Adım Adım iPhone iOS4 - 3G Jailbreak&Unlock - Redsn0w ile...

Sponsorlu Bağlantılar

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
Yakında Spirit 4 çıkacak o zaman rahatlıkla 2G/3G/3GS ve iOS4 için tek tuşla reboot ederek JB yapılabilecek. İnşallah en kısa zamanda çıkar.

cafer1112

Üye
arkadaslar bende 3gs 32gb var sim kart kullanabiliyorum ama cydia yok bunu nasil kurabilirim telefona yardim edebilirmisiniz

Shadowman07

Shadowman07

Üye
arkadaşlar bu 4.0.1 teli baya yavaşlattı ya ayarlara filan girerken resmen can çekişiyor tel aynı soruyu yaşayan varmı?

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 3g lerde donuyo bazen telefon. Sitede okudum Ayarlar/Genel/Spotlight Arama/ girin ve orada seçili bütün öğeleri kapatın sorun büyük ölçüde azalıyor. Çok nadir donuyor. :oke:

afterlife97

afterlife97

Üye
+Multitasking kullanıyorsanız açık uygulamları kapatmayı unutmayın

zkorol

Üye
Merhabalar,
İphone 3G yazılımını 4.0.1 upgrade ettim. redsn0w_win_0.9.5b5-5 versiyonunu ve iphone1_2_4.0.1_8A306_Restore.ipsw dosyalarını indirip redsn0w dan jailbreak yapmaya çalıştım. redsn0w a ipsw dosyasını tanıttığımda "unable to recognize specified IPSW" mesajı geliyor. Bu yüzden bir türlü jailbreak yapamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar,
İphone 3G yazılımını 4.0.1 upgrade ettim. redsn0w_win_0.9.5b5-5 versiyonunu ve iphone1_2_4.0.1_8A306_Restore.ipsw dosyalarını indirip redsn0w dan jailbreak yapmaya çalıştım. redsn0w a ipsw dosyasını tanıttığımda "unable to recognize specified IPSW" mesajı geliyor. Bu yüzden bir türlü jailbreak yapamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler

dostum sen ister 4.0 ister 4.0.1 olsun redsn0wa 4.0 firmwareyi tanıtman lazım aksi takdirde 4.0.1 i tanıtırsan kabul etmez ama 4.0 firmwareyide 4.0.1 yüklü iphone a tanıtabiliyorsun yani sen 4.0 ı tanıt redsn0wa :oke:

hilmimaltas

Üye
merhabalar iphone u (yurtdisi 3g 8 siyah) itunes son versiyonundan galiba 9 2 mi ne zikkimsa ondan ve yine galiba 4 02 yaptim ve kendisi ile aramizda bir bag oldugu anlamanina geldigini dusundundugum itunes ve usb kablosu ekrani mesken eyledi ne yaptimsa aramizdaki bu dostluga son verip itunes + usb ve benim karacocuk zihnimde, ekranda bir turlu ayrilmak ve asil gorevini ifa etmek uzere verdigi arayi sona erdirmek istemiyor ramazan basladigindan beri dizustumle yatip kalkip iftar ve sahur eder oldum ama caresiz. su unlock cu kalpazanlara sordum yilan deniz hesabi onlarda yuz tam 100 kagit istedi ve online destek vererek hemen halledilecegini soylediler ya mubarek ramazan askina ben kafayi yemeden siz bana cikar yol gosterirmisiniz

--------------- Ekleme ---------------

Merhabalar,
Teşekkürler

merhaba ayni sorun bende var nasil cozdun yardimci olurmusun

Merhabalar,
Teşekkürler

merhaba ayni sorun bende var nasil cozdun yardimci olurmusun

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar redsn0wa 4.0 değilde 4.01 yada 4.02 gösterirseniz dediğiniz uyarıyı alırsınız. siz 4.01 yada 4.02 olsun iphonunuza redsn0wa orjinal 4.0 tanıtın. Golden master değilde orjinal olanı tanıtın. Ayrıca iphonu itunes kablo işaretinde kalanlar ekran açıkken redsn0w yaparak iphonunuzun ekranına kavuşabilirsiniz. Yeterki DFU moduna tam olarak düzgün bir şekilde alın.

erdemilker

Üye
merhaba bende amerikadan gelme bir 3g 8 gb var.daha önce jailbreak yapıldığını sanmıyorum.Ben bu cihazla kafadan bu işlemleri yapıp 4.o a çıkarabilirmiyim yoksa daha önce daha düşük bir versiyon ile jailbreak yapıp ondan sonra mı ios4 e geçip bu işlemleri yapmalıyım.
yardımcı olursanız sevinirim symbian dan az çok anlıyorum ama iphone da daha çok yeniyim.
birde 4.0 a yükselttim mi bir daha geri dönemeyeceğimi düşünüyorum.3g için 4.0 cihaz çok kasar mı nasıl olur dersiniz ?

rapege

rapege

Üye
İOS4 3G leri biraz kasabilir ama geçmek istersen ilk önce IOS4ü yükliyeceksin

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu iphonelerde hangi sürümde olursan ol son sürümü yükleyebilirsin. Yükledikten sonra iphonun ister açık olsun ister ekranda sadece kablo işareti olup bekliyor olsun redsn0wla jailbreak yapabilirsin :))

navegador_05

Üye
4.0 sürümü yüklü ancak en sondaki unlock programını anlayamadım nasıl olacak? 3g 8gb

polo_0650

Üye
İOS4 3G leri biraz kasabilir ama geçmek istersen ilk önce IOS4ü yükliyeceksin
arkadaşım bilgi için teşekkür ederim ben cihazı aldığımda 3.1 vardı şu an 4.0 yüklü jailbekli yüklücem günlerdir bu işi yapamadım
cihaz3g 8gb forumda mevcuttur mutlaka dosyayı alacağımız bir link verirseniz memnun olurum
bu arada ben avea hat kullanıyorum yüklenmeme sebebi olabilirmi
saygılar

rapege

rapege

Üye
arkadaşım bilgi için teşekkür ederim ben cihazı aldığımda 3.1 vardı şu an 4.0 yüklü jailbekli yüklücem günlerdir bu işi yapamadım
cihaz3g 8gb forumda mevcuttur mutlaka dosyayı alacağımız bir link verirseniz memnun olurum
bu arada ben avea hat kullanıyorum yüklenmeme sebebi olabilirmi
saygılar

telefonunun ülke dışı değilse bir sorun olmaz wi-fi ile safariye yaz ve kendisi halletsin

polo_0650

Üye
telefonunun ülke dışı değilse bir sorun olmaz wi-fi ile safariye yaz ve kendisi halletsin
sayın rapege
jailbreakme'yi günlerdir deniyorum her seferinde sayfa kapanıyor sebebini bulamadım
saygılar

not:imeisini kotrol ediyorum ithalat yoluyla kaydedilmiş yurt dışı olduğunu veya olmadığını anlamanın başka yolu varmı bilmiyorum

herhalde çözüm olacak bir arkadaş çıkmıcak bu gün başka yerde wireless le denedim yine sayfa açıldığı gibi kapanıyor
saygılar

polo_0650

Üye
arkadaşlar 4.0.1 i gösterdim oldu
saygılar

hediyeali

Üye
slm arkdslar benim 3gs iphone var software 4.02 jailbreak nasil yukleyebilirim yardimci olursaniz sevinirim tsk ler

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
slm arkdslar benim 3gs iphone var software 4.02 jailbreak nasil yukleyebilirim yardimci olursaniz sevinirim tsk ler

çok basiiiit. İlk sayfada bulunan redsn0w 9.5 ile iphone 4.0 firmwareyi indir. Daha sonra anlattığım gbi o firmwareyi redsn0wa tanıt ilerlet en son dfu modunada doğru bir şekilde aldınmı otomatik olarak yükleyecektir. Sonrasında cihaz unlocksuzsada unlock işleminide anlattım zaten :)

Not: firmware ister 4.01 ister 4.02 olsun (bunların basebandı 4.0 la aynı olduğu için) 4.0 ı reds0wa gösterebiliyorsunuz :)

Üst Alt