Yeni Tema Açıklama / Yorumlar - 19 Şubat 2012 - Tek Başlık

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Gereksizlere atılan mesajlar yeni mesajlar bölümünde gözüküyor :hmmm

u_cosar

u_cosar

Üye
yeni temamız sitemize hayırlı olsun güzel olmuş

Revengeful

Emekli Yönetici
Tema geldikten sonra olduğu için buraya yazmaya uygun gördüm :oke:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arama kısmı düzeltildi bunlar ufak düzenlemeler

Tema konusunda ise ortak görüş şu ana kadar "güzel ve başarılı" yorumu, ancak rütbelerin değişebilecegi yönünde ...

Dikkate alacağız arkadaslar.

• Beğen
Tepkiler: Nextman, Navy Blue ve Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici

Bir moderatör olarak bunu burada değil size özel sayfada veya direk admine söylemeniz gerekmezmi :)
Zaten şuan PM yağmuru oluyordur. Ben şimdiden 2 tane attım bile. Acil bir durum olmadığı için pm'e gerek yok

spy ghost

spy ghost

Üye
şaşırdım ilk giriş yaparken eskiden giriş yap komutu verince aşağı doğru açılırdı şimdi direkt sayfa aşağı iniyor değişik olmuş ve smileler de deneme yaptım saniyelik oranla geç yükleniyor tabi beyazlık ayrı bir konu bu arada yönetim konuyu takip ediyor ayrıca teşekkürler :maxicep:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yenilikler her zaman güzeldir arkadaşlar ... Her güzelin bir kusuru olurmuş ...:)
Maxicep adına hayırlı ve uğurlu olsun diyorum .:oke:

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Herşey çok güzel :maxicep:

Bir de webmaster geçmişim var o yönden bakıyorum. Eksikleri olabilir, mesela forumun arkaplanına doku resmi verilebilir. Hani küçük bir resim ekleniyor, doku gibi heryere yayılıyor. Güzel birşey ortaya çıkıyor.

Bir öneri :oke:

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Symbianist

Symbianist

Üye
Genel anlamda güzel olmuş. Tabi arkadaşlar belirtmiş rütbe kısmını. Benim diyeceğim mobil görünümünün biraz daha profesyonelleştirilmesinin güzel olacağı. Mesela beğen butonu ve üyelerin sadece isimlerinin değil diğer bilgilerinin de yer aldığı bir konu sayfası olabilir.

futbol123

futbol123

Üye
hiç beğenmedim çok kötü olmuş

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Güzel olmuş, hayırlı olsun.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
güzel olmuş elinize sağlık sanırım arka planın beyaz olması profillerin ise bir renk cümbüşü içerisinde olması çok sıra dışı ve olumsuz bir etki oluşturuyor gibi bu da daha yeni olduğu için bir süre sonra alışılır ben beğendim emeği geçenlere teşekkürler

Symbianist

Symbianist

Üye
Ucweb yeni Pc görünümünü açamıyor nedense.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun yeni temamız. Tabiki eksiklikler vardır ve bu çoğunluğa göre düzeltilecektir inşallah.

asigsasi

asigsasi

Üye
herkez beğen butonundan şikayetçi fakat siz birşey yapmıyorsunuz
Bu arada yeni tema güzel fakat renk seçimleri kötü

mstf_l

mstf_l

Üye
yeni tema güzel ama ritbeler kötü eskiler gibi her ileri rütbede koyulaşan bir yapı olsa iyi olur :)

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
beyaz font gözlerı yoruyor ayrıca hepımız şarj konusundan şikayetçıyiz daha koyu bir tema olabılır veya bord da tema seçeneklerı arttırılabilir günümüzün çogunluğunu burda geçiriyoruz sonuçta şarjdan da tasarruf etmiş oluruz.SAYGILAR