YouTube ve yasaklı siteler için DNS ayarı (wireless TELLER İÇİN)

kardeş tema süper bana yollarmısın

osnakli

Üye
Arkdaşlar son güncellmyle bi arkdaş bu sitede şöyle bi program yayınladı..."Vmenu" bunu tüm menuyu ıphone gibi kullanabiliyorsun.orda bu program içinde bir çok program indirebiliceğiniz dowload seçeneği var...ordan istediğiniz programı indirin.ben youtubeplayer indirdim kusursuz youtubeye giriyor.
ayrıca son skyfıre diye bi internet tarayıcısı var.aynı şekilde facebook ve youtubedeki videoları hiç bir ayar yapmadan izleyebilirsiniz.hiç ugraşmayın dnsyle falan.kurun skyfıre'yi kurtulun tüm dertlerden

cgedikk

Üye
skyfire kurun arkadaşlar hem youtube hemde facebooktan video izlenebiliyor. denedim kendi tel... 5800

bun de bir 5800 kullanıcısıyım bu ekranı nasıl yaptığını sorabilirmiyim benım fazla bir bilgim yok yardımcı olursan sevinirim...

AKATLI

Üye
oo harika ellerin dert görmesin

r0ket

Üye
önemli bi konu teşekkürler

(halil)

Üye
allah razı olsun kardeşlerim yaaa

omen632

Üye
emeğine sağlık ama olmuyor ama skyfire ile giriliyor

nic39.41

Üye
arkadaslar ayarlari yaptiktan sonra telefonu kapatip acin. ben denedim ve oldu
pratebay sitesine giris yapabiliyorum. hatta symtorrentle telefona film indiriorum.

Çok Saol Süper Paylaşım .

--------------- Ekleme ---------------

N95 Ten Yapan Yardım EdebiLir Mi ?

4.2.2.1
4.2.2.0 ı sakın denemeyin. Bu dns ayarı 1 ay sonra tel.inizden hiç bi siteye girememenize neden olur. Ara sıra hiç bi siteye giremezsiniz. onun için dnsini 4.2.2.... den çekip 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 yapın. Youtube benzeri siteler elinizin altında

dediğiniz gibi yaptım ama internete bağlanmıyor

paylaşım gerçekten çok güzel.. ama benim tel E72... iki gündür bütün yolları denedim ama bi türlü youtube u açamadım... acaba telefon yeni bi eklentimi istiyor... yardımcı olurmusunz?