Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

lordomuk

Üye
kardeş bende 5700 var dediğin gibi harfiyen dosyaları yükledim uygulamayı açıyorum logo geliyor ama program kapanıyor yani kullanamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim:(

LiL_AcE

Üye
selam,

bana almanya map bulabilirmisiniz googeld a aradim ama birsey bulamadim :(

bechstein

Üye
arkadaşım eline emeğine sağlık...çok tebrik ederim bumuhteşem anlatım için... çok sağol.

febega

Üye
REİS elerine sağlık çok teşekkürler

dragstar

Üye
Reis eline koluna emeğine sağlık,
Bende Blackberry Bold 9000 var. Bu program benim telefonuma uyar mı? Garmin'in resmi sitesinde Blackberry'ler için de versiyon olduğu belirtilmiş. Bunu eklemen mümkün mü?
Yardımların için şimdiden teşekkürler..

lord1

lord1

Üye
çok teşekkürler reis çok harika bi navigasyon programı emeğine sağlık

keskinler_37

keskinler_37

Üye
çok teşekkür ederim

audi_turkey

audi_turkey

Üye
Öncelikle bu programı siteye ekleyen ve uğraşan reis arkadaşıma çok teşekkür ederim gerçekten çok emek harcamış ve tarifsiz bir iyilik yapmış, siteye bu yüzden üye oldum ve sayesinde çok yararlı içeriklere ulaştım. program gayet başarılı ama sanki nokia maps ta adres bulmak daha kolaydı tümünü yazıp ara diyince çıkması bana daha pratik gibi geldi, ama nokia mapste olmayan yüzlerce adres yer vb var ve garmin gerçekten çok başarılı. benim sormak istediğim bende her bağlantıda 1 kontor gidiyor bu normal mi yoksa bir ayar mı gerekli? 17 sayfayıda okudum ama bu konuda yazı göremedim bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim tekrar teşekkürler.

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
Öncelikle bu programı siteye ekleyen ve uğraşan reis arkadaşıma çok teşekkür ederim gerçekten çok emek harcamış ve tarifsiz bir iyilik yapmış, siteye bu yüzden üye oldum ve sayesinde çok yararlı içeriklere ulaştım. program gayet başarılı ama sanki nokia maps ta adres bulmak daha kolaydı tümünü yazıp ara diyince çıkması bana daha pratik gibi geldi, ama nokia mapste olmayan yüzlerce adres yer vb var ve garmin gerçekten çok başarılı. benim sormak istediğim bende her bağlantıda 1 kontor gidiyor bu normal mi yoksa bir ayar mı gerekli? 17 sayfayıda okudum ama bu konuda yazı göremedim bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim tekrar teşekkürler.

telefondan
araçlar
ayarlar
genel
konumlama
konumlama yöntemlerinden şebeke tabanlıdaki işareti kaldır..
tamamdır..
konumlama sunucusunda adres varsa ismini kısallt bağlanmasın nete...

oktay_64

Üye
öncelikle teşekkür ederim
elimde n95 8gb var.programı kuruyorum ancak yüklerken bazı dosyaları hafıza kartına atmıyor bende telefon hafızasına atıyorum.programı çalıştırınca no map görüyor.sorunu nasıl çözebilirim.aynı programı n95 de çalıştırdım güzel çalışıyor.

audi_turkey

audi_turkey

Üye
NAGYOS74 çok teşekkürler sormak istedğim bir soru daha var galerilerde programın siyah açılış ekranı ve kum saati resim olarak kayıtlı bunları silsem programın çalışmasında bis sorun çıkarmı?

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
NAGYOS74 çok teşekkürler sormak istedğim bir soru daha var galerilerde programın siyah açılış ekranı ve kum saati resim olarak kayıtlı bunları silsem programın çalışmasında bis sorun çıkarmı?

sil gitsin bişey olmaz..:oke:

whyme

whyme

Üye
Harika çalışıyor emeğine sağlık

versus1234

Üye
n 78 de calismiyo dil sorunu , yerlesk gps sorun..........

audi_turkey

audi_turkey

Üye
sil gitsin bişey olmaz..:oke:

sildim sorun kalmadı menülerdede eksik yok :oke: ama dediğini yaptığım halde hala 1 kontor gidio menüyü tek tel inceledim bağlantı ayarlarındada herhangi birşey yok anlamadım nedeni? bu arada kurulumu harfiyen izleyin arkadaşlar sorunsuz açlışıyor program.

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
sildim sorun kalmadı menülerdede eksik yok :oke: ama dediğini yaptığım halde hala 1 kontor gidio menüyü tek tel inceledim bağlantı ayarlarındada herhangi birşey yok anlamadım nedeni? bu arada kurulumu harfiyen izleyin arkadaşlar sorunsuz açlışıyor program.

konumlama sunucusundaki adresin ismini kısalttınmı?

audi_turkey

audi_turkey

Üye
evet comun sadece m harfini silmiştim kontor gitmişti adresi tamamen sildim artık konor gitmiyor umarım ileride o adrese ihtiyacı olmaz :D teşekküler ;)

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
reca...

olsada operatörün sitesinden ayarları hemen alabilirsin ;)

basgaza

Üye
Bişey sorcam.Bu işlem yasal mı.Bi de bizi uydudan bulmasınlar!!!!!!!!!!

af_at_sum

Üye
Öncelikle çok teşekkürler,çok büyük emek var, konu çok düzgün bi şekilde anlatılmış,linkler çok düzenli.

Benim sorumsa haritanın çıkış tarihi nedir,bilen varmı?? Önceki haritayı kullandıımda biraz sorunluyduda :islik :)

Üst Alt