Öncelikle bu programı siteye ekleyen ve uğraşan reis arkadaşıma çok teşekkür ederim gerçekten çok emek harcamış ve tarifsiz bir iyilik yapmış, siteye bu yüzden üye oldum ve sayesinde çok yararlı içeriklere ulaştım. program gayet başarılı ama sanki nokia maps ta adres bulmak daha kolaydı tümünü yazıp ara diyince çıkması bana daha pratik gibi geldi, ama nokia mapste olmayan yüzlerce adres yer vb var ve garmin gerçekten çok başarılı. benim sormak istediğim bende her bağlantıda 1 kontor gidiyor bu normal mi yoksa bir ayar mı gerekli? 17 sayfayıda okudum ama bu konuda yazı göremedim bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim tekrar teşekkürler.
NAGYOS74 çok teşekkürler sormak istedğim bir soru daha var galerilerde programın siyah açılış ekranı ve kum saati resim olarak kayıtlı bunları silsem programın çalışmasında bis sorun çıkarmı?

sil gitsin bişey olmaz..![]()
ama dediğini yaptığım halde hala 1 kontor gidio menüyü tek tel inceledim bağlantı ayarlarındada herhangi birşey yok anlamadım nedeni? bu arada kurulumu harfiyen izleyin arkadaşlar sorunsuz açlışıyor program.sildim sorun kalmadı menülerdede eksik yokama dediğini yaptığım halde hala 1 kontor gidio menüyü tek tel inceledim bağlantı ayarlarındada herhangi birşey yok anlamadım nedeni? bu arada kurulumu harfiyen izleyin arkadaşlar sorunsuz açlışıyor program.