Yine sira lumia ile nokia da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Keşke güzel bir cihaz yaparda bizde kullanırız :) yoksa her yaptığına amenna dersek olmaz.

Kısaca Lumia 920'nin beğenmediğin yönlerini alabilir miyiz acaba? :hmmm
Güzel cihaz tabirinden kastın nedir yada nasıl bir cihazdır tam olarak?

haltie

haltie

Üye
Kısaca Lumia 920'nin beğenmediğin yönlerini alabilir miyiz acaba? :hmmm
Güzel cihaz tabirinden kastın nedir yada nasıl bir cihazdır tam olarak?

Ben hiç incelemedim cihazı ve kotulemedim genel olarak nokianin stratejisini eleştirdim ve çok büyük değer kaybetti bunu anlatmak istedim.

Benim için önemli olan:
işletim sistemi,
Mağaza olayı uygulama desteği,
Uygulamalari stabil çalıştirip çalıştırılmaması,işlemci hızı,donanimsal kalitesi,2.el piyasası, çok fazla uzayip gider ve bu konuda en iyi cihaz suan benim kullanmadigim iphone 4s tir;)

NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Samsungun servislerde çok olma sebebi nokia 1 adet satarken samsung 10 adet satıyor;) yani bilmiyorum biz ve sektördeki herkes öyle satıyormuş:D ve dünya genelinde bu böyle

Bknz: Samsung ve Nokia 2. Çeyrek satışları Samsung 10.7 Milyon adet Nokia 10.4 Milyon adet Bilip bilmeden konuşmaya devam edşyorsun

- - - Eklendi - - -

Ben hiç incelemedim cihazı ve kotulemedim genel olarak nokianin stratejisini eleştirdim ve çok büyük değer kaybetti bunu anlatmak istedim.

Benim için önemli olan:
işletim sistemi,
Mağaza olayı uygulama desteği,
Uygulamalari stabil çalıştirip çalıştırılmaması,işlemci hızı,donanimsal kalitesi,2.el piyasası, çok fazla uzayip gider ve bu konuda en iyi cihaz suan benim kullanmadigim iphone 4s tir;)

Evet nedense hala ceptelefoncuların vitrinleride genel olarak dikkat çekmek için hala Nokia var nedense hala gelen müşteri samsung sorup almıyor ama Nokia soranlar alıyor:) hemen hemen hergün samsunh galaxy SIII soran var ama alan haftada bir ama Nokia N8 N9 varmı diyen satın alıyor ve ya hafta bazlı kırılımda daha fazla satıyor. Satışları kötü dedikleri N9 bile haftada 2 adet satış görüyor en az benim dükkanda :)

- - - Eklendi - - -

Samsungun servislerde çok olma sebebi nokia 1 adet satarken samsung 10 adet satıyor;) yani bilmiyorum biz ve sektördeki herkes öyle satıyormuş:D ve dünya genelinde bu böyle

Dediğin kısmen doğru ama bahsettiğimiz akıllı telefonlar, samsung kötü imaji olan bir marka ama son bir yılda kırıldı bu ve akıllı telefonları normal bir cihaz kadar sıkıntı açar ekstra bir durum yok.

Zaten kimse nokia sağlam olmayan cihazlar üretmiyor da demedi.

Ya da surdan bakalım olaya ben hiç birinin savunucusu fanatiği değilim hepsi bizim üzerimizden para kazanan uluslararası firmalar o yüzden aşk yaşamıyorum hiç biriyle :)

Ben kıyasta yapmıyorum benim için hepsi aynı hangisi ihtiyacımı karşılarsa onu alırım.

Yada siz istediğiniz kadar savunun her şey ortada satış rakamları büyüme rakamları vs.

Zaten dediğim şey de nokia geçmişteki hatalarını yapmazsa ve çığır açacak bir şey yaparsa iyi olacağı hakkında idi.

Keşke güzel bir cihaz yaparda bizde kullanırız :) yoksa her yaptığına amenna dersek olmaz.

Ben seninle tartışmaya girmiyorum ama gelen cihazın diğerlerin ezdiği açık

IVI-Elia

Üye
Ya bir şey sorucam.Nokia'yı WP'u kötülemekle elinize ne geçiyor.Beğenmediysen alma olsun bitsin.Biz hiç gidip Android veya iphone forumunda fanlık yapıyomuyuz.Ben Lumia 920 alıcam İnşallah.İphone 5'i hiç beğenmedim ama gidip kötülemedim.

Bir de şu söz ortalıkta geziyo:Nokia daha yeni çift çekirdekli işlemci kullanıyor.Millet yakında 10
çekirdekli telefon çıkaracak.

Siz önce S4 işlemciyi araştırın.Krait mimarisni araştırın.WP stabilitesini araştırın.Öyle konuşun.Çift çekirdekli işlemci bazı testlerde Sizin 4 çekirdekli exynos quad işlemcinizi geçiyor.Sebebi Krait mimarisi(Cortex A9+A15).İnanmıyorsanız 15 dakikalık bi araştırma yapın.

Yeter ya bıktım Nokia'yı kötüleyen Fandroid ve Apple fanlarından.Size para filan mı veriyolar ya yeter.Beğenmediğin özelliklerini yaz cihazın kötü de ama cihazı berbat bi cihaz gibi göstermeyin.Bana göre şuan en iyi telefon LUMIA 920.Ama daima Lumia cihazları olacak değil.Seneye android iyi bir sürüm ve stabilite harikası işletim sistemi çıkarır benim için en iyisi olur.Markalara bu kadar bağlanmayın iyi değil.

haltie

haltie

Üye
Kimsenin kötüledigi yada fanlik yaptığı yok arkadaşım samsung daha sağlam yapabilir sony performans iiyileştirmesi yapabilir yada apple telefona daha çok hakim olma imkanı verebilir vs vs kalkıp nokia düşmanligimi yapicam sacma namus meselesi haline getirmissiniz olayı kimsenin bişey dediği yok rahat olun biraz zorla satmadilarya kimseye bisey

Zaten tartismayalim böyle sacma bir nedenden tartismam kimseyle ama insanlar fikirlerini rahatça soylesin kimseye avukatlık yapmaya gerek yok ben seviyorum diye kimse bişeyi sevmek zorunda değil yada sen seviyorsan ben sevmek zorunda değilim ama fikirlere saygı duymak zorundayız bu ortamda başka seçenek yok

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Lumialar çıkmadan önce herkes Nokia'yı kötülüyordu."Zaten battı batacak gül gibi işletim sistemini bıraktı WP'ye geçti " v.s. şeklinde insanlar ne kadar ilginçler şimdi ise çıktığı gün alacaklar. Bu yazımı yanlış anlamayın Nokia güzel cihaz yapmış Android veya Apple fanı falan da değilim. Lumia 920 çok güzel cihaz bugüne kadar ki bütün telefonlarım Nokia'ydı şu anda Nokia ama bu saatten sonra pişman olacağımı bilsem Nokia almam. Bir kere soğudum Nokia bitti benim için.

• Beğen
Tepkiler: haltie
NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Aynı arkadaşın birtanesinin dediği gibi İphone 5 patates çıktı Windows phone ve Lumia ya ilgi arttı. Bu kez diğer kullanıcılar kendilerini yüceltmeye çalışıyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu yeterince konuşuldu ve giderek amacından sapmaya başladı.
Herkes neyi seviyor ve beğeniyorsa onu alsın.
Ancak farklı sistem kullanıcılarının forumda birbirlerinin bölümlerine girerek tahrik edici yorumlar yapması hoş değil.
Hele telefonlar bir çıksın, ihtiyacınıza göre deneyip karar verirsiniz hangisini alacağınıza.

Bence konunun :locked: olma zamanı gelmiş ama papakudiofli ne der onu bilemem.

• Beğen
Tepkiler: n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konu yeterince konuşuldu ve giderek amacından sapmaya başladı.
Herkes neyi seviyor ve beğeniyorsa onu alsın.
Ancak farklı sistem kullanıcılarının forumda birbirlerinin bölümlerine girerek tahrik edici yorumlar yapması hoş değil.
Hele telefonlar bir çıksın, ihtiyacınıza göre deneyip karar verirsiniz hangisini alacağınıza.

Bence konunun :locked: olma zamanı gelmiş ama papakudiofli ne der onu bilemem.

Bence de der ve konuyu kilitler. Butun uyelerimize degerli yorumlari icin tesekkurler. Ama konu geregi kadar tartisildi ve bundan sonrasi gereksiz ortamlara sebebiyet vercegi icin. :locked:

• Beğen
Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt