Yepyeni sertifika alma sitesi ve yöntemi 2011 !!! Resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

garppit

Üye
n96 mın yazılımını güncelledikten sonra kamerayı actıgımda "özellik desteklenmiyor" diye bir yazı cıkmaya basladı :ağlarım: nette baya gezindim sorunu cözmek için birsürü yöntem anlatılmış cogunu denedim ama hala aynı sorun :ağlarım: üzerine birde sertifika sorunu cıktı şimdi bu nokioteca ya msj attım bende sertifika istedim bu forumda yazanlar ışıgında bekliyorum hades92 arkadaşın yardımıyla umarım cozerim sertifika sorunu kameradan gectim çünkü artık sertifika hallolsun dahada bişey istemiyorum...

----------Eklendi @ 17:27:46 ---------- Yazıldı @ 15:59:18 ----------

olmadı yüklenemedi sertifika tarafından kısıtlanıyor dedi :(

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
Peki o konuda sertifika isteği yapan herkese sayfanın sonunda aşağıdaki gibi yerde yer alan devcert içindemi toplu cer ve keymi veriyor yoksa herkese ayrı ayrımı veriyor ? Syfanın sonundaki devcert.rar içinde o konuda istek yapan herkesin aynı kullanacağı cer ve keymi var acaba?

Attached File(s)

• (5.61K)
    Number of downloads: 329

garppit

Üye
evet dosrum ortak veriyor

Hades92

Hades92

Üye
Arkadaslar indirdiginiz devcer.zip dosyasnı [email protected] a gönderin gönderirken pm atmayı unutmayın

murat_ilbars

Üye
bende serfitikayı indirir indirmez sana gödercektim hades kardeş |-) ne yapıcaz ya|-)

Hades92

Hades92

Üye
İmzalayamayan arkadaşları bekliyoru

muratsim67

Üye
kardeş my profile yazan bi yer var ama orda boyle imei yazan bi kutucuk yok. facebook profili gibi gösteriyo hem oyle bi form da yok

----------Eklendi @ 23:20:37 ---------- Yazıldı @ 23:00:52 ----------

TAMAM buldum ama ben bi tane sertifikja indirdim.. sadece uzantılı dosya var bi tane daha var ama onujn uzantısı belli değil cer uzantılı olan o mu uzantısı yokta sordum

Hades92

Hades92

Üye
Kards sen devcer.zip i sancak_karaman95@hotmail e at

çoban26

Üye
Arkadaş yarın gelsin sertifikam sana göndereceğim o kadar okudum araştırdım bir türlü şu işi beceremedim.Halledersen çok sevinirim arkadaşım..

bylincol90

Üye
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sagolllllllllllllllllllllllllllllllllll

Hades92

Hades92

Üye
Arkadaslar teli hackliyemiyenleri bekliyorum devcer.zip dosyasını aldıktan sonra bana atın

1144

Üye
Şu forumda o kadar sertifika alma yöntemleri, programları vs. gördüm Ama gördüklerimin içinde en iyisi bu. Eline emeğine sağlık. Yalnız bi sorum olacak. Bu aldığımız sertifika sonsuza dek geçerli mi??

Hades92

Hades92

Üye
Şu forumda o kadar sertifika alma yöntemleri, programları vs. gördüm Ama gördüklerimin içinde en iyisi bu. Eline emeğine sağlık. Yalnız bi sorum olacak. Bu aldığımız sertifika sonsuza dek geçerli mi??

evet bu sertifikayla hello Ox2 sertifikalandıryorsun ve sonsuza dek hackli kalıyor

muratsim67

Üye
güvenlik sertifikası nın uzantısı yok niye yazmıyo diğerinde uzantısı var tamam, ama cer uzantılı neden değil, imza programları görürmü onu

Hades92

Hades92

Üye
Devcer.zip den ikitane dosya cıkması lazım .k.ey ve .cer uzantılı

denhal2007

Üye
Teşekkürler kardeşm emeğe saygı ben şimdi kayıt oldum bakalım ne zaman ne kadar bekleyecem size bilgi veririm.saygılar

WanteD_232

WanteD_232

Üye
Teşekkürler , denedim yarın bekleyecez sonucu :good:
bu arada sol altta dil seçimi varmış , ingilizce mevcut:oke:

Hades92

Hades92

Üye
Arkaslar eger yapamssanız bana haber verin

AyarsızEnerji

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar HelloOx2 nin Düzgün Çalıştığı Telefon Markaları Orjinal Sitesinden görebilirsiniz. aşağıda verdiğim linkteki adresten bu bilgiye ulaşabilirsiniz. Benim telefonuma uyumlu değil malesef :hmmm

Phone Model bölümünden Telefon modellerine bakabilirsiniz !!

kalkan3434

Üye
Maxicep'in neden böyle bir hizmeti yok?!

Üst Alt