Yeni Tema Açıklama / Yorumlar - 19 Şubat 2012 - Tek Başlık

Sponsorlu Bağlantılar

время

время

Üye
Oldukça güzel olmuş. Ancak arkadaşların dediği gibi yan kenarlara ya renk ayarlanmalı yada göz almayan reklam koyulmalı. Geri kalan yerler çok hoş.. Elinize sağlık...

anılbaran

anılbaran

Üye
bir tek mobil tema kaldı . Oda 2 ay sonra gelcek sanırsam oda oldumu :maxicep: dan başka bişi istemeyiz :)

SalihByk

SalihByk

Üye
Aynen cok guzel bi tema ama forum arkaplana guzel ve gozü yormayan bi renk veya resim guzel gider diye düşünüyorum =)

DarylDixon

DarylDixon

Üye
hayırlı olsun yeni tema gerkesin dediği gibi bencede arka plandan gözü yormayan bir renk kullanılsaymışş iyi olurmuş kenardaki boşluklar gözümü aldı :)Onun dışında teme çok hoş ve güzel

yakup_281

yakup_281

Üye
yeni tema dehşet

ibrother

ibrother

Üye
rutbeler eskisi gibi olsun yada daha şık.

India

India

Üye
bu temaya eski rütbeler olmaz böyle iyi

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Ben çok beğendim, hayırlı uğurlu olsun.

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadaşlar değişecek dendi zaten, rütbe konusunu uzatmaya gerek olduğunu zannetmiyorum :hmmm

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
şuan mobil değilim baktım pcden cok begendım :D temada profıl özellıklerı görüntüsü de..albay rütbemı sevmedım sadece
en kısa zamanda rütbe atlıycam .d
adminlerin daha hoş durmus
ozan kendıne özel yaptırdı galıba ,onlar daha güzel durmus:ehe

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve OğuzcanAbi
'h716043'

'h716043'

Üye
kenar boşluğu çok o yuzden bazı yerlerde yazılar ufak kalmış yaştan dolayı gözler fazla görmüyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
eski tema daha iyiydi :( (bkz: eski köye yeni adet getirmek)

asigsasi

asigsasi

Üye
birde beğen butonu görünür olsa tadından yenmez ozan bey görünür olsun görünür olsun görünür olsun birşeyi 40 kere söylersen olurmuş :D :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben beğendim hoş olmuş elinize sağlık.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Tüm yorumları tek tek okudum. Öncelikle emeği geçen herkesin emeğine gönlüne sağlık çokta şık olmuş yeni tema hayırlı olsun.
Ancak diğer arkadaşların da söylediği gibi renk seçimi biraz uyumsuz olmuş. Ama fazla değil sadece biraz. Bunlara ek olarak bu temaya uygun olabilecek şekilde daha farklı daha şık daha asil duran rütbeler yapılmalıymış. Nasıl desem sanki forum daha yeni açılmış gibi görünüyor bu rütbelerle. Daha yeni açılmıştan kastım daha yolun başındayız geliştirilecektir dercesine :) Tekrar bunlara ek olarak Alıntı ile Cevapla, Cevapla butonları falan da çocuksu olmuş açıkçası. Yeni logoya bayıldım ama :) Eleştirmiş gibi oldum ama içimde kalsın istemedim :D

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR
mstf_l

mstf_l

Üye
Tüm yorumları tek tek okudum. Öncelikle emeği geçen herkesin emeğine gönlüne sağlık çokta şık olmuş yeni tema hayırlı olsun.
Ancak diğer arkadaşların da söylediği gibi renk seçimi biraz uyumsuz olmuş. Ama fazla değil sadece biraz. Bunlara ek olarak bu temaya uygun olabilecek şekilde daha farklı daha şık daha asil duran rütbeler yapılmalıymış. Nasıl desem sanki forum daha yeni açılmış gibi görünüyor bu rütbelerle. Daha yeni açılmıştan kastım daha yolun başındayız geliştirilecektir dercesine :) Tekrar bunlara ek olarak Alıntı ile Cevapla, Cevapla butonları falan da çocuksu olmuş açıkçası. Yeni logoya bayıldım ama :) Eleştirmiş gibi oldum ama içimde kalsın istemedim :D

Aynen anlatmak istediklerim iste

Daha yeni acılmış acemi gelecegi olmayan bir forum gibi duruyor

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD
Consul9

Consul9

Üye
Forumun suaN ki rütbeleri bence sundan kötü o madalyonlar böyle cok belli.Hani oluruma oyun birincilikleri işte onun gibi bir şey olmuş.Yani internette baktım mesela bir model var rütbelerin yanında küçük resimler var bunun forumumuza uygulanabilmesi icin daha geliştirilmesi lazım..Bir tane daha var şahsi olarak hoşuma giden hem bu temaya da bence cok yakışır Bunun dısında yeni Tema iyi olmuş böylece portalın kullanimi da artar.Bosluk falan ufak sorunlar halledilecektir diye düşünüyorum :oke:

asigsasi

asigsasi

Üye
buda fena değil