Telefon alacaklar, lütfen dikkat! Çok önemli, tespitler...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alacaklar, lütfen dikkat! Çok önemli, tespitler...
Evet arkadaşlar, şu sıralar telefon alacaklar kafilesine ben de katıldım. Haftalardır araştırma yapıyorum. Ulaştığım sonuçları da sizlerle paylaşmak isterim. Öncelikle bütçe problemi olmayanlar konudan çıkabilirler. Ben bu sıkıntıyı bir nebze olsun azaltmak için araştırma yaptım. Ulaştığım sonuç Şöyle ki: yeni telefon almak isteyenler için uygun zaman şimdi değil. Peki ne zaman? Çok yeni ürünlerin de görücüye çıkmasının ardından eski modellerin birbiriyle ve markaların da kendi aralarında oluşacak rekabet bizim ceplerimizi güldürecek. Piyasalardaki dalgalanmalara, haberlere vs. de bakıyorum. Yanilmadigimi görüyorum. :) iPhone 5, Windows lu Nokialarında çıkması, samsung galaxy s3ün de satışlarının azalması sonrası yeni diyebileceğimiz bir çok telefon değer kaybedecek. :)

- - - Eklendi - - -

Ben en büyük düşüşü her zaman olduğu gibi yeni telefon gelince düşen iPhonelerde bekliyorum. Özellikle 2. ellerde %30-%50 ucuzlayacak. 4S olmasa bile 4te hissedilir derecede düşüş olur. 3G S in pabucu damda zaten. :D

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Bu konu için harcadığın emeğine sağlık. :tşk:

Evet aynen sana katılıyorum. Arkadan bir yenisi gelirse şimdikinin fiyatı fark edilir derecede düşüyor. Ama şimdi öyle değil neden derseniz, şimdi dünya akıllı telefon, windows phone vs... olayına yeni girdi. Yani şuan bunların hepsi popüler. Pazarda tutulan ne ise onun fiyatı yüksek olur! Biraz bekleyip piyasada cihaz çeşitliliği arttığı ve rekabet kızıştığı zaman alışveriş yapmak en mantıklısı! Teşekkürler, saygılar ...

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu için harcadığın emeğine sağlık. :tşk:

Evet aynen sana katılıyorum. Arkadan bir yenisi gelirse şimdikinin fiyatı fark edilir derecede düşüyor. Ama şimdi öyle değil neden derseniz, şimdi dünya akıllı telefon, windows phone vs... olayına yeni girdi. Yani şuan bunların hepsi popüler. Pazarda tutulan ne ise onun fiyatı yüksek olur! Biraz bekleyip piyasada cihaz çeşitliliği arttığı ve rekabet kızıştığı zaman alışveriş yapmak en mantıklısı! Teşekkürler, saygılar ...

Önemli değil, rica ederim. Bir örnekle daha izah edersek iyi olur. Hangi sitede okudum hatırlamıyorum, son zamanda yeni denebilecek modellerin modellerin ikinci el pazarına düşme oranı % 100 oranında artmış. iPhone 5 arefesinde 4 ve 4S ler her yerde satılık. :) Biraz dolaşırsanız bolluğu görürsünüz. Ama almayın. iPhone 5 ve yeni Nokialar çıkınca tam zamanı olacak. Eylül-Ekim gibi.

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Ucuz cep telefonu derdindeyseniz zaten en ucuzunu bulmanız için telefon dükkanınız olması lazım ondan iyi taktik olmuyor:ehe

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
:D o da iyiymiş ya

nokia_belle

nokia_belle

Üye
2000 :tl:'lik iphone 4s'i 500:tl: almaya çalışan telefoncu vardı kendim gördüm,biliyorum:)

Pckopat*

Pckopat*

Üye
Evet arkadaşlar, şu sıralar telefon alacaklar kafilesine ben de katıldım. Haftalardır araştırma yapıyorum. Ulaştığım sonuçları da sizlerle paylaşmak isterim. Öncelikle bütçe problemi olmayanlar konudan çıkabilirler. Ben bu sıkıntıyı bir nebze olsun azaltmak için araştırma yaptım. Ulaştığım sonuç Şöyle ki: yeni telefon almak isteyenler için uygun zaman şimdi değil. Peki ne zaman? Çok yeni ürünlerin de görücüye çıkmasının ardından eski modellerin birbiriyle ve markaların da kendi aralarında oluşacak rekabet bizim ceplerimizi güldürecek. Piyasalardaki dalgalanmalara, haberlere vs. de bakıyorum. Yanilmadigimi görüyorum. :) iPhone 5, Windows lu Nokialarında çıkması, samsung galaxy s3ün de satışlarının azalması sonrası yeni diyebileceğimiz bir çok telefon değer kaybedecek. :)

- - - Eklendi - - -

Ben en büyük düşüşü her zaman olduğu gibi yeni telefon gelince düşen iPhonelerde bekliyorum. Özellikle 2. ellerde %30-%50 ucuzlayacak. 4S olmasa bile 4te hissedilir derecede düşüş olur. 3G S in pabucu damda zaten. :D

Hocam eline sağlık ben de bekleyim biraz daha o zaman :D

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
Evet ben de şu an iPhone 4 fiyatına 4S almayı düşünüyorum. Bakalım, inşallah düşüş fazla olur. Bizim işimize gelir.

- - - Eklendi - - -

evet, güncel haberler şu şekilde: Nokia’nın yeni Windows Phone 8
işletim sistemini kullanan ilk modeli, 5
Eylül‘de düzenlenecek olan Nokia
Worldetkinliğinde tanıtması bekleniyor. Iphone 5 ise 12 eylülde bekleniyor. :)okullar açılmadan düşüşler etkisini gösterir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt