Yeni telefon alacağım fikirlerinizi bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alacağım fikirlerinizi bekliyorum.
Ben Nokia c6-01 kullanıyordum.Yıllardır Symbian kullanıcısıydım.Ama artık değişiklik gerektiğini anladım.Ben Android veya Windows Phone lu bir tel. almak istiyorum.Galaxy note alacak kadar bütçe ayırdım.Ama o kadar parayı da vermek istemiyorum.Çünkü yakında yeni teller çıkacak ve note un fiyatı azalacak.
Her neyse tavsiye ettiğiniz tel var mı.Samsung Galaxy,HTC,Lumia ve Samsung Omnia ya sıcak bakıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Soru:Ben bir şey merak ediyorum da.Şimdi Galaxy s2ye android 4.0 gelmesine rağmen Touchwiz 4.0 ama galaxy nexustaki arayüz daha değişik.Galaxy Nexus Toucwiz arabirimini kullanmıyor mu?

klongs

klongs

Üye
galaxy nexus google ın telefonu samsungun değil touchwizz samsunglarda kullanılıyor ve sırf arayüz için telefon alınmaz nexus arayüzünü her telefona yükleyebilirsin ben önerim boyutu ve fiyatı önemli değilse note yoksa s2

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Ben galaxy note u çok beğendim (gerçi biraz büyük ama) fakat dört çekirdekli teller çıktı onları fiyatına bakıp kararvermenin daha doğru olacağını düşünüyorum.Bi de android 4.0 da giriş ekranı yatay oluyomu(biraz gereksiz bi soru galiba)

klongs

klongs

Üye
Ben galaxy note u çok beğendim (gerçi biraz büyük ama) fakat dört çekirdekli teller çıktı onları fiyatına bakıp kararvermenin daha doğru olacağını düşünüyorum.Bi de android 4.0 da giriş ekranı yatay oluyomu(biraz gereksiz bi soru galiba)

tw de olmuyorda go launcherde oluyor

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş hemen almayacaksan biraz bekle şu yeni çıkan 4 çekirdeklileri ama dersen alacam bu ara şunları önerebilirim S2, Nexus, Note, Xperia S bide belki XE içlerinde sayısal olarak en iyisi Xperia S ama performansını bilemiycem

jayjay16

jayjay16

Üye
dostum bende s2 ve htc evo 3d arasında kalmıştım. htc evo 3d aldım ve gerçekten çok memnunum. sanada tavsiye ederim :)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
symbiandan kurtulup iyi bir androidli cihaz alınca diyeceksin evin odasından dünyaya açılmışım diye bu sözümü unutma :oke:

---------- Eklendi @ 16:55:09 ---------- Yazıldı @ 16:37:57 ----------

çünkü vazgeçilmez gayet yeterli desteği iyi görünen symbian ve nokia cidden evin bir odasında imkanlardan memnun kalıp yaşamak gibidir mesela symbian 3 platformunda en son gelen güncelleme ile nokia n8 beni şaşırtacak kadar stabil çalışmaya başlamış ama arayüz oyun uygulama zenginliği konsunda ios ve android os deneyimi yaşadığım için cidden fıss kalıyor yeterki androidli telefonun düşük donanımlı bir telefon olmasın neler yapabiliyorsun nelerrr

• Beğen
Tepkiler: klongs
bsevinckan

bsevinckan

Üye
fazla uçuk telefon almana gerek yok bence
galaxy ace plus tavsye ederim.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
illa 4 çekirdekli tegra 3lü yok A15 çipsetli vs. vs.. telefon almasına gerek yok sonuçta bu teknolojik meraklılık ve hastalık diyelim ama düşük işlemcili ve düşük ekran çözünürlüğü olan bir android telefon alırsa ne adam akıllı oyun oynayabilir ne de telefonu seri bir şekilde kullanabilir androidli telefonlarda en çok dikkat edilmesi gereken hususlardan biride ram miktarıdır çünkü android oyun uygulama vs.. cidden ramı seviyor bo lbol kullanıyor

custave

custave

Üye
galaxy s2 bunlar icin uygunmudur

custave

custave

Üye
ne nekadara dustu
almayı dusunuyorumda buyuk olması dusunduruyo cepte nasıl tasırım dıye

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş boyutu gayet normal cebe sığıyo biraz kullandıktan sonrada telefon artık sana normal boyuttaymış gibi geliyo

---------- Eklendi @ 01:08:24 ---------- Yazıldı @ 01:07:44 ----------

kardeş fiyatları internette 1270 kadar düştü bende int aldım güvenilir bi siteden

Astrosman

Astrosman

Üye
S2 :oke:

enaa_881

enaa_881

Üye
ha bide S2 ile neredeyse yapamayacağın şey yok istersen bilgisayar gibi kullan :)

enaa_881

enaa_881

Üye
işte o yüzden dedimya bilgisayar gibi kullan diye
klavye mause flashdisk harddisk tv ye bağla ne istersen :)

custave

custave

Üye
acıklamalar ıcın tesekurler
Bıde tuplu tv baglayabılırmıyız

enaa_881

enaa_881

Üye
rice ederiz kardeşim aklına takılan varsa sor herhangi bi konuda herhangi bi telefon hakkında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt