Telefon alacağım yardımlarınızı bekliyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alacağım yardımlarınızı bekliyorum :)
Öncelikle herkese selamlarımı sunarım arkadaşlar geçen sene n8 almıştım sonra satıp ip4 almıştım şimdi tekrar sattım yeni bi cihaz almak istiyorum aklımda ip4s galaxy s2 note nexus var ama arkadaşlarım bana telefon yerine yeni ipadi almamı öneriyor çünkü ben telefonda en çok internet ile uğraşıyorum açıkçası küçük ekranlı bi telefon tatmin etmiyor beni ipad veya android tablet almamı mı yoksa telefon almamı mı önerirsiniz biliyorum ikisi ayrı şeyler ama tablet veya yukarıdaki telefonlardan birini alacağım sizlerin önerilerini bekliyorum .teşekkürler :)

klongs

klongs

Üye
senin isteklerine en uygun note oluyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Galaxy Note senin ihtiyacını karşılıyor . Almanı öneririm .

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
Peki arkadaşlar note da takılmalar oluyor diyorlar internette falan aslı varmı bu söylentilerin ?

klongs

klongs

Üye
s2 kullaniyorum takilmiyor note de takilmaz heralde

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
Kullanan bi kaç kişi takılıyor bazen diyor o yüzden note a biraz uzaktan bakıyorum kullanıcısı varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim :)

---------- Eklendi @ 20:19:29 ---------- Yazıldı @ 20:17:54 ----------

N8 i sırf bu yüzden satım o da takiliyordu yeni cihazımın da aynı şeyi yapmasını istemiyorum :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Note kullanmıyorum ama takılma yoktur .

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim izninizle bi kaç soru sormak isterim ben internette gezerken rahat ve özgür olduğumu hissetmek isterim herşeyi özgürce yapmak isterim isteklerimİ karşılar mı cihaz sizce. cihaz birde kamerası s2 gibi pembelik yapıyor mu gerçi arkadaşımın s2sinde böyle bi sorun yoktu ama yinede sizede sorayim :)

MrExpert

MrExpert

Üye
pembelik sorunu çözüldü yeni serilerde yok eskileride güncelleme ile hallettıler...

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)

---------- Eklendi @ 20:45:31 ---------- Yazıldı @ 20:43:23 ----------

Gpu performansı s2den daha iyi mi birde ekran hd olması gerekiyordu noteun yanılmıyorsam ?

klongs

klongs

Üye
ekran super amoled hd piyasanın en iyisi gpu aynı ikiside mali 400 gpu kullanıyor

LYSF

LYSF

Üye
bizde nexus ve 4s arasında kalmıştık noteu inceleme fırsatı bulduk insan telefonu kullanırken internette gerçekten özgür hissediyor diğer arkadaşlara katılıyorum sizin için en iyisi notedur. boyutu önemsemezsen tavsiye ederim noteu gerçi bi bluetooth kulaklık sorunu çözer:)

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ederim tek tek. aklımda note var şimdilik bende en kısa zamanda inceleyip karar vermek istiyorum teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...