Yeni telefon alacağım fikirlerinizi bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enaa_881

enaa_881

Üye
al kardeşim şimdiden hayırlı olsun bende oradan almıştım 5 ay önce falan

Astrosman

Astrosman

Üye
al kardeşim şimdiden hayırlı olsun bende oradan almıştım 5 ay önce falan

sitede kapıda ödeme var.. Site güvenilir di mi? Kaç günde gelir kargo? Ayrıca kargoyu hangi firma ile yolluyorlar kardeşim..,?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş bunu daha önce bi arkadaş sormuştu forumda onda daha önce yanlış hatırlamıyorsan nokinın bi teli vardı ve tüplü televizyona bi kabloyla bağladığını söylemişti android telefonumu( telefon yanlış hatırlamıyorsam S2 ydi) bağlasam çalışırmı diye sormuştu ama deneyip denemediği hakkında bi bilgim yok belki gerekli aparatla çalışır

---------- Eklendi @ 01:28:48 ---------- Yazıldı @ 01:25:54 ----------

sitede kapıda ödeme var.. Site güvenilir di mi? Kaç günde gelir kargo? Ayrıca kargoyu hangi firma ile yolluyorlar kardeşim..,?
kardeş site güvenilir siteyi incelediysen anlarsın zaten kargo eğer akşam 5 den önce verirsen siparişi ertesi güne gelir yanlış hatılamıyorsam yurtiçi ile gönderiyolar

Astrosman

Astrosman

Üye
kardeş bunu daha önce bi arkadaş sormuştu forumda onda daha önce yanlış hatırlamıyorsan nokinın bi teli vardı ve tüplü televizyona bi kabloyla bağladığını söylemişti android telefonumu( telefon yanlış hatırlamıyorsam S2 ydi) bağlasam çalışırmı diye sormuştu ama deneyip denemediği hakkında bi bilgim yok belki gerekli aparatla çalışır

---------- Eklendi @ 01:28:48 ---------- Yazıldı @ 01:25:54 ----------

kardeş site güvenilir siteyi incelediysen anlarsın zaten kargo eğer akşam 5 den önce verirsen siparişi ertesi güne gelir yanlış hatılamıyorsam yurtiçi ile gönderiyolar

eyvallah hocam..

custave

custave

Üye
aparatların fıyatları yuksek nokıa tv kaplosu varbende telefonu alınca denıycez artık olursa super olur

enaa_881

enaa_881

Üye
mini usb uçluysa yüksek ihtimal çalışır diye düşünüyorum

custave

custave

Üye
mını usb av tv kablosudıye bı kaplo var calısırsa ıyı olur 30 tl alırız

custave

custave

Üye
ınternette gordum google yaz cıkar

custave

custave

Üye
urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i9000-galaxy-s-av-tv-kablosu-original-54848098
Arkadaslar bu kablo ıse yarayabılırmı

Astrosman

Astrosman

Üye
urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i9000-galaxy-s-av-tv-kablosu-original-54848098

denemeden birşey diyemem ama yorumları var mı?

custave

custave

Üye
sanırım yok

klongs

klongs

Üye
o I9000 I9100 olani na bak

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
aynen i9100e bakacaksin.

custave

custave

Üye

burda gosterıyo i9100

aleranol

aleranol

Üye
Ben Nokia c6-01 kullanıyordum.Yıllardır Symbian kullanıcısıydım.Ama artık değişiklik gerektiğini anladım.Ben Android veya Windows Phone lu bir tel. almak istiyorum.Galaxy note alacak kadar bütçe ayırdım.Ama o kadar parayı da vermek istemiyorum.Çünkü yakında yeni teller çıkacak ve note un fiyatı azalacak.
Her neyse tavsiye ettiğiniz tel var mı.Samsung Galaxy,HTC,Lumia ve Samsung Omnia ya sıcak bakıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Soru:Ben bir şey merak ediyorum da.Şimdi Galaxy s2ye android 4.0 gelmesine rağmen Touchwiz 4.0 ama galaxy nexustaki arayüz daha değişik.Galaxy Nexus Toucwiz arabirimini kullanmıyor mu?

bence o kadar para biriktirdiysen max. 1ay bekle htc onex al. Note birazdaha grride kalıyor.

klongs

klongs

Üye
sen illa simdi alcam diyorsan s2 al yok beklerim diyorsan s3 u bekle

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş yüksek ihtimal S2 de de çalışır bazı sitelerdeki ilanlarda birkaç telefonla uyumluluğunun olduğunu yazmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt