Yepyeni sertifika alma sitesi ve yöntemi 2011 !!! Resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

AyarsızEnerji

Üye
    Konu Sahibi
yok çünkü adamlarda zaten sertifikayı symbiansigned sitesinden alıyor ..

SaGo_KaJMerR.

Üye
agzna saglik kardes yea...iki saatir oldum ha..

Silinen Üye 196312

Silinen Üye 196312

Kapalı Hesap
Devcer.zip den ikitane dosya cıkması lazım .k.ey ve .cer uzantılı

kardeş ben devcer dosyayı aldım.nasıl yapılacağını bilemiyorum.şu işi bi hallediversen çok iyi olacak.
link te aynı.

Hades92

Hades92

Üye
kardeş ben devcer dosyayı aldım.nasıl yapılacağını bilemiyorum.şu işi bi hallediversen çok iyi olacak.
link te aynı.

kards hello OX2 imzalayp gönderdim sana kur sertifikasz programları yükle

Silinen Üye 196312

Silinen Üye 196312

Kapalı Hesap
sağol kardeş eline emeğine sağlık.

----------Eklendi @ 13:10:28 ---------- Yazıldı @ 12:48:54 ----------

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
Telefonum Nokia E72 v71.004 Programı Signed Yapıp Yükledim Aşağıdaki Resimlerde Görünen Herşey Sırayla Yüklendi Ve Sonunda Son Resimde Görüldüğü Gibi Hacked Yazısı Çıktı Fakat Hala Program Yüklerken Sertifika Hatası Ve Güvenilmeyen Sağlayıcıdan Diye Hatalarla Karşılaşıyorum Başka Yapmam Gereken Bişi Varmıdır Acaba?

ayasin

Üye
Rom Patcher+ adlı uygulamada bulunan iki yamayı da etkinleştirmen gerekir. Emin olmak için şu işlemi yapın: X-plore'dan 'sys' adlı sistem klasörünün içini görebiliyorsanız, sorun hallolmuş olacaktır.

bygokhan

bygokhan

Üye
olmuyo boşa uğraşmayin bu siteler tatile cikmiş

desher

desher

Üye
Hadi bakalım İnşallah başvuruyu tarife uygun bir şekilde yaptım sonuçları paylaşırım arkadaşlar bu sertifika baya zamandır uğraştığım ve alamadığım bir hadise umarım biran önce verirler.Ancak her ne olursa olsun anlatan arkadaşım sağolasın :) o kadar uğraşılmış bir iş sonuçta:alkis:alkis

metez35

Üye
ya arkadaşlar bana yardım edermısınız ben sıteyye uye oldum, ımeımı verdim 1 gun bekledım ındırdım nereye kurucaz bunları nereye atıcaz bilen varsa lütfen yardım edin:vur:vur:vur:vur:vur:vur

Silinen Üye 196312

Silinen Üye 196312

Kapalı Hesap
ya arkadaşlar bana yardım edermısınız ben sıteyye uye oldum, ımeımı verdim 1 gun bekledım ındırdım nereye kurucaz bunları nereye atıcaz bilen varsa lütfen yardım edin:vur:vur:vur:vur:vur:vur

Ositede sana ait bir dosya olacak.Onu al ve Hades92 adlı arkadaşa gönder.O senin için hazırlayabilir.Sonra sana hazır halde gönderdikten sonra telefonuna kur.Kurduktan sonra telefonunda o proğramı göreceksin.O proğrama tıkla.Bu kadar.Proğram kendisi hepsini hallediyor.İstersen telefonunu kapa aç.

qorsan6161

Üye
sertifika hatası veriyor boşuna uğraşmayin bu site cacık

desher

desher

Üye
sertifika hatası veriyor boşuna uğraşmayin bu site cacık

çok ayıp çok cacık bile çıksa burada anlatan insanların suçu ne???:kotu::kotu::kotu::off::off:

----------Eklendi @ 05:02:28 ---------- Yazıldı @ 04:00:57 ----------

bu arada maalesef gerçekten sertifika hatası veriyor :ağlarım::ağlarım:

bveo

bveo

Üye
dosyası ölü. Ne yaptıysam olmadı. Ayrıca bu başlı başına saçmalık yüz tane adam orda sertifika istemiş adam o kadar kişiye sadece bi tane cer dosyası veriyor. Mantıksızlığı burdan belliydi zaten. Ama yine de arkadaşıma teşekkür ediyorum emek vermiş açmış konuyu..

mila

Üye
Symbiansigned sitesine o kadar imei adresini giriyor ve developer sertifikasını indiriyor. Onunlada sadece symbiansigned sitesinin izin verdiği dosyaları sertifikalandırabiliyorsunuz. Hellox 2.03 just hack gibi programları.

Hades92

Hades92

Üye
Arkadaslar ben daha yeni arkadas icin aldım sertifika calısıyor ben imzalayıp arkadasa attım kurdu demekki siz imzalıyamıyorsunuz

fatality58

Üye
arkadaslar ben nokioteca sitesinden sertifikayı aldım bundan sonraki adım nasıl kullanılacagını bılmıyorum bu sertifikanın yardımcı olursanız sevinirim .:lol:lol

rehber50

Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Nokia C7 icin sertifika alacaktım.Siteye üye oldum,fakat profilde degisiklige izin vermiyor.ne yapmalıyım,yardımlarınız icin simdiden tesekkürler

lazov2001

lazov2001

Üye
Hades92 kardeş, başvuru yaptım malum siteye. cer alınca yardımcı olur musun?

boyabatlı

boyabatlı

Üye
bende aldım olmadı hellox 2.11 de yaparsak olurmu

----------Eklendi @ 10:46:56 ---------- Yazıldı @ 10:45:49 ----------

Symbiansigned sitesine o kadar imei adresini giriyor ve developer sertifikasını indiriyor. Onunlada sadece symbiansigned sitesinin izin verdiği dosyaları sertifikalandırabiliyorsunuz. Hellox 2.03 just hack gibi programları.
bende aldım olmadı hellox 2.11 de yaparsak
olurmu

Üst Alt