Yeni Tema Açıklama / Yorumlar - 19 Şubat 2012 - Tek Başlık

Sponsorlu Bağlantılar

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
Güzel olmuş :)

'Patron

'Patron

Üye
Biraz tuhaf geldi ama alışmak uzun sürmez gibi

WebStyle

WebStyle

Üye
Sanırım eski tema düzenlenmiş ancak keşke diğer eski tema da xml olarak yüklenmiş olsaydı seçme şansımız olurdu. Temayı pek beğenmedim çok göz yoruyor..

ibrother

ibrother

Üye
maxicep e neden face gibi sohbet eki yok olsa süper olck.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Sanki çok çocuksu olmuş,Rütbelerde çok basit olmuş.Sanki alıntıymış gibi(yanlış anlamayın basit olduğu için dedim eskisi çok iyiydi)Yani Üsteğmen Binbaşından üstünmüş gibi gözüküyor :D

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Eski tema silik duruyordu bu daha güzel olmuş, ancak ana sayfada harfler çok küçük duruyor, biraz büyütülse daha iyi olur. Forumdan çıkış yerini göremedim, bende mi sorun var yoksa çıkış başka yerden mi?

asigsasi

asigsasi

Üye
Sanki çok çocuksu olmuş,Rütbelerde çok basit olmuş.Sanki alıntıymış gibi(yanlış anlamayın basit olduğu için dedim eskisi çok iyiydi)Yani Üsteğmen Binbaşından üstünmüş gibi gözüküyor :D

arkadaşım yanlış anlama fakat yazı tipin yüzünden yazdığın yazı pek okunmuyor :hmmm:dry::kotu:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi

Arkadaslar rütbenin rengine göre veya madalyasına göre mü üstünlüğünü anlayacaksınız anlamadım o zaman rütbenin içine hiçbirşey yazmazdık ? Onbaşı yazan rütbe, Binbaşı dan daha mı üst olacak yani ? Yazıları okuyabiliyor olduktan sonra rütbeler çözümlü diye düşünüyorum yani General daha sönük Onbaşı daha güzel geliyor olabilir ama yazıları okuyarak rütbeyi şekillendirmelisiniz gözünüzde.

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Gayet güzel olmuş.. :oke:

'h716043'

'h716043'

Üye
Eski tema silik duruyordu bu daha güzel olmuş, ancak ana sayfada harfler çok küçük duruyor, biraz büyütülse daha iyi olur. Forumdan çıkış yerini göremedim, bende mi sorun var yoksa çıkış başka yerden mi?

Profiliniz yazan yere tıkla çıkış yazısı çıkar

phasan

phasan

Üye
evet temada çok beyazlık var yinede karar sizin

----------Eklendi @ 13:49:28 ---------- Yazıldı @ 13:45:09 ----------

----------Eklendi @ 13:49:50 ---------- Yazıldı @ 13:49:28 ----------

kenarlarda çok boşluk var

----------Eklendi @ 13:50:32 ---------- Yazıldı @ 13:49:50 ----------

sanki tablet yada mini netbooklar için yapılmış

admınler tabl.et yada mını notbooklar dusunmus

greenmile

greenmile

Üye
teşekkürler

Consul9

Consul9

Üye
Arkadaslar rütbenin rengine göre veya madalyasına göre mü üstünlüğünü anlayacaksınız anlamadım o zaman rütbenin içine hiçbirşey yazmazdık ? Onbaşı yazan rütbe, Binbaşı dan daha mı üst olacak yani ? Yazıları okuyabiliyor olduktan sonra rütbeler çözümlü diye düşünüyorum yani General daha sönük Onbaşı daha güzel geliyor olabilir ama yazıları okuyarak rütbeyi şekillendirmelisiniz gözünüzde.

Bizim sıkıntımız aylardır yıllardır beklenen tema rütbe vb. daha kaliteli bekliyorduk.Beklenti büyüktü.Yani benim bu alanla ilgim yok ama basit bir web tasarımcısı dahi bu rütbeleri hazirlayabilir gibime geliyor.Be bileyim söyle rütbelerin solunda o eski maxicep yüzü falan olabilirdi.Ama bilmiyorum belki de yapılması cok zordur.Ama mesela öyle belli madalyonlar yerine .Mesela onbaşının madalyonun ici boş olur .Cavusun ici boş 2 madalyon ne bileyim üsteğmen gümüş madalyon binbaşı yarbay albay altın tug general falanda altın madalyon dısı kıvrımli veya kurdele farklı.Rutbe arkalarına da sabit veya desenli aynı renkler.Mesela yüzbaşıdan binbaşına geldin mı sanki farklı bir foruma geciyorsun veya usteğmen falan da.Simdi yeşil neree mor nere.

TheMadness

TheMadness

Üye
Rütbeler temaya uyumsuz arkaplan siyah olsa daha güzel olabilirdi ve rütbelerdeki yıldızlar uyumsuz olmuş.

asigsasi

asigsasi

Üye
burada üyelerin değil admin lerin dediği olur arkadaşlar boşuna kendinizi zorlamayın yapacak birşey yok

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
burada üyelerin değil admin lerin dediği olur arkadaşlar boşuna kendinizi zorlamayın yapacak birşey yok
öyle olmadığını burada biraz vakit geçiren arkadaşlar zaten biliyor ama site senin olsaydı senin gibi bir üyeyi dinlermiydin o da ayrı bir konu

Revengeful

Emekli Yönetici
Öyle bir şey yok. Üyeler rahatsız olmasın diye reklamların bir kısmı kaldırıldı. Kaldırılmasaydı daha çok para kazanılacaktı. Öncelik üyeler. Fazla abartılı isteklerde bulunulmadığı sürece tabi..

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nıye öyle diyorsunkı arkadaşım abartılı şeylere bende karşıyım ama çogunluk ne isterse o şekilde olur.yönetici OZAN arkadaşında dedigı gibi çogunlugun önerileri dikkate alınır bencede

Revengeful

Emekli Yönetici
nıye öyle diyorsunkı arkadaşım abartılı şeylere bende karşıyım ama çogunluk ne isterse o şekilde olur.yönetici OZAN arkadaşında dedigı gibi çogunlugun önerileri dikkate alınır bencede
Abartı derken neleri kastettiğimi bir düşün bakalım :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
düşùndüm arkadaşım bende çoğunluk diyorum zaten