Beyler bi cevap verseniz developercertificate ve developercertificate. dosyalarını napcz nasıl tele atcaz bu konularda fazla bi bilgim yok.Tel zaten hackli model 5800 lütfen yardım edermsnz???
Ben Nokia Snake uygulamasını bilgisayardan sertifikaladım, forumdaki bilgiler ışında. Sonra telefona yüklerken dedi ki "sertifika tarafından kısıtlanıyor"
Beynimden vurulmuşa döndüm![]()
öncelikle o programlari tele atmiyoruz sis editör programıyla hello Ox2 programını sertifikalandırıyorz
sis editör programını tele kurdum hello Ox2 programı çıkmadı sadece sertifika için rardan çıkan dosyalar developercertificate ve developercertificate.k e y war.Hello Ox2 yi de mi kuruyoruz tele?Kuruyosak nasıl devam etcez yardımın içn sağol şimdiden.
en iyisi sen bana devcer.zip dosyasnı [email protected] a göndr hello Ox2 imzalayıp sana linkini atym
öncelikle o programlari tele atmiyoruz sis editör programıyla hello Ox2 programını sertifikalandırıyorz

Nokia E6 hack'lenmedi. Siteden sertifikayı aldım, Helloox2 V2.11'i imzalayıp, sorunsuz bir sekilde tlf.a kurdum, ancak helloox'i calıştırdıgımda "moving installserver" yazısında takıldı, yaklaşık 20 dk.dır aynı yazı ekranda yükleniyo diyor, sonuç olumsuz![]()
arkadaşlar öyle olmasının sebebi sertifika nin sadece helloox 2 yükleme paketetini sign yapmasından kaynaklanıyor oysaki hellox yükleme paketi içerisinde program çalışacağı zaman yüklenmesi gereken esas dosyalar var ve onlarda paketli halde sertifica onları sign yapamıyor. otomatikman program çalıştığında takılıp kalıyor yani bu sertifica tam yetkili bir sertifica değil