Yepyeni sertifika alma sitesi ve yöntemi 2011 !!! Resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

onbası46

onbası46

Üye
eyvallah kardeş sayende oldu bu iş Hacked phone!:) telefon n86 8mp

efsanemckb

Üye
N97 için sertifika istedim geldi ama hellox de moving install server da takılıp kalıyo, yapabilen varsa nasıl yaptığını söylermi acaba?

SleepYou54

Üye
KArdeş Dün Siteye Üye Oldum Yolladım İstek Şimdi Siteye Girmiyor [h=1]Hata! Google Chrome sitesine bağlanamadı[/h]
Böle Hata Veriyo Bendeki Şans Varya :D:D

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
arkadaşlar bu işlemi başarıyla yaptım. enne91 in verdiği dosyayı ekledim. sonra ne yapmam gerekiyor. telefona atıp çalıştırmam mı gerekir . 5800 ı yeni aldığım için daha acemiyim. yardım ederseniz sevinirim:)

twinmos67

Üye
paylaşm için tsklr

taha394

taha394

Üye
kardeşim yaptım ama çalışmadı gerçi benim telefondan kaynaklanıyor olabilir e72 ler hep sorun ya

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
Moving İnstallserver... kısmında kalıyor ve ilerlemiyor...

çözüm ?

cobane

cobane

Üye
n79 da yapan varmı acaba yaa?

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
arkadaşlar bu işlemi başarıyla yaptım. enne91 in verdiği dosyayı ekledim. sonra ne yapmam gerekiyor. telefona atıp çalıştırmam mı gerekir . 5800 ı yeni aldığım için daha acemiyim. yardım ederseniz sevinirim

waycell

waycell

Üye
evet benim e72 de olmadı takılmalar için çözüm teli kapatıp açın

deadlydesire

deadlydesire

Üye
helloOX2 hhakkında bilgilendirebilir misinz nerden bulabilirim?

estorak

estorak

Üye
millet androidine istediğini yüklesn biz de sertifika arayalım bu hiç adil değil Nokia :)

sezer9314

Üye
usta just hack it sertifilasak yeter aldıgımız bu sertifikayla sadece hellox degil binpda signal sis lede alınan bu sertıfıkayla imzalamak gayat münkün bence saygılar

----------Eklendi @ 16:19:56 ---------- Yazıldı @ 16:17:19 ----------

cevap yazarsa arkadaslar mobil hack üzerine sohede hazırım s603 rn sertifika vermiyor opda da aynı sekilde koca dünyada bu ransız sitesinden baska sertifika veren yokkkkkk mu kahretsin nokiya

----------Eklendi @ 16:20:43 ---------- Yazıldı @ 16:19:56 ----------

ransız yazmısım fransız dycegime =)

----------Eklendi @ 17:55:16 ---------- Yazıldı @ 16:20:43 ----------

usta basvuru yaptım sertifikamız mesajı attıgımız sayfada mı yoksa en son sayfadaı olcak aldın mı sen

sezer9314

Üye
arkadaslar verdikleri sertifika hicbir programı imzalamıyor bence sadece bir site reklamydı rkadsa tesekkürler o siteden aldıgım sertifikaları binpda singnal sisle imzaladım ve letfup cer ve keyle o bile yemedi helooox izalamıyor inanmayanlar 1 gün beklesin alsınlar imzalasınlar tele atsınlar cidden yemiyor telefnum 5800 v52 benim tellde zaten hellox ise yaramıyodu ama bn baska proları imzalamak icin aldım ama ama aması dieksinizzzzzzzzzzz hibir programı yemedi osertifikalar baska imei nmarasına aldım n95 hac edilebili oda yemedi yani sahtekar bi site orası ama arkadasa tesekkürler cabalamıs uut olmustu bnm icin hoscakalın

mstf_l

mstf_l

Üye
arkadaslar verdikleri sertifika hicbir programı imzalamıyor bence sadece bir site reklamydı rkadsa tesekkürler o siteden aldıgım sertifikaları binpda singnal sisle imzaladım ve letfup cer ve keyle o bile yemedi helooox izalamıyor inanmayanlar 1 gün beklesin alsınlar imzalasınlar tele atsınlar cidden yemiyor telefnum 5800 v52 benim tellde zaten hellox ise yaramıyodu ama bn baska proları imzalamak icin aldım ama ama aması dieksinizzzzzzzzzzz hibir programı yemedi osertifikalar baska imei nmarasına aldım n95 hac edilebili oda yemedi yani sahtekar bi site orası ama arkadasa tesekkürler cabalamıs uut olmustu bnm icin hoscakalın
Zaten adam helloox dan baska program imzalamaz diyor sen daha ne diyon hem bak kac kisi ise yaradı demis sende ise yaramadıysa bu sitenin ise yaramadıgını gostermez

caurlos_01

Üye
arkadaşlar benim c5-00 son sürümünü 0.71 hellox2.11 ile hackleyebilir miyim?

afrit2004

Üye
Dün ben de sertifikamı aldım. Ancak bir yerlerde hata yaptım sanırım. HelloOX'i imzaladım fakat kurulmadı. Sağolsun Hades92 kardeşim yardımcı oldu. Allah razı olsun. Şükür ki artık benim de N79'um hacklendi. Her uygulama kuruluyor (((:

reytan

reytan

Üye
süpersin:oke:

galler91

galler91

Üye
benim X3-00 da sertifika sorunu var bu işe yararmı ya :/

camkinoss

Üye
arkadaşlar 1 gün bekledim nokıateca dan hala sertifikam gelmedi acaba biyerlerde hata mı yaptım :hih:

----------Eklendi @ 20:58:31 ---------- Yazıldı @ 20:11:15 ----------

arkadaşlar acele etmişim sertifikamı aldım ama nasıl yüklencek bilmiyrm

Üst Alt