Yeni Tema Açıklama / Yorumlar - 19 Şubat 2012 - Tek Başlık

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayır arkadaşlar böyle birşey yok, tablet pc ve cep telefonları için mobil websitemiz zaten yapım aşamasında Bu ana sayfamızla aynı olması amaçlı forum temamız, hiçbirşey düşünülmedi tekrar ve son kez söylüyorum bu PC teması !!! (chrome, firefox pc, safari pc, internet explorer, opera pc )
Frefox ile de girsem böyle,ie9 ile de,sağ taraf da bazı yazılar yarım çıkıyor..sorun nedir acaba,bu sorunu yaşayan başkası oldumu acaba

Jetlak

Üye
temayı yapan arkadaşın sitesinde çok önceden görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti canlı görünce daha da güzel geldi ayrıca temanın fixed olması bence daha iyi olmuş geniş temalar çok itici geliyor özellikle tabletlerde fixed daha iyi bir görünüm veriyor bana göre, hatta tablet için ayrı tema yapılmasına bile gerek yok gibi

[Cenk]

[Cenk]

Üye
tema harika :)

NobLe

NobLe

Üye
Teşekkürler

jigsaw_54

Üye
çok çok iyi olmuş şahsen beğendim :D :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
emeği geçenlerin eline sağlık teşekkürler
ben eski temaya çok alışmıştım umarım buna da alışırız
yanlardaki boşluklardan çok şikayet oldum sanırım şikayetçi olanların hepsi geniş ekran monitör kullanıyorlar ve ufak bir çözüm olarak sayfaya hafif bir zoom yapmalarını önerebilirim yandaki boşluklardan kurtulacaklardır ve yazılar da yeterince büyüyecektir

asıl benim dikkatimi çeken ve rahatsız olduğum konu ise eski temada sabah maxicep e birkez üye girişi yapardım ve tüm gün istediğim gibi dolaşır mesaj yazardım şimdi ise ara ara çıkış yapıyor beni hatırla da desem çıkış yapıyor bir süre sonra nedendir halen anlayamadım çerezlerle ilgili bir düzenleme mi yapıldı acaba?

asigsasi

asigsasi

Üye
bende öyle bir sorun yok

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
emeği geçenlerin eline sağlık teşekkürler
ben eski temaya çok alışmıştım umarım buna da alışırız
yanlardaki boşluklardan çok şikayet oldum sanırım şikayetçi olanların hepsi geniş ekran monitör kullanıyorlar ve ufak bir çözüm olarak sayfaya hafif bir zoom yapmalarını önerebilirim yandaki boşluklardan kurtulacaklardır ve yazılar da yeterince büyüyecektir

asıl benim dikkatimi çeken ve rahatsız olduğum konu ise eski temada sabah maxicep e birkez üye girişi yapardım ve tüm gün istediğim gibi dolaşır mesaj yazardım şimdi ise ara ara çıkış yapıyor beni hatırla da desem çıkış yapıyor bir süre sonra nedendir halen anlayamadım çerezlerle ilgili bir düzenleme mi yapıldı acaba?

Herhangi bir çerkez problemi yok. İlk gün girdiğimden bu yana sitede giriş yapmış durumdayim

asigsasi

asigsasi

Üye
ozan ne oldu rütbe ve beğeni butonu işi çalışma varmı

hasisa

hasisa

Üye
herkese selam şimdi diyeceksinizki hoş geldin, nerelerdeydin, ben aranızda idim ama giriş yapmıyordum
tema konusuna gelince güzel olmuş ama benim bir sorunum var. o kadar site geziyorum buraya gelince neredeyse pc donacak gibi oluyor sorun bende olsa diğer siteleri gezemem sorun sitede olsa şikayet olurdu anlamadım gitti
patron bu işe bi el atar herhalde

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Hangi sayfada yaşıyorsunuz bu sorunları ?

hasisa

hasisa

Üye
kusura bakma yeni gördüm
genelde sitenin her yerinde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kusura bakma yeni gördüm
genelde sitenin her yerinde

reklamrın çok olmasından kaynaklanıyor olabilir bana da oluyor bazen emin olun telefondan 3g ile baglandıgımda pc den daha hızlı dolaşıyorum forumu bu yüzden pc den link falan vermem gerektiginde giriyorum baska zamanlarda pc olmasına ragmen mobil giriyorum