Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Bişey sorcam.Bu işlem yasal mı.Bi de bizi uydudan bulmasınlar!!!!!!!!!!
yok lea 1 şey olmas :)

Öncelikle çok teşekkürler,çok büyük emek var, konu çok düzgün bi şekilde anlatılmış,linkler çok düzenli.

Benim sorumsa haritanın çıkış tarihi nedir,bilen varmı?? Önceki haritayı kullandıımda biraz sorunluyduda :islik :)
en son verdiğim haritayı yükle... :oke:

Ennn yeni 2008.07 haritası ilk sayfaya eklenmiştir. :sn:
http://rapidshare.com/files/142782788/GMAPSUPP.IMG ;)

lord1

lord1

Üye
çok teşekkürler bu program bi harika şarjı biraz fazla yiyo ama olsun.şu an için 1 numara

leetanta

Üye
bua harita ingilizce karakterli olan harita mıdır acaba arkadaşlar..

muratertan1972

Üye
:bigstar:
sevgili reis ben vehicles dosyasını bulamadım nerde bulabilirim o dosyayı.yardımcı olursanız sevinirim

Elime geçince veririrm. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Garmin Araçları (Resmi Sitesinden)

:oke:

İstediğinizi indirip, vehicle klasörünün içine atın. Güzel araçlar var. ;)

sevgili reis ben vehicles dosyasını bulamadım nerde bulabilirim o dosyayı.yardımcı olursanız sevinirim

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
kendin oluşturabilirsin o dosyayı problem değil ;)

muratertan1972

Üye
:bigstar:

Elime geçince veririrm. :oke:

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

[sıze=3]garmin araçları (resmi sitesinden)[/sıze]

[sıze=3] :oke:[/sıze]

[sıze=3]istediğinizi indirip, vehicle klasörünün içine atın. Güzel araçlar var. ;)[/sıze]
sayın reis özür dilerim cahilliğime ver.vehicles içindeki istediğimi nasıl aktif duruma getirecem.bu konuda yardımını rica edecektim

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
vehicles klasörünü kendin de oluştursan olur ;)

guner81

Üye
selam arkadaşlar bende htc touch diamond var ve igo 8 kuramadım yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler

ugurbulduk

Üye
telefonun tc dıamond sıs dosyasını acmıyo telefon ne yapmam lazım

davincis

Üye
Dostlar bende n82 var nokia mapsle rota bulurken internete bağlanması gerekiyor bu durum garminde de var mı?

asdfghha

Üye
teşekkürler reis

herşeyi denilgiği gibi kurdum..sonra dışarı çıktım 5dk uyduyu bulmasını bekledim..sadece tek çubuk vardı sürekli..hata nerede anlamadım

asdfghha

Üye
teşekkürler reis

herşeyi denilgiği gibi kurdum..sonra dışarı çıktım 5dk uyduyu bulmasını bekledim..sadece tek çubuk vardı sürekli..hata nerede anlamadım

kaç dakikada buluyor normalde..tel N95

28..........birim numaralı garmin cihazı için harita açılamıyor..şimdi açmak istiyormusunuz?

diye bir soruyla karşılaşıyorum..evet diyince enter unlock code diyor..oraya hiç bir şey yazamıyorum..
hayır deyince de uydu aranıyor diyor hiç bir şey bulamıyor

davincis

Üye
Reis soruma cevap alamadım sen biliyormusun garmin'in rota hesaplayıp sesli navigasyon yapması için gprs gereklimi yoksa tamamen uydudan mı hallediyor işi?

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
Reis soruma cevap alamadım sen biliyormusun garmin'in rota hesaplayıp sesli navigasyon yapması için gprs gereklimi yoksa tamamen uydudan mı hallediyor işi?

gpsr gerek yok uydu yetiyor..:oke:

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
kaç dakikada buluyor normalde..tel N95

28..........birim numaralı garmin cihazı için harita açılamıyor..şimdi açmak istiyormusunuz?

diye bir soruyla karşılaşıyorum..evet diyince enter unlock code diyor..oraya hiç bir şey yazamıyorum..
hayır deyince de uydu aranıyor diyor hiç bir şey bulamıyor
848 yazdığın yerdeki kodu oraya gir :oke:

• Beğen
Tepkiler: karakova

davincis

Üye
gpsr gerek yok uydu yetiyor..:oke:

Çok iyi artık hiçbir ücret ödemeden gps'ten faydalanabileceğiz desene nokia maps sesli navigasyon ücretli rota bulma ise internete bağlanmayı gerektiriyor.

hnic

Üye
Herkese merhaba N81 de kullanabilirmiyim , kullanmak için gps mi almam gerekir ?

ilker80

Üye
arkadaşlar bende hangi haritanın yüklü olduğunu nasıl kontrol edebilirim telefondan?

peraclit

Üye
teşekkür ederim ,yararlı program

Üst Alt