Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

ekremesiroglu

Üye
arkadaşlar rom 550 mb değil. upload edilirken ekran görüntüsü alınmış .toplam boyut 860 mb

ossimone

ossimone

Üye
bu indirme sayfasına nasıl ulaşabiliriz ?

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Siyah ekran hatası alanlar sanırım yanlış romu indirdiniz.
Yoksa böyle birşey mümkün değil, ben testlerde bile böyle bir hata almadım
549.7 MB
Philz Touch 6.48 ile kurulum yapın
Öncesinde mutlaka megawipe yapın!

Cwm'den Flashlayın...

Siyah ekran hatası alanlar eğer doğru dosyadan bahsediyorsanız
Bu kernel'i cwm'den flashlayın

• Beğen
Tepkiler: helppo, ossimone ve tdd46
ossimone

ossimone

Üye
tşk aziz hocam emeğine sağlık bizimde yapabileceğimiz bişeyler varsa hazır ve yanındayız

• Beğen
Tepkiler: helppo ve Aziz04
helppo

helppo

Üye
Maalesef ki olmuyor. Samsung Galaxy S3 yazısından sonra siyah ekranda kalıyor. Gelelim işin aslına...
aynen kardeşim sana hak veriyorum
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama kullandığınız ve kullandığım yüzlerce ROM arasından ilk kez bir Geliştirici sizi umursayıp daha iyi şeyler yapmaya çalışıyor. Ama herkes sık boğaz ederek işlerin sarpa sarmasına neden oluyor. Kimse yanlış anlamasın amacım burada demagoji yapmak değil geliştirici daha sürenin olduğunu söylüyor. Belli ki o da bizim için düzgün bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sonuç mu?

Dayanamadık, istedik, isteği abarttık ve elimizde patlayan bir ROM. Hiç kimse işin ciddiyetinde değil ama dua edelim ki hepimizin sorunu siyah ekran olsun. Daha önceden sırf ROM yüklediğim için ekranım yandı. 400 TL durduk yere çıktı cebimden. Demem o ki biraz sabır edelim. Küçücük bir dosya tüm cihazı bozabilir. Bunları göz önünde bulunduralım ve artık şu konuda baskı yapmayalım.

tdd46

tdd46

Üye
rom ekran yakar mı ki dpi değerleriyle mi oynayıp yaktılar acaba bilgisi olan var mı bu konuda

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
helppo

helppo

Üye
benimde kafam karıştı o ne öyle gerçekten rom yakarmı ekranı

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
rom ekran yakar mı ki dpi değerleriyle mi oynayıp yaktılar acaba bilgisi olan var mı bu konuda
Rom ekran, ana kart yakmaz!!!
Kernelden dolayı ya samsung yazısında yada siyah ekranda kalır
Siyah ekranda kalması durumunda Alternatif kernel'ler flashlayın eğer sorun düzelmezse
Yeniden recovery moda girip farklı bir rom ile cihazınızı açabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: helppo
helppo

helppo

Üye
atana rahmet rahatlattı bizi

ossimone

ossimone

Üye
siyah ekran hatası aldım fakat kernel 6.1 i flashlayınca açıldı telefon izleniöleri mi yazıcam

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Ben peşin peşin söyleyeyim
Romu çok aceleye getirdim gerçekten istediğim testleri yapamadım
Ve bazı buglar var Bunların en başında bazı özelliklerin halen ingilizce olması
Bildirimlerden wifiye bağlanılmaması üzerine basılı tutup yada ayarlardan bağlanabilir
Bunu bir kez yapmak yeterli daha soraki bağlantılarda bildirimden bağlanılabiliyor

• Beğen
Tepkiler: helppo
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
yükleyen arkadaşlar sorunlar var mı görüşler neler
Ben peşin peşin söyleyeyim
Romu çok aceleye getirdim gerçekten istediğim testleri yapamadım
Ve bazı buglar var Bunların en başında bazı özelliklerin halen ingilizce olması
Bildirimlerden wifiye bağlanılmaması üzerine basılı tutup yada ayarlardan bağlanabilir
Bunu bir kez yapmak yeterli daha soraki bağlantılarda bildirimden bağlanılabiliyor
bunlar ufak tefek buglar daha büyük bişey olmasında

JosephLion

JosephLion

Üye
Siyah ekranda kaldim bende simdi eski roma geri dondum duzeldi mi yukleyeyim mi ?

ossimone

ossimone

Üye
tekrar ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v-1.0 rom a döndüm.. genel olarak rom iyi ama bence aziz hocamı sabırla bekleyip sıfıra yakın hata da 'o' romu yüklemek lazım ilk görüşüm çok temiz bir rom ilk açılış ta ram 480 civarındaydı .. iyi bişey gelecek aziz hocam ı sabırla beklemek lazım..

• Beğen
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
aziz hocam bunu yükleyelim mi yoksa bunu geliştirip daha iyi bi hale getirince mi yükleyelim

• Beğen
Tepkiler: JosephLion ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
aziz hocam bunu yükleyelim mi yoksa bunu geliştirip daha iyi bi hale getirince mi yükleyelim
Hocam Siz en iyisi biraz daha bekleyin bu istediğim gibi bir rom olmadı
Hatalar mevcut sağlıklı çalışmalar sonucunda yeniden upload edip sizi bilgilendireceğim

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
tamam hocam senin diğer roma devam o zaman tüm emeklerin için sağol

• Beğen
JosephLion

JosephLion

Üye
şarj durumu 2 gün gidiyor değil mi ?

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
beyler aziz usta dilediği kadar test yapsın 0 hatalı 0 buglu bişey ortaya çıksın bilgilendirme yapıcak zaten

• Beğen
Tepkiler: ossimone
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşlar basit bir işlem değil bunu hepimiz iyi biliyoruz yapımcı arkadaşımızı ve konunun sağlıklı işleyişini engelleyecek mesajlaşma yapmayınız.

• Beğen
Tepkiler: tomm, helppo, Aziz04 ve 1 kişi daha

Üst Alt