Yakında Spirit 4 çıkacak o zaman rahatlıkla 2G/3G/3GS ve iOS4 için tek tuşla reboot ederek JB yapılabilecek. İnşallah en kısa zamanda çıkar.
Merhabalar,
İphone 3G yazılımını 4.0.1 upgrade ettim. redsn0w_win_0.9.5b5-5 versiyonunu ve iphone1_2_4.0.1_8A306_Restore.ipsw dosyalarını indirip redsn0w dan jailbreak yapmaya çalıştım. redsn0w a ipsw dosyasını tanıttığımda "unable to recognize specified IPSW" mesajı geliyor. Bu yüzden bir türlü jailbreak yapamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler

Merhabalar,
İphone 3G yazılımını 4.0.1 upgrade ettim. redsn0w_win_0.9.5b5-5 versiyonunu ve iphone1_2_4.0.1_8A306_Restore.ipsw dosyalarını indirip redsn0w dan jailbreak yapmaya çalıştım. redsn0w a ipsw dosyasını tanıttığımda "unable to recognize specified IPSW" mesajı geliyor. Bu yüzden bir türlü jailbreak yapamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler
Merhabalar,
Teşekkürler
arkadaşım bilgi için teşekkür ederim ben cihazı aldığımda 3.1 vardı şu an 4.0 yüklü jailbekli yüklücem günlerdir bu işi yapamadımİOS4 3G leri biraz kasabilir ama geçmek istersen ilk önce IOS4ü yükliyeceksin
arkadaşım bilgi için teşekkür ederim ben cihazı aldığımda 3.1 vardı şu an 4.0 yüklü jailbekli yüklücem günlerdir bu işi yapamadım
cihaz3g 8gb forumda mevcuttur mutlaka dosyayı alacağımız bir link verirseniz memnun olurum
bu arada ben avea hat kullanıyorum yüklenmeme sebebi olabilirmi
saygılar
sayın rapegetelefonunun ülke dışı değilse bir sorun olmaz wi-fi ile safariyeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyaz ve kendisi halletsin
slm arkdslar benim 3gs iphone var software 4.02 jailbreak nasil yukleyebilirim yardimci olursaniz sevinirim tsk ler