Sanki çok çocuksu olmuş,Rütbelerde çok basit olmuş.Sanki alıntıymış gibi(yanlış anlamayın basit olduğu için dedim eskisi çok iyiydi)Yani Üsteğmen Binbaşından üstünmüş gibi gözüküyor![]()

Sanki çok çocuksu olmuş,Rütbelerde çok basit olmuş.Sanki alıntıymış gibi(yanlış anlamayın basit olduğu için dedim eskisi çok iyiydi)Yani Üsteğmen Binbaşından üstünmüş gibi gözüküyor![]()
Eski tema silik duruyordu bu daha güzel olmuş, ancak ana sayfada harfler çok küçük duruyor, biraz büyütülse daha iyi olur. Forumdan çıkış yerini göremedim, bende mi sorun var yoksa çıkış başka yerden mi?
evet temada çok beyazlık var yinede karar sizin
----------Eklendi @ 13:49:28 ---------- Yazıldı @ 13:45:09 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 13:49:50 ---------- Yazıldı @ 13:49:28 ----------
kenarlarda çok boşluk var
----------Eklendi @ 13:50:32 ---------- Yazıldı @ 13:49:50 ----------
sanki tablet yada mini netbooklar için yapılmış
Arkadaslar rütbenin rengine göre veya madalyasına göre mü üstünlüğünü anlayacaksınız anlamadım o zaman rütbenin içine hiçbirşey yazmazdık ? Onbaşı yazan rütbe, Binbaşı dan daha mı üst olacak yani ? Yazıları okuyabiliyor olduktan sonra rütbeler çözümlü diye düşünüyorum yani General daha sönük Onbaşı daha güzel geliyor olabilir ama yazıları okuyarak rütbeyi şekillendirmelisiniz gözünüzde.
öyle olmadığını burada biraz vakit geçiren arkadaşlar zaten biliyor ama site senin olsaydı senin gibi bir üyeyi dinlermiydin o da ayrı bir konuburada üyelerin değil admin lerin dediği olur arkadaşlar boşuna kendinizi zorlamayın yapacak birşey yok
Öyle bir şey yok. Üyeler rahatsız olmasın diye reklamların bir kısmı kaldırıldı. Kaldırılmasaydı daha çok para kazanılacaktı. Öncelik üyeler. Fazla abartılı isteklerde bulunulmadığı sürece tabi..burada üyelerin değil admin lerin dediği olur arkadaşlar boşuna kendinizi zorlamayın yapacak birşey yok
Abartı derken neleri kastettiğimi bir düşün bakalımnıye öyle diyorsunkı arkadaşım abartılı şeylere bende karşıyım ama çogunluk ne isterse o şekilde olur.yönetici OZAN arkadaşında dedigı gibi çogunlugun önerileri dikkate alınır bencede