Telefon Tavsiyesi Sensation XE - Evo 3D - Galaxy Nexus - Galaxy SII modellerinden birini alacağım, yorum bekliyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
benim 5800'ım da şuan da windows 9 var .

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Aralarından en iyisi Galaxy SII görünüyor...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Biliyorum ya ben şaka yapıyorum da var öyle birşey adam iPhone 3G'ye windows 98 kuruyor.

PriZm

PriZm

Üye
Biliyorum ya ben şaka yapıyorum da var öyle birşey adam iPhone 3G'ye windows 98 kuruyor.
Android olabilir ama iOS zor gibi.üzgünüm ama dediğine pek inanmadım :)

Symbian-MeeGo-Android'e Windows kurulsa tamam.ama iOS'da işler değişiyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Vallaha vardı hatta klavye bağladı. Gördüm yani ama ne kadar doğru orası bilinmez.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu dağıtmayın benim konuya yoğunlaşın sıkarım topuğunuza

• Beğen
Tepkiler: Dede
PriZm

PriZm

Üye
Aflarımı Kabul Et Mod'um :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Pardon abi bir daha olmaz :agla2: Ne diyorduk evet 5800 diyorduk ve PureView Kamerasından bahsediyorduk.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Konuyu dağıtmayın benim konuya yoğunlaşın sıkarım topuğunuza
:aman2: Benim görüşüm galaxy SII veya Sensation XE ben olsam Sense XE alırdım. Performansı gayet iyi ram 768mb diye yazıyor o da fena sayılmaz. Ses kalitesine ve arayüze zaten sözüm yok :)

Kerim.336

Üye
Xe'de adam beats kulakligi verir miki:hmmm?

KayraBey

KayraBey

Üye
Sensei XE benim ilk göz ağrımdı ama Note 2 görünce onu rafa kaldırdım :) Note 2 olmasa da sen bizim Ali'yi dinle S3 al.

KayraBey

KayraBey

Üye
Şehriyar LG P880 OPTİMUS 4XHD CEP TELEFONU BLACK 1.200 tl 2gb ram var 1.5ghz 4 çekirdekli işlemci falan.Tabi marka LG olunca düşünürmüsün bilmem :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
LG ismimle soy ismimin baş harfi :ehe
Bi ara vardı bende GM735 az hava atmamıştım millete telefon yaptırdım kendime diye :ehe

Ama ben o telefonu insan gibi kullanmayıp paso rom yükleyeceğim için Lg gitmez bana rom çıkmaz yani fazla :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
saruman_me

saruman_me

Üye
LG ismimle soy ismimin baş harfi :ehe
Bi ara vardı bende GM735 az hava atmamıştım millete telefon yaptırdım kendime diye :ehe

Ama ben o telefonu insan gibi kullanmayıp paso rom yükleyeceğim için Lg gitmez bana rom çıkmaz yani fazla :)

fazlamı hocam 10 numara cihaz olan lg 4x e bir tane bile custom rom çıkmadı xda sitesiden bakabilisiniz inanılır gibi değil 1 tane dahi yok ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...