Yepyeni sertifika alma sitesi ve yöntemi 2011 !!! Resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

xErKaNx

Üye
kardeş ben üye oldum ama imei profilin altında görünüyor. Yani herkez görüyor nasıl gizlerim birde tel modelini belirtmedim nasıl olacak yardım lütfen

xErKaNx

Üye
olmuyor dostum. Sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor.

rehber50

Üye
@Hades 92 ,arkadasım e postana dosyayı gönderdim,sertifikalandırabilirsen cok sevinirim.tesekkürler

klavuzm

klavuzm

Üye
panpa eğer sertifika gelirse Allah razı olsun.

----------Eklendi @ 21:13:07 ---------- Yazıldı @ 21:08:31 ----------

Bir açıklama yapmak istiyorum: Üye olduktan sonra mailinize gidip onay bağlantısına tıklamanız gerekmekte. sonraki işlemler şu şekilde :
5 numarada my settings yerine optizoni profilo ya
6 numarada profile yerine profilo ya tıklamanız gerekebilir. son olarak da orda yazan tarihin yaşadığınız güne denk gelmesi önemlidir. saygılar.

kayıtt

Üye
bu sertifika ile imzaladığım helloox ile e72 yi hackleyemedim. işlemler tamam diyor ama rompatcher yüklenmiyor ve x plore da sys klasörü boş görünüyor. opda yı bekleyecez artık sertifika için, oda verirse.

xnomadx

xnomadx

Üye
IMEI Numarasını vermek ne kadar sağlıklı?

birolak

Üye
siteye giriliyor arkadaşlar sertifika talebinde bulundum bekliyorum

eisenhiem

Üye
e71 moving install server da takiliyor.

123fatih

Üye
verdıgınz ımeı numaraları baska telefonlara klonlanıyor...cok hata edıyonuz..

miroctas

Üye
imei numaralarmzi herkes mi goruyor yoksa sadece biz ve yoneticiler mi?

mstf_l

mstf_l

Üye
sadece sen ve yoneticiler

miroctas

Üye
okey sağoll

berkkaralar

Üye
beyler ben daha farklı bi sorun yaşadım proyu yükledim program versiyonu 2.11 yüklendi çalıştırdığımda işlemi yaptı otomatik kapandı program, ama rootsign falan ortalıkta yok x-ploreden girdim C:/ de sis dosyalarını yüklemeye çalıştım sertifika hatası verdi yani Nokioteca tam düşünmemiş sanırım, Picodrive oyunlarına devam artık :D, merak ettiiğim başkalarının telleri nasıl hacklendi , yardım istiyorum ama :)

telefon modelim N96

berkkaralar

Üye
varmı yardım edicek bi allahın kulu

miroctas

Üye
evet buradan sertıfıka verıldı. (cer ve dosyası) sımdı bu sertıfıkalarla sertıfıka hatası veren programları helloox ıle sertıfıkalayabılır mıyım? Ya da hıc bır ıslem yapmadan yuklesem programı,yuklenır mı hıc bı hata vermeden?

berkkaralar

Üye
yardım almak için illa yeni üyemi olmamız gerekiyor

eragon1599

Üye
evet buradan sertıfıka verıldı. (cer ve dosyası) sımdı bu sertıfıkalarla sertıfıka hatası veren programları helloox ıle sertıfıkalayabılır mıyım? Ya da hıc bır ıslem yapmadan yuklesem programı,yuklenır mı hıc bı hata vermeden?
sadece halloxu sertifikalaman yetiyo halloxu sertifikalayıp yukeldıkden sonra hiç bir program sertifika hatası vermez

forumdan bende aldım yeni 3-4 saat içinde geldi sertifika tel hacklendi herşey tamam paylaşım için saol

Üst Alt