Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

snopy28

Üye
yuklerken 1ses dosyası bulunamadı 2 harita yok 3 gps niye bulamıyo :D ya kusura bakma seni ugraştırıyorum

--------------- Ekleme ---------------

rica ederim senin adına sevindim gülegüle kullan..
sagolasun yine bi kac sorum olacak izninle 1 ses dosyası bulanamadı 2 harita yok 3 gps biturlu bulamıyo arama yapıyo normalde arıyom buluyo

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
yuklerken 1ses dosyası bulunamadı 2 harita yok 3 gps niye bulamıyo :D ya kusura bakma seni ugraştırıyorum

1 önceki indirdiğin garminin içindeki voice klasörünü hafıza kartındaki garmin klasörünün içine at ses dosyası bu.

2 haritayı garmin klasörüne at

3 UNL dosyalarını oluşturdunmu oluşturduysan uzantılarını kontrol et sonunda (.text) olmasın..

snopy28

Üye
ya ben bu haritayı yapamadım no maps diyo col gibi biyer gosteriyo geri kalanı yaptım ama

xraytr

Üye
Merhaba,

Son harita 125.806KB olduğu söylenmiş (2008.04 için) ; birde 122.846KB boyutunda başka bir kaynak daha var.

Peki bu boyut farklılıkları nedendir? haritalar üzerinde Garmin den sonra oynamamı yapılmıştır?.

Sebebini bilen varsa ve yazabilirse iyi olur kafa karışıklığını gidermiş olur.:allalla:

İyi forumlar

hasanhasan123

Üye
bulgaristan haritasnı bulamıorum yaaa :S :S:S:S:S

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
Garmin Mobile XT v4.20.20 - Yeni Resmi Sürüm
Bu sürüm Tayvan değildir...

Eskisinin üzerine kurmak için linkteki dosyayı indirin, veri aktarım modunda cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın, exe dosyasına çift tıklayın yüklemeyi tamamlayın. Daha sonra bilgisayar bağlantısını çıkarın ve E:\Garmin\Apps\Symbian\Res\GarminMobileXT.sis dosyasını cihazınıza kurun. ve kullanmaya başlayın.

tlhlngan

Üye
dostum çok teşekkür ederim bu arada diğerinden daha da ayrıntılı.Eskişehir`de organize sanayi bölgesindeki tüm fabrikarı isimlerine kadar yer vermişler.Tek kusuru hala bizim caddenin ismini düzeltmemişler :)

r2emre

Üye
arkadaslar 6288 telefona uygunmu bu program yardımcı olurmusunuz

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
4.20.20 sürümü update sürümüdür. yarın update edicem. tatildeydim yeni döndüm. oke

besyom2

Üye
teşekkürler..

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
teşekkürler süper paylaşım

pek anlamadm ama güzel çalışmaya benziyo

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
4.20.20'yi updated şekilde 0 kurulum yapacaklar için upload ettim.

4.20'den geçiş yapmak isteyenlere de 4.20.20 update adı altında update ettim ;)

pecten01

Üye
emeğin için çok teşekkürler.ben bütün adımları uyguladım garmini kurduktan sonra program açılıyor garmin yazdıktan sona geri kapanıyor sorun ne olabilir acaba?

bu arada n958gb de deniyorum

dabster

Üye
arkadaşlar bu sürümü yükledim ama konum tutmuyo 30 40 metre farklı gösteriyo eski sürümde tam noktayı veriyordu bu sürümde eski noktalar tutmuyo

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
emeğin için çok teşekkürler.ben bütün adımları uyguladım garmini kurduktan sonra program açılıyor garmin yazdıktan sona geri kapanıyor sorun ne olabilir acaba?

bu arada n958gb de deniyorum
dizinler doğru değil. rootun içindekileri DİREKT karta at yeni klasör açıp içine atma

arkadaşlar bu sürümü yükledim ama konum tutmuyo 30 40 metre farklı gösteriyo eski sürümde tam noktayı veriyordu bu sürümde eski noktalar tutmuyo
uydudan derim ben şahsen. daha iyi bağlanırsan daha iyi gösterir.:oke:

sweeperonur

sweeperonur

Üye
emeğinize sağlık
n95 sorunsuz çalışıyor

yalnız n95 in versiyonunu 21.0.016 ya yükselttikten sonra gps 10 dk da bağlanmaya başladı, bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?

ali56

Üye
sony ericsson p1i memory stick e attım garmin kurulumunu yap diyorum karttan okuyamadı memory stickin düzgün takıldığından emin olun diyor sorun nerdedir aceba

xraytr

Üye
emeğinize sağlık
n95 sorunsuz çalışıyor

yalnız n95 in versiyonunu 21.0.016 ya yükselttikten sonra gps 10 dk da bağlanmaya başladı, bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?

Telefonunuzda Agps (yardımlı) olduğundan gps aygıtının internete çıkıp nokia sitesinden gerekli düzeltme ajanda (hangi uydu hangi konumda) vs bilgileri aldığından emin olmalısın.

Uzun süre uydu görüşü sağlanmamışsa gprs üzerinden internet bağlantısına izin vermelisin. Diğer türlü 10dk-15 dk bile sürebilir yardım aldığında ise konumun çok kapalı olmadıkça 1-3 dk arasında konum hesaplayacak düzeye gelir.

GKORON

GKORON

Üye
arkadaşlar şu vehicle klasörüne attığımız araçları seçince kitleniyordu dün olayı çözdüm vehicle klasörüne dosyayı tek olarak koymak gerekiyor birden fazla olursa kitleniyor

Bilmeyen arkadaşlar için anlatıyorum:
1.garmin klasörünün içine vehicle adında bir klasör açıyoruz
2.siteden indirdiğimiz araç dosyasını vehicle klasörünün içine kopyalıyoruz(sadece bir dosya olmalı fazla olursa çalışmıyor)
3.garmin programını açıp ayarlardan haritayı ordanda taşıt seçeneğini seçiyoruz ve aracınız karşızıda aracı seçip tamam diyoruz
işlem tamam.

26oguz26

Üye
eline saglık güzel hemde cok güzel

Üst Alt