15097
Üye
lumia 920 ile yapacak umarımNokianin işi çok zor artık çığır acmasi lazım
"umarız"lumia 920 ile yapacak umarımNokianin işi çok zor artık çığır acmasi lazım
"umarız"Nokianin işi çok zor artık çığır acmasi lazım
Ben bir şey merak ediyorum şimdi bu lumia wp8 ile windows 8 in açabildigi programları falan mı acacak mesala gom player acsa harika olurdu![]()
Yapsınlar işte yapıyor yapacak değil yapsınlar önce şunu bıraksın nokia 1500 e telefon çıkarıp 5 ay sonra 800 e düşürmesin sadık müşterilerini kaybetti
[COLOR=""][SIZE=""]Daha cihazlar gelmedi ne dominesi olcak.[/SIZE][/COLOR]
Samsung farklı mı ve ya LG Sony Ericcson;
Bknz: Samsung Galaxy SIII 1999 TL Haziran ayında Ağustos ta 1499 TL
Lg Optimus Black ilk geldiğinde 1299 TL 9 Ay önce şimdi 799 TL ye almayanı dövüyorlar
Arc ilk çıktığında 1499 TL idi şimdi telefoncular 699 TL ye satmaya çalışıyorlar.
Bilip bilmeden konuşmayın...
Hangi konuda Çığır açması lazım firmayı kötülemeyin adamlar yıllarıdır en iyi cihazları yapmaya çalışıyor. Hem kullanılan bütün akıllı cep telefonlarında bulunan teknolojilerin patentlerini ellerinde bulunduruyor yani diğer akıllı cep telefonlarının öncüsü Nokia. Bunun haricinde Lumia 920 yi araştır ondan sonra konuş Arc S mi çok iyi ?
- - - Eklendi - - -
benim kullanmadigim cihaz kalmadi iş geregi yakında yine iphoneye donucem nokia hariç hepsi mükemmel zamanında yaptı en iyilerini yaptı ama geri kaldı bunu herkes diyor satışlarda ortada bunu gösteriyor zaten, iyi niyetli diye bes para etmez telefonunu alacak hali yok musterinin zamanında bizde savunduk gelişir dedik ama fos çıktı insaalah çok güzel bir cihaz yaparda verdiğimiz paraya degdi derizhala gelip konulara 920 yi kotuleyen insanlar varsa demek ki . nokia guzel.bir cihaz yapmis.

hala gelip konulara 920 yi kotuleyen insanlar varsa demek ki . nokia guzel.bir cihaz yapmis.

hala gelip konulara 920 yi kotuleyen insanlar varsa demek ki . nokia guzel.bir cihaz yapmis.

Lg nın pazarda payı çok az zaten nokiadan beter olması normal yakın zamanda cekilebilir tamamen.
Çoğu marka belli başlı modellerde kampanya yapıyor bu çok olağan her modelde olmuyor yani s2 nin fiyat değişimini incele ne kadar dalgalanma var hiç bir pismanlik nokia kullanicisinin yaşadığı kadar olamaz fahiş fiyattan yari parasi etmez cihazları sattı bu konuda iphone en başarılı politikayı izliyor .
Şimdi bilip bilmeden konuşma olmayina gelirsek kısa süre öncesine kadar o sektörde çalışiyordum yani hergün degişen fiyat listeleri elime geliyordu x firması yetkilisi arayıp abi nokia almayın dandik cihaz yapmış fiyat zaten düşecek satılmaz diyorsa olay bitmiştir kardeşim en büyük yanılgida karşındaki insana bir şey bilmiyorsun diyip aslında hiç bir şey bilmemektir

Nokia daha fazla satıyor diye o yüzden bilip bilmeden konuşma hem Nokiada hiç düşüş yok N8 1199TL den 850 TL ye düştü diye kuru gürültü yapıyorsan eşdeğeri Galaxy S unutulalı yıllar oldu 
Aynen biz apple sony ajanıyız korkuyoruz nokia eski günlerine dönecek diye
Arkadaşlar biz tüketiciyiz ve tomarla para veriyoruz verdiğimiz paranın hakkını almamız gerek bunu fanatiklik haline getirmeye gerek yok hiç biri babamın mali değil,ben sony kullanıyorum diye dünyanın en mükemmel telefonu o olacak değil![]()
ve dünya genelinde bu böyle
yoksa her yaptığına amenna dersek olmaz.Şikayetvar.com a gir o zaman ilk önce samsung bölümünün şikayetlerine sonra Nokia bölümünün şikayetlerine bak ondan sonra vbirde samsung servis kapısına git bak bakalım Ziraat bankasının emekli kuyruğu gibi sonra Nokia ile Samsung u kıyasla. Ben GSM işinde çalışıyorum Nokia müşterileri hemen hemen her zaman güncelleme şikayeti ile Samsung müşterileri arıza ile geliyor
- - - Eklendi - - -
Şimdi bilip bilmeden konuşma olmayina gelirsek kısa süre öncesine kadar o sektörde çalışiyordum yani hergün degişen fiyat listeleri elime geliyordu x firması yetkilisi arayıp abi nokia almayın dandik cihaz yapmış fiyat zaten düşecek satılmaz diyorsa olay bitmiştir kardeşim en büyük yanılgida karşındaki insana bir şey bilmiyorsun diyip aslında hiç bir şey bilmemektir
Nokia daha fazla satıyor diye o yüzden bilip bilmeden konuşma hem Nokiada hiç düşüş yok N8 1199TL den 850 TL ye düştü diye kuru gürültü yapıyorsan eşdeğeri Galaxy S unutulalı yıllar oldu
[/QUOTE]
samsung gitmiş apple ile rekabet ediyor sen adama nokia satıyor dersen kudurur tabi
çünkü rakamlar ortada ve kimse nokiadan korkmuyor sony bile daha riskli onlar için