Yerse Türkiye'de denesenize bunu ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi

Uploaded with

3M firmasının cam ürünlerinde kendini ispatlamak amaçlı otobüs duraklarındaki reklamı.

Cam o kadar sağlammış ki, bunun içindeki gerçek paraların kırılıp alınması imkansızMIŞ.

(içimden bi ses bu konuyu yanlış yere açtın diyo.... hadi hayırlısı)

• Beğen
Tepkiler: ebuş..., jejep, Onur Saka ve 5 diğerleri

fnldstntn

Üye
Bu Türkiye de olsa otobüs durağını kökten sökerler...Götürürler...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
bncede....:ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
kaldırım taslaınla bırlıkte gotururum valla

sevimrecep

sevimrecep

Üye
Türkiye'de olsa dakkasına alan talan edilip içindekiler alınır...:):):):):):)

Onur Saka

Onur Saka

Üye
o cam takılıyorda acılmıyormu ? nasıl takılıyorsa öyle acılır kırmaya gerek bile yok :D
bizim maymuncuklar var :kop::kop:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
anında indirirler :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
║█►→ØиuЯ←◄█║;2510387' Alıntı:
o cam takılıyorda acılmıyormu ? nasıl takılıyorsa öyle acılır kırmaya gerek bile yok :D
bizim maymuncuklar var :kop::kop:

onuda düşünmüşlerdir heralde...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

anında indirirler :D

bn olsam indirirm sonuçta adamlar o parayı gözden çıkarmışlar oaraya koymakla. arabamı üstüne sürerim olmadı vinç tutarım vs vs masraflarıda camı kırınca öderim

Türkiye'de olsa dakkasına alan talan edilip içindekiler alınır...:):):):):):)

bizim halkımız çok azimli durağın inşası tmmlanmadan götütürler....

Perfect!

Üye
ya anlayamdığım bişey daha niye türkiyede olsa ... sadece türkiyedemi oluyor böyle şeyler dünyanın her yerinede var öyle insanlar

'türkiyede olsa ' ya karşıyım o yüzden...

diğer taraftan adamların gerçek para koyduklarınan şüpheliyim :D

pro_

pro_

Üye
ya anlayamdığım bişey daha niye türkiyede olsa ... sadece türkiyedemi oluyor böyle şeyler dünyanın her yerinede var öyle insanlar

aynen bende şüpheliyim gerçek para olduğuna dair:D:D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

şu bir gercekkı Türkiyede cok oluyor ben anlatım bizim arkadaslar bır zarfın içine kagıt destesı kesip koydular bayagı bı kalın zarfı kapadılar ..üzerinede yazı yazdılar şu kunduraya verılecek şu kadar milyon dıye .meydanda bir banka bıraktılar..ızlemeye koyuldular
bırı geldı baktı baktı gıttı bıkac kısı gectı görmedı
sonra bı adam geldı aldı elıne ınceledı ınceledı etrafına baktı:naughty:
ceketının cebıne ındırdı:naughty:tabı eve gıdınce farketmıstır para yerıne içinde kagıt oldugunu:haha::haha:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
bnce halk olarak gözümüz aç arkadaşlar... yardım yapıluo herkeze yetecek kadar malzeme var ama millet kavga edip birbirlerini ezziyor... bn çok mecbur kalmadan girişmem öle şeylere
ama bu otobüs duraığına dalarım..nede olsa alabilirsen al gibi bi mantık düşünmüşler...

Perfect!

Üye
işte yine dediğim mesele bu olaylar sadece türkiyede olmuyor hatta çok daha fazla olan yerler var vardır..
bu yüzden burası türkiye ,türkiyede olsa ya karşıyım
onu yapan adamların suçu bu dünyanın her yerinde olsa aynısı olur iyi birine denk gelmezse

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
sdnde haklısın bn diğer ülkelerde yok demeğe çalışmadım. Konu türkiue hakkında olduğu için dedim.elbette vardır...

bu ülkeyle ilgili değil.dediğine katılıyorum insanların zihniyetiyle ilgili her yerde olabilir

pro_

pro_

Üye
işte yine dediğim mesele bu olaylar sadece türkiyede olmuyor hatta çok daha fazla olan yerler var vardır..
bu yüzden burası türkiye ,türkiyede olsa ya karşıyım
onu yapan adamların suçu bu dünyanın her yerinde olsa aynısı olur iyi birine denk gelmezse

katılıyorum kardeş...sadece türkiye de değil birçok ülkede böyle olaylar yaşanıyor...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Çok eski bir reklam, hatta bizim haberlere çıkmıştıda spiker denemişti :ehe
bizde öyle dedik ama balyoz kıramadı işte:ehe

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Oraya reklam için bunları koyanlarda Enayi değildir hanii.. Hayat bu kadar basit olsa...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt