Yine sira lumia ile nokia da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haltie

haltie

Üye
Yapsınlar işte yapıyor yapacak değil yapsınlar önce şunu bıraksın nokia 1500 e telefon çıkarıp 5 ay sonra 800 e düşürmesin sadık müşterilerini kaybetti

kemal21

kemal21

Üye
Ben bir şey merak ediyorum şimdi bu lumia wp8 ile windows 8 in açabildigi programları falan mı acacak mesala gom player acsa harika olurdu :)

NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Nokianin işi çok zor artık çığır acmasi lazım

Hangi konuda Çığır açması lazım firmayı kötülemeyin adamlar yıllarıdır en iyi cihazları yapmaya çalışıyor. Hem kullanılan bütün akıllı cep telefonlarında bulunan teknolojilerin patentlerini ellerinde bulunduruyor yani diğer akıllı cep telefonlarının öncüsü Nokia. Bunun haricinde Lumia 920 yi araştır ondan sonra konuş Arc S mi çok iyi ?

- - - Eklendi - - -

Ben bir şey merak ediyorum şimdi bu lumia wp8 ile windows 8 in açabildigi programları falan mı acacak mesala gom player acsa harika olurdu :)

Gom player olucakmı bilmiyorum ama Win 8 de ne destekler varsa (java,Flash,Video,Codec vb.) Wp8 de çalıştıracak

MasterLaa

MasterLaa

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Daha cihazlar gelmedi ne dominesi olcak.[/SIZE][/COLOR]

theposies

theposies

Üye
telefonlar bir gelsin direk alcam bitane ama hangisi diye kararsizim :(
bu telefon ya 920 ya htc one x yada samsung gs3 olcak .

NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Yapsınlar işte yapıyor yapacak değil yapsınlar önce şunu bıraksın nokia 1500 e telefon çıkarıp 5 ay sonra 800 e düşürmesin sadık müşterilerini kaybetti

Samsung farklı mı ve ya LG Sony Ericcson;
Bknz: Samsung Galaxy SIII 1999 TL Haziran ayında Ağustos ta 1499 TL
Lg Optimus Black ilk geldiğinde 1299 TL 9 Ay önce şimdi 799 TL ye almayanı dövüyorlar
Arc ilk çıktığında 1499 TL idi şimdi telefoncular 699 TL ye satmaya çalışıyorlar.
Bilip bilmeden konuşmayın...

- - - Eklendi - - -

[COLOR=""][SIZE=""]Daha cihazlar gelmedi ne dominesi olcak.[/SIZE][/COLOR]

Windows un açıklamalarından yola çıkarak söyledim

haltie

haltie

Üye
Samsung farklı mı ve ya LG Sony Ericcson;
Bknz: Samsung Galaxy SIII 1999 TL Haziran ayında Ağustos ta 1499 TL
Lg Optimus Black ilk geldiğinde 1299 TL 9 Ay önce şimdi 799 TL ye almayanı dövüyorlar
Arc ilk çıktığında 1499 TL idi şimdi telefoncular 699 TL ye satmaya çalışıyorlar.
Bilip bilmeden konuşmayın...

Lg nın pazarda payı çok az zaten nokiadan beter olması normal yakın zamanda cekilebilir tamamen.

Çoğu marka belli başlı modellerde kampanya yapıyor bu çok olağan her modelde olmuyor yani s2 nin fiyat değişimini incele ne kadar dalgalanma var hiç bir pismanlik nokia kullanicisinin yaşadığı kadar olamaz fahiş fiyattan yari parasi etmez cihazları sattı bu konuda iphone en başarılı politikayı izliyor .

Şimdi bilip bilmeden konuşma olmayina gelirsek kısa süre öncesine kadar o sektörde çalışiyordum yani hergün degişen fiyat listeleri elime geliyordu x firması yetkilisi arayıp abi nokia almayın dandik cihaz yapmış fiyat zaten düşecek satılmaz diyorsa olay bitmiştir kardeşim en büyük yanılgida karşındaki insana bir şey bilmiyorsun diyip aslında hiç bir şey bilmemektir

haltie

haltie

Üye
Hangi konuda Çığır açması lazım firmayı kötülemeyin adamlar yıllarıdır en iyi cihazları yapmaya çalışıyor. Hem kullanılan bütün akıllı cep telefonlarında bulunan teknolojilerin patentlerini ellerinde bulunduruyor yani diğer akıllı cep telefonlarının öncüsü Nokia. Bunun haricinde Lumia 920 yi araştır ondan sonra konuş Arc S mi çok iyi ?

- - - Eklendi - - -

Doğru nokia 45 mplik kamerası olan cihaz yaptı :D benim kullanmadigim cihaz kalmadi iş geregi yakında yine iphoneye donucem nokia hariç hepsi mükemmel zamanında yaptı en iyilerini yaptı ama geri kaldı bunu herkes diyor satışlarda ortada bunu gösteriyor zaten, iyi niyetli diye bes para etmez telefonunu alacak hali yok musterinin zamanında bizde savunduk gelişir dedik ama fos çıktı insaalah çok güzel bir cihaz yaparda verdiğimiz paraya degdi deriz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokianin cihazlari ikinci elde en az deger kaybeden telefonlar listesinde ikinci sirada. Birincinin iphone oldugunu soylemeye gerek yok sanirim. Basit olarak n8 i ilk ciktigi zaman aldim iki yila yakin kullandim ve sattim. Aliş fiyatim 1130tl satiş fiyatim 600tl. İkinci olarak sevdigim bir kardrşim var mrcommandtr can 701i ikinci elini 700tlye satmişti galiba. Gecelim şu anda ikinci el n8 ne kadar 500 civari. Peki ikinci el piyasayi uzun sure meşgul eden sgs2 ne kadar 700civari. Aslinda telefon kullanicilarini forumlardaki uyelerden ibaret saniyoruz ama Turkiye'de yilda 1.5 milyon akilli telefon satiliyor fakat en buyuk forum olan maxicepte 75bin aktif uye var. Evet nokia bir cok bilincli kullaniciya pişmanlik yaşatti ama bu fiyat olarak degil yazilim destek olarak. Şimdi yazilim destegi konusunda microsoft var ve 18 garanti verildi.

SheFy

SheFy

Üye
hala gelip konulara 920 yi kotuleyen insanlar varsa demek ki . nokia guzel.bir cihaz yapmis.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hala gelip konulara 920 yi kotuleyen insanlar varsa demek ki . nokia guzel.bir cihaz yapmis.

Tam ben de bunu yazacaktım. Benden önce yazmışsın. :oke:
Lumia 920 tanıtıldıktan sonra Windows Phone bölümüne akın başladı forumun her yerinden.
Meyve veren ağaç taşlanır derler.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979, NUD ve OttomaN TigeR
haltie

haltie

Üye
Aynen biz apple sony ajanıyız korkuyoruz nokia eski günlerine dönecek diye :D

Arkadaşlar biz tüketiciyiz ve tomarla para veriyoruz verdiğimiz paranın hakkını almamız gerek bunu fanatiklik haline getirmeye gerek yok hiç biri babamın mali değil,ben sony kullanıyorum diye dünyanın en mükemmel telefonu o olacak değil;)

NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi

Lg nın pazarda payı çok az zaten nokiadan beter olması normal yakın zamanda cekilebilir tamamen.

Çoğu marka belli başlı modellerde kampanya yapıyor bu çok olağan her modelde olmuyor yani s2 nin fiyat değişimini incele ne kadar dalgalanma var hiç bir pismanlik nokia kullanicisinin yaşadığı kadar olamaz fahiş fiyattan yari parasi etmez cihazları sattı bu konuda iphone en başarılı politikayı izliyor .

Şimdi bilip bilmeden konuşma olmayina gelirsek kısa süre öncesine kadar o sektörde çalışiyordum yani hergün degişen fiyat listeleri elime geliyordu x firması yetkilisi arayıp abi nokia almayın dandik cihaz yapmış fiyat zaten düşecek satılmaz diyorsa olay bitmiştir kardeşim en büyük yanılgida karşındaki insana bir şey bilmiyorsun diyip aslında hiç bir şey bilmemektir

Şikayetvar.com a gir o zaman ilk önce samsung bölümünün şikayetlerine sonra Nokia bölümünün şikayetlerine bak ondan sonra vbirde samsung servis kapısına git bak bakalım Ziraat bankasının emekli kuyruğu gibi sonra Nokia ile Samsung u kıyasla. Ben GSM işinde çalışıyorum Nokia müşterileri hemen hemen her zaman güncelleme şikayeti ile Samsung müşterileri arıza ile geliyor :):aha:

- - - Eklendi - - -

[/QUOTE]

İşte bilip bilmeden konuşuyorsun ben hala aktif olarak o piyasada çalışıyorum daha dün samsung türkiyeden bi eleman geldi dumur oldu kendi kendine mağazada kudurdu :) Nokia daha fazla satıyor diye o yüzden bilip bilmeden konuşma hem Nokiada hiç düşüş yok N8 1199TL den 850 TL ye düştü diye kuru gürültü yapıyorsan eşdeğeri Galaxy S unutulalı yıllar oldu :aha:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
nokia mükemmel telefonlar üretiyor. mağazasını da geliştirse iphone telefonlarını rahatlıkla geçer... iphone telefonlarının alınmasının sebeplerinden birkaçı ios ve mağazada uygulamanın fazla olması :)

NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Aynen biz apple sony ajanıyız korkuyoruz nokia eski günlerine dönecek diye :D

Arkadaşlar biz tüketiciyiz ve tomarla para veriyoruz verdiğimiz paranın hakkını almamız gerek bunu fanatiklik haline getirmeye gerek yok hiç biri babamın mali değil,ben sony kullanıyorum diye dünyanın en mükemmel telefonu o olacak değil;)

Böyle bi düşünce ile de lanet olası kılıf ekran koruyucu gibi pazarlar oluştu İphone kullanan bir sürü insan daha nasıl şarkı ve video atacağını bilmiyor. Günde yaklaşık 15 kişi para karşılığı şarkı attırmaya geliyor bu mu bilinçli tüketicilik buna sadece gülerim böyle tüketicilerde olmasa para kazanamıyacağız. Nokia yı savunmam da daha dün ekmek yediğim tekne bu gün diğerleri gibi pislemem millet dünkü günlerini çabuk unuttu. Lumia 920 nin olayı ise yiğidin hakkını yiğide atmayın cihaz mükemmel

haltie

haltie

Üye
Samsungun servislerde çok olma sebebi nokia 1 adet satarken samsung 10 adet satıyor;) yani bilmiyorum biz ve sektördeki herkes öyle satıyormuş:D ve dünya genelinde bu böyle

Dediğin kısmen doğru ama bahsettiğimiz akıllı telefonlar, samsung kötü imaji olan bir marka ama son bir yılda kırıldı bu ve akıllı telefonları normal bir cihaz kadar sıkıntı açar ekstra bir durum yok.

Zaten kimse nokia sağlam olmayan cihazlar üretmiyor da demedi.

Ya da surdan bakalım olaya ben hiç birinin savunucusu fanatiği değilim hepsi bizim üzerimizden para kazanan uluslararası firmalar o yüzden aşk yaşamıyorum hiç biriyle :)

Ben kıyasta yapmıyorum benim için hepsi aynı hangisi ihtiyacımı karşılarsa onu alırım.

Yada siz istediğiniz kadar savunun her şey ortada satış rakamları büyüme rakamları vs.

Zaten dediğim şey de nokia geçmişteki hatalarını yapmazsa ve çığır açacak bir şey yaparsa iyi olacağı hakkında idi.

Keşke güzel bir cihaz yaparda bizde kullanırız :) yoksa her yaptığına amenna dersek olmaz.

• Beğen
Tepkiler: NUD
haltie

haltie

Üye
Şikayetvar.com a gir o zaman ilk önce samsung bölümünün şikayetlerine sonra Nokia bölümünün şikayetlerine bak ondan sonra vbirde samsung servis kapısına git bak bakalım Ziraat bankasının emekli kuyruğu gibi sonra Nokia ile Samsung u kıyasla. Ben GSM işinde çalışıyorum Nokia müşterileri hemen hemen her zaman güncelleme şikayeti ile Samsung müşterileri arıza ile geliyor :):aha:

- - - Eklendi - - -

İşte bilip bilmeden konuşuyorsun ben hala aktif olarak o piyasada çalışıyorum daha dün samsung türkiyeden bi eleman geldi dumur oldu kendi kendine mağazada kudurdu :) Nokia daha fazla satıyor diye o yüzden bilip bilmeden konuşma hem Nokiada hiç düşüş yok N8 1199TL den 850 TL ye düştü diye kuru gürültü yapıyorsan eşdeğeri Galaxy S unutulalı yıllar oldu :aha:[/QUOTE]

Sen çok biliyorsun var ya hayran kaldım bilgine :D samsung gitmiş apple ile rekabet ediyor sen adama nokia satıyor dersen kudurur tabi:D çünkü rakamlar ortada ve kimse nokiadan korkmuyor sony bile daha riskli onlar için :D

Ben kisa süre önce bıraktım 1 yıl 6 ay değil yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt