Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

mustimustich

Üye
:)hocam emegin icin öncelikle coook cok tesekkür ederim...benim 6110 üzerinde yüklü route 66 mobile 8 programi ve alp haritasi var.diger haritalar(italya haritasi var.italya türkiye arasi baglanti kurabilecegim haritalar) konusunda yardimci olursan sevinirim...
birde senin verdigin programi ve haritalari yükledim güzel calisiyor fakat isvicreden türkiyeye baglanti kuramiyorum..italya ve balkan ülkeri haritalari lazim herhalde...bu konudada yardimci olursan sevinirim...(kismet olursa yakinda arabayla gitmeyi düsünüyorumda TÜRKİYEye :))

simdidem tesekkürler

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyi artık hiçbir ücret ödemeden gps'ten faydalanabileceğiz desene nokia maps sesli navigasyon ücretli rota bulma ise internete bağlanmayı gerektiriyor.
Nokia mapste ücretli değil artık.benim başlığım var yine bu bölümde 1 bak ona ;)

Herkese merhaba N81 de kullanabilirmiyim , kullanmak için gps mi almam gerekir ?
N81de dahili gps yok maalesef :sopa:

arkadaşlar bende hangi haritanın yüklü olduğunu nasıl kontrol edebilirim telefondan?
harita görünümü de ve haritaya yakınlaş görüyosan yüklenmiştir :)

:)hocam emegin icin öncelikle coook cok tesekkür ederim...benim 6110 üzerinde yüklü route 66 mobile 8 programi ve alp haritasi var.diger haritalar(italya haritasi var.italya türkiye arasi baglanti kurabilecegim haritalar) konusunda yardimci olursan sevinirim...
birde senin verdigin programi ve haritalari yükledim güzel calisiyor fakat isvicreden türkiyeye baglanti kuramiyorum..italya ve balkan ülkeri haritalari lazim herhalde...bu konudada yardimci olursan sevinirim...(kismet olursa yakinda arabayla gitmeyi düsünüyorumda TÜRKİYEye :))

simdidem tesekkürler
valla net 1 bilgim yok benimde genel olarak hep tr haritası verdim

ama garmin europe haritası var sanırım 1.7 gb mi ne onda kesin bağlantı vardır

pc_maniaaa

Üye
arkadaşlar ben n95 kullanıyorum en son 4.20.20 versiyonunu yükledim ilk kullanımlarımda çalıştı. fakat bir kaç gündür uyduya bağlanamıyorum nedense. silip yeniden yükledim olmadı. unl dosyalar doğru sinyal göstergesi bir çizgide kalıyor açık alanda daha önce uyduya bağlandığım yerlerde. ne yapmam lazım bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

ilker80

Üye
arkadaşlar ben bu en son yazan haritayı yükledim ama yine de eski bence izmir in bitmi,ş olan otobanı hala yarım veriyor bence eski bu harita da:

mexmet75

Üye
Reis Efendi, cok guzel calisiyor, hersey tam. ben kazakitandayim, kazakistan haritasinida ilave ettim,
tesekkurler

ilker80

Üye
arkadaşlar 2 tane sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim?birincisi iki veya daha fazla parti olan haritayı nasıl yükleyecem telefona birleştirmek falan lazım mı ?ikinci si bulgaristan haritasını bulamadım.

mustimustich

Üye
REIS selamlar.....1.33 gb olan bir harita ve TÜRKİYE haritasinida yükledim ...Navigasyon yapmayi denedim yani NEREYE yazdigi yerde ANKARAyi verdim hesaplaniyor diye bir yazi cikti ama sonunda yeterli bellek bulunamadi diye cevap verdi...eger ROUTE66 MOBILE 8 AVRUPA veya GARMINin dedigin 1,7 gb büyüklügündeki haritasini bulursan minnettar olurum....

ilgilenecegini ümit ediyorum
TESEKKÜRLER

_REiS_

Üye
Selam dostum!

Bende nokia N95 8GB var ve bu programı kurdum ayrıca iş yerimde de macellan GPS var Macellana meşcere haritası yükledik aynı haritayı Garmin Mobile XT ye uyarlayabilmek için bildiğin bir program varmı yada bulabileceğim bir yer biliyormusun ?

Ben Orman muhafaza memuruyum ve işim gereği ormanda bulunuyorum orman içerisinde bana pek memleket haritası gerekmiyor o yüzden yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim saygı ve selametle kalasın Allah'a emanet ol!

mpy

mpy

Üye
mseaj düzeltilmiştir
:
kafayı yemek üzereydim sonunda yaptım emeği geçen herkese teşekkür ederim.
dikkat edilmesi gereken konular. öncelikle yapamayanlar sorunlarının cvplarını bu başlıkta arasınlar. çünkü her sayfada hemen hemen bir sorun ve onun cvbı var. no map yazısıyla karşılaşanlar dışarda deneyiniz. açık alanda gpsi bulduktan sonra harita geliyor. onun dışında yerleşik gpsi göremeyenler sw.unl vs gmapsupp.unl dosyalarını tekrar oluşturup deneyiniz. özelliklede .txt konusunda dikkat ediniz 2. mi 3. mü ne sayfalarda nasıl yapacağımız açıklanmış bi arakdaş tarafından. olay bukadar arkadaşlar başkada sorun çıkacağını sanmıyorum zaten.

ilker80

Üye
arkadaşlar 2 tane sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim?birincisi iki veya daha fazla parti olan haritayı nasıl yükleyecem telefona birleştirmek falan lazım mı ?ikinci si bulgaristan haritasını bulamadım.
arkadaşlar bilen biri yok mu acaba ?

--------------- Ekleme ---------------

bu haritayı bir türlü yükleyemedim telefona bir bakarmısınız değişik bir harita türü.nasıl yüklenecem bu telefona

maijar

Üye
Seni takdir ediyorum. Bu kadar detaylı anlatım çok emek gerektirir. çalışmalarının devamını diliyorum...

selim6186

selim6186

Üye
saygılar programı dedeğin gibi yaptım ama haritalarıma girdiğimde kaldırılabilir harita bulunamadı yazdı neden olabilir.söylediklerini aynen yaptım hiç birinde eksiklik yok

yardımcı olurmusun saygılar

canpii

Üye
GMAPSUPP.IMG kopyalanamıyor. parametre hatalı . böle bi hata çıkıo bnde karta atarken lüütfen bi yardım edin.

sanırım buldum çözümü yine de saolun..

bişi daha sorcam yükledikten sonra kurulum dosylarını silebiliomuyuz?

herneysa

herneysa

Üye
ellerin dert görmesin hocam

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bilen biri yok mu acaba ?
ilk sayfada yazmış olmam lazım:
ilk harita gmapsupp.img ve gmapsupp.unl
2. harita gmapsup2.img ve gmapsup2.unl :oke:

saygılar programı dedeğin gibi yaptım ama haritalarıma girdiğimde kaldırılabilir harita bulunamadı yazdı neden olabilir.söylediklerini aynen yaptım hiç birinde eksiklik yok

yardımcı olurmusun saygılar
haritanın dizini doğru değil mi? :sopa:

_REiS_

Üye
ya arkadaşlar elimde meşcere haritası var ama magellan'a göre convert edilmiş bunu nasıl garmine göre convert edebilirim bi programı olan varmı teşekkürler saygılar.

benrodi06

benrodi06

Üye
teşekkür ederim kurdum ve süper calışıyor. bir ricam almanya ve fransa haritalarını nasıl yüklerim

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Garmin Mobile XT v5.00 Çıktı!! :oke::sn:

Yarın upload edecem. ;)

sahin_safak23

Üye
Sagol cok tesekkur ederim paylasım icin eline emegine saglık.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
v5.00 Root dosyası;

:oke:

Üst Alt