayrıca...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur oku
yükseltiyor mu yükseltmiyormu diye
baseband update?
bei sämtlichen 3g(s) versionen wird kein baseband-update gemacht! Auch wenn dies mit dem aktuellen ultrasn0w kein problem ist, gibt es keinen erheblichen grund ein baseband update vorzunehmen.
Nasıl Customlarda da aynı yahuu?!! Bilmeden konuşmayın, diğer birkaç değişikliğin yanısıra custom firmware'in temel amacı basebandi değiştirmeden yazılımı güncellemektir. Siz ANGUT gibi kaldınız diye herkes öyle kalmaz, çünkü sadece 1 yerden değil en az 3-4 farklı yerden araştırma yapılır ve bu işlere öyle girilir. Eğer araştırsaydınız bu güncellemeleri yapmadan her halukarda shsh kaydını yedeklemeniz gerektiğini bilirdiniz ve basebandi düşürecek o KRAL siz olurdunuz... siz hangi yabancı siteleri okuyorsunuz da bulamadınız merak ettim, çünkü bir çok sitede resimli açıklamaları mevcut.
Kendi eksikliklerinizi millete mal etmeyin. Ne biliyordunuz da ne unuttunuz çok merak ettim ben şimdi?!!!
Kalın sağlıcakla...

3G lerde shsh kaydı almamıza gerek yok sende sallama google da no service yaz 4.0 veya 4.1 kaç tane yabancı sitede aynı sorun olduğunu görürsün sen denedinmi bir öle onun bunun avukatlığına soyunmadan senin telefonun yurt dışımı sen denedinmi onu söyle simlocklu telefonlarda servis yok yazıyor
neyse dostum salla sattım teli verilen linlerdeki customu yükledim base band yükseldi
custom base bandı yükseltir ayrıca...
Arkadaşım olan bana oldu konuyu kitleyin ben yazmayacağım kimsede yazmasın zırt bırt mail geliyor
bu konu sağdan soldan aşırma bir konu çok eksik bilgiler var bence bu konu kitlenmeli
tartışmaya devam eden olursa cezalandırılacaktır bilginiz olsun